Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj já byla dnes na ultrazvuku a doktor mě vyděsil. Že tam není srdíčko a mělo by tam být. Poslední menses jsem měla 10.12.2015.V pondělí jdu tedy znovu k lékaři a pokud tam nic nebude, tak mě pošle na karetaz. Máte někdo zkušenost, kdy se asi to srdíčko vyvíjí?
Dekuju
Ahojda. První ultrazvuk budu mít v pátek tak jsem také zvědavá. My jsme po ivf teda.
Ahoj holky, promiňte že obnovují diskuzi, ale chci se zeptat na názor.
Podle menstruace bych měla být 4+5tt, na ultrazvuku nic vidět není. Doktor říkal že ani jinde nic není, což značí že to není mimodelozni.
Dnes mi zaclo byt nevolno. Prsa boli hodně a hlavně záda. Hcg pred dvěma dny bylo 290 a po 2 dnech 720. Je možné že doktor nic neviděl protože je brzy?
@Denisa00000 v děloze jde vidět něco od 1000 až 2000 HCG takže určitě je ještě brzy
@Denisa00000 ano urvite je možné je ze moc brzy, ja jsem podle MS 6+2 ale dle UTZ jsem v 5tt. Jde vidět gestacni vaček i žloutkový. Za 3 týdny jdu na kontrolu tak uvidíme ![]()
Ja jsem byla dnes. Podle ultrazvuku jsem 5+5 je videt gestacni Vacek i zloutkovy a nepatrně embryo, zatím srdeční akce ještě neni. Pry je čas