5. týden těhotenství :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
197
16.7.12 21:06

@xk.kx ano taky 5 týden :) taky se moc těším na tlukot srdíčka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
16.7.12 21:06

@Edgar To fakt nemusíš klidně se zapoj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
16.7.12 21:08

@Danny123 Ahoj mě taky strašily s mimoděložním těhu po prvé na ultrazvuku nebylo nic jen vysoká sliznice měla jsem strach hcg bylo jen 56 jednotek a primář řekl že kdž budu mít bolesti at ihned dorazíme do nemocnice jinak at počkám týden na sono no jenže já nedočkavá do nemocnice prosě vyrazila a váček je tam kde má být :) další krev mi nebrali a za týden jdu znova naultrazvuk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
16.7.12 21:13

@Nikkyta Já jsem dodnes ležela v nemocnici tak tam mě hlídali a braly mi pořád krev. Začínala jsem na HCG 200 za dva dny bylo 1100 a za další 3 dny tedy dnes je přes 5000 :-) a měla jsem dnes na utz gestační váček o velikosti 8mm :-) jinak mi dělali utz ještě před 3 dny a měla jsem taky jen zvětšenou sliznici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
16.7.12 21:29

@Danny123 jo to máš super :) tak přeji hodně štěstí ať to máte s mimískem bez komplikací jenže já ani pořádně nevím v kolikátém týdnu jsem teď je to tak 5. týden začátek jinak jsem měla být 7+1 podle poslední ms jenže těhu je prej mladší říkal pan primář prostě začátek noo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
16.7.12 21:42
@Mahja píše:
Ahoj, mi kalendář ukazuje 5 plus 2. Krom vypouklého břicha a pozitivního testíku bych nepoznala, že jsem těhu.

Ahoj moc ti gratuluju. Nevím jestli si na mě pamatuješ byly jsme spolu ve snažilkách. Před třemi týdny se mi narodila krásná holčička. Moc ti držím palce at je vše jak má. :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
16.7.12 22:35

@Nikkyta já taky nevím v kolikátém týdnu přesně jsem protože je to opravdu ten začátek ale doktorka mi dness řekla že je to tak ten 5.týden a srdíčko je vidět v tom 7.týdnu se nemůžu dočkat podle hodnot co mám v krv by mělo být vše absolutně v pořádku i nadále mi říkala tak snad :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
17.7.12 08:09

@Danny123

No tak to jsi me trochu uklidnila.. ja jsem byla tak mimo, ze jsem se ani nezeptala jestli to je ok nebo ne nebo vlastne co :) a kdyz jsem to pak vypravela priteli tak jsem si ani poradne nic nepamatovala :lol: no proste mimon tak drzim palce at to za 14 dni busi :)

jinak my jsme se snazili od ledna a nic a v kvetnu jsme prestali, jelikoz mam jet na sluzebni cestu do washingtonu v zari, tak ze bysme pak zacli potom, no a voila uz 2dny pred MS dalnice jak vysita :mrgreen: jsem tomu ani nechtela verit.. asi jsem tech 5 mesicu co jsme zkouseli spatne pocitala :D

kazdopadne ted zas resim jestli kdyz bude vse ok, jestli muzu letet v I. trimestru do USA :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
17.7.12 08:44

@ajka83 dekuji snad to busit bude a ja se konecne hodim do klidu :-) a to ze si byla mimo chapu ja jsem taky mela myslenky u doktorky uplne jinde az jsem se fakt musela soustredit na to co mi rika je to uzasnej pocit :-) zda-li muzes letet v 1.trimestru opravdu netusim asi bych se bala…kdyby to slo a nemusela bych tak bych neletela. A jinak ja jsem po 4 letech vysadila HA s tim ze to bude trvat dlouho, nez se telo vzpamatuje po praskach a ono ejhle prisla jsem do jinyho stavu hned prvni tuleni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
17.7.12 09:54
@Danny123 píše:
@ajka83 dekuji snad to busit bude a ja se konecne hodim do klidu :-) a to ze si byla mimo chapu ja jsem taky mela myslenky u doktorky uplne jinde az jsem se fakt musela soustredit na to co mi rika je to uzasnej pocit :-) zda-li muzes letet v 1.trimestru opravdu netusim asi bych se bala…kdyby to slo a nemusela bych tak bych neletela. A jinak ja jsem po 4 letech vysadila HA s tim ze to bude trvat dlouho, nez se telo vzpamatuje po praskach a ono ejhle prisla jsem do jinyho stavu hned prvni tuleni :-)

tak to jste šikovní. já zobala HA 11 let a po vysazení jsem neměla 7 měsíců ms. zjistilo se, že nejsem uplně ok tak jsem to začla řešit a konečně došla i ms. tak sem napnutá, jestli to dopadlo hned na první dobrou. Nevim, mam na testu včera ducha (jelikož mám hormonální problém, tak možná proto se dřív nic neobjevilo, až v 34DC duch)

tak ted nevím jestli bude duch sílit nebo zmizne. příznaky zatím nic moc, o víkendu sem byla odpoledne kožená, že jsem i spala a večer mi bylo divně od žaludku jakoby… tak nevím. myslíte, že duch může zmizet, nebo bude sílit? testnu se zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
17.7.12 10:10

@Edgar jj dali jsme si zalezet a bylo to :-) taky jsem se po vysazeni bala ze budu litat po doktorech kvuli menstruaci a 2dny pred jsem mela na testu // takze jsem to uz resit nemusela :-) jsi 34DC? To uz mas teda 6dni vynechani jestli dobre pocitam? To uz by nemel byt duch a znatelna carka a jinak carka muze slabnout i silit pokud slabne je to spatne znameni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
17.7.12 10:56

Holky a jak to vzali doma? :) pritel byl nejdriv trochu v soku ale ted uz se mocki tesi a porad neco studuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
17.7.12 11:00

@Danny123

no ja kdzy o tom ted premyslim, tak si rikam, jestli ta doktorka je vubec dobra.. byla jsem tam se vsim 15 minut a kdyz delala ten ultrazvuk tak rikala, ze to vypada ze jsem v 5.tydnu / coz podle me odpovida realite/ ale ona se tvarila, ze je jako neco spatne.. tak proto me to trochu rozhodilo. Az pritel me doma trochu srovnal do late :D krev mi neudali ani neobjednali.. tak nevim nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
17.7.12 11:06

Ahojky jestli můžu taky se ráda přídám…no podle ms bych už měla být 6+5tt ale podle utz jsme o týden mladší takže 5+5tt…další kontrolu mám až 30.7. a můžu vám říct, že je to šílené dlouhá doba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
17.7.12 11:22

@anilvap87

to mi vypravej! :twisted: hruza.. ja jdu sice na kontrolu pristi stredu ale prijde mi to nekonecny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí