5. týden těhotenství :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
193
2.9.12 18:09

Holky mam jeste jednu mozna hloupou otazku kdyz jsem cca 2-3 tydny od poceti tj.5tyden od posledni MS jsem jako v 5tt nebo 2-3tt podle poceti? nebo to doktor spocita podle posledni MS a postuoem casu prepocita podle ultrazvuku na dobu od poceti? diiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
2.9.12 18:30

@Petra17 počítá se to od poslední MS ale na utz to pak může být i míň ;) záleží jak dlouho se uhnizďovalo nebo kdy byla přesně ovu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
2.9.12 18:35

Digi test mi ukazal prave 2-3 tydny od poceti, ale od posledni menses to je 4-5tt :-) takze nevim jak to mam brat a pocitat zda radsi od poceti, coz je min a nebo od menses..asi to budu brat od poceti teda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
2.9.12 18:42

@Petra17 nee ber to od MS ;) tak to bere i doktor…takže 4-5tt ale dyžtak na netu je spousta kalkulaček které ti řeknou v kolikátém týdnu jsi ;) http://www.tehotenskakalkulacka.cz/ nahoře jen vypln kdy si měla naposled MS ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
2.9.12 21:15

Dííky za tip :) super stránka počtu si..a budu tedy počítat 5tt..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
3.9.12 08:58

Ahoj děvčata, ty jo, to je fuška to tady vždycky dočítat : ) chci se zeptat jsem teď vlastně 10+6 a od noci mám takové tiky vlevo vedle pupíku : ) na pohyby je brzy, tohle je takový cukání uvnitř, setkala jste se s ním některá z Vás? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
3.9.12 09:37

prosím o radu

Ahoj děvčata. Chtěla bych se vás zeptat poslední měsíčky jsem měla 24.července a podle ttp://www. tehotenskakal­kulacka. cz/ této stránky bych měla být 5+6tt.. prosím vás nebude brzo se dnes objednat k lékaří? aby mě vzal třeba ve čtvrtek? příští týden nemohu jedem na dovolenou na týden. prosím o radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
3.9.12 09:45

Ahojky, já jsem měla poslední měsíčky 28.7.2012 a jsem tudíž údajně 5+2tt a dneska jsem si tam volala a sami mě objednali na středu tento týden, tak asi brzo není :) ale spíš nevím, jestli tam ještě něco uvidí..asi jen potvrdí, ale nic moc neuvidí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
3.9.12 09:47

Petra17

Strašně moc gratuluji a at vám vše dobře vyjde:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2396
3.9.12 09:52

@Evca151 ahoj, no taky vždycky dočítám dočítám,.. a to tu člověk není den, dva… :-) no,..s těma tikama neporadím, viděla bych to možná na střeva - jako třeba záškuby??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
3.9.12 10:01

@Evca151 Tak vzhledem k tomu, že se roztahuje děloha, tak se mění i uspořádání střev. Může to být toto. Pohyby ještě určitě ne, ale rozhodně to asi nebude nic neobvyklého. Tělo pracuje :D Hlavně, když nic nebolí! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
3.9.12 10:02
@Mili11 píše:
Ahoj děvčata. Chtěla bych se vás zeptat poslední měsíčky jsem měla 24.července a podle ttp://www. tehotenskakal­kulacka. cz/ této stránky bych měla být 5+6tt.. prosím vás nebude brzo se dnes objednat k lékaří? aby mě vzal třeba ve čtvrtek? příští týden nemohu jedem na dovolenou na týden. prosím o radu

Ahoj gratuluji. Já sama jsem byla poprvé když jsem byla 5+4tt. Být tebou bych si tam zavolala a uvidíš sama, na kdy tě sestřička objedná nebo se domluvíš. Nech to na nich, oni ví, kdy už je něco vidět na UTZ nebo ti to aspoň zatím potvrdí. A každý doktor taky objednává jinak..

Příspěvek upraven 03.09.12 v 10:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
3.9.12 10:04

@Mili11 @Petra17 Jak píše Petra. Potvrdí těhotenství, uvidí pověstný flíček, ale asi nic moc více. Pak tak za dalších 14 dní na potvrzení :srdce: Tak jsem to měla já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
3.9.12 10:06
@kenikim píše:
@Evca151 ahoj, no taky vždycky dočítám dočítám,.. a to tu člověk není den, dva… :-) no,..s těma tikama neporadím, viděla bych to možná na střeva - jako třeba záškuby??? 8o

no takový lehký…trochu to lehtá :D bolesti žádné tak nevím..asi se tam fakt začíná roztahovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
3.9.12 10:10

@Evca151

Ahoj poslední týden občas cítím takový zvláštní tlak v podbřišku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...