Třetí císařský řez 2017

347
5.5.17 20:32

TRETI CISARSKY REZ 2017

AHOJ MAMINKY A TEHULKY…
zakladam toto tema protoze bych se rada dozvedela ale taky si treba popsala s par maminkama ktery jsou na tom nejak podobne neboli stejne jako ja cekame treti mimi a myslim ze vse nasmeruje k tomu jit zase na cisarsky rez coz by mi ani tolik nevadilo jako to samotne tehu jestli to zvlADNU atd omlouvam se predem na moji gramatiku…
prvni kluk honzik byl cisarskym kvuli spatne poloze po 2letem odstupu se nam narodil pepca taky cisarem ale byl akutni kvuli bolesti v jizve a tenkosti.. obe deti narozene predcasne ale s krasnou vahou a skvelym apgar skorem :-) no ated 2dvou lete pauze a rozchodu z manzelem cekame z pritelem mimi jsem v 9tydnu a moc se tesim a zaroven bojim… chtela bych poprosit jestli ze mate nejake skusenosti nebo muzete jen tak pokecat budu moc rada a zdilet sve prispevky v prubehu tehu do me diskuze :-) dekuji a vsem preji krasne a zdrave tehulkovani :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1486
5.5.17 22:35

Ahoj, pred mesicem se mi narodilo tretim CS treti ditko. Ted uz je to pohoda, ale prvni tri dny byly strasne, kam se hrabou vzpominky na predchozi cisare :roll: vsude srusty a diky tomu to pry bolelo o to vic, kdyz to prislo k sobe. Tak preju, at se Ti to vyhne a bolesti bude minimum :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
26.5.17 20:11

Ahoj, pokud vše dobře dopadne čeká mě třetí císař v lednu, popř. prosince…jak dlouho před termínem, jste šli „pod kudlu“? U dcery jsem šla 38.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí