Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ajka83 jo a v lodičkách to do práce taky neriskuju! mám to asi 2,5 km pěšky a trpěla jsem taky kolikrát!!!
Jednou za čas to hold risknu a pak trpím ![]()
@ajka83 Tak Ty jsi měla nákupní horečku
Všechny věci SUPER
Musím taky vyrazit někam „do města“. Možná příští týden, až pojedu na screening. Pokud bude čas a nálada ![]()
@kenikim no jako ja mam normalne 42vel ale koupila jsem 44 ( oni jsou trochu natahovaci, tak aby mi vydrzeli co nejdyl ) a meli i 46 a fakt velkej vyber.. no hele to ja mam bricho uz docela dost, takovy pekny kulaty
ale podle me to taky muze bejt tou liposukci, ze se to vic vystrkuje.. nevim no.. kazdopadne my stary kalhoty jsme nosila i s rozepnutym zipem
a to uz teda bylo neunosny ![]()
@kenikim no nastesti tu mam naplasti dost, takze mam oblepeny cely paty
ale jako domu asi pojedu tramvaji no ![]()
@Ivyk jj trochu
pritel mi dal penizky at si koupim neco peknyho na sebe, tak jsem toho hned vyuzila ![]()
@kenikim no jako ten fusak tam prave meli uz jen posledni dva kusy a ten jeden byl jeste vel 50 coz by mi vydrzelo tak na 14dni
takze jsem vzala 2-6mesicu aspon tam bude mit dost mista ![]()
@Ivyk no hele to je prave problem v praze, jako vsechny ty velky obchodni centra mam do 5km od baraku takze jako neutracet tady je teda velky umeni.. jako kdyz jsem bydlela na vsi tak jsem se do prahy dostala 1× tydne a panecku to se to setrilo.. ted ja jsem jeste magor na knizky, takze ty kupuju taky kazdej mesic min 5.. chjo ty penizky se pak strasne rychle rozkutalej ![]()
@ajka83 Tak s knížkama jsme na tom obdobně. Taky pořád přikupuju, ikdyž chodím i do knihovny. Ale miluju novou knížku, tu vůni, když ji poprvé otevřu ![]()
Ty kalhoty, co jsi kupovala, taky příští týden obhlídnu. Hlavně si ale chci koupit těhotenské legíny (nějaké teplejší). To je věc k nezaplacení. Miluju totiž dlouhé svetry.
@Ivyk jj presne, nova knizka to je proste neco! ja jsem az takovej magor, ze jsem si udela excelovou tabulku kde jsem zapsala vsechny knizky co mame doma a oznacila ty co jsem jeste necetla a pripsala ty, co planuju koupit
no magor no
hele ale ted od podzimu bude kazda knizka dobra ![]()
jako leginky jsou pohodlny no, o tom zadna, ale ja teda zadny dlouhy svetry nemam
takze mne se vyplati koupit normalni kalhoty pac vrsku mam mraky..
@ajka83 tak já mám taky normálně kalhoty 42, tak to je super! doufám, že taky něco pořídím… no a jak mluvíte o tom hrozící nebezpečí v dosahu 5 km, tak já děkuju bohu (!!!) že bydlím na menším městě, kde nic takovýho není a musím za tím jezdit 30 km daleko..
jinak by to byla moje zkáza
(i když zkáza pak je, když se tam dostanu - to pak finance lítaj
)
@kenikim no je to fakt desny, si rikam.. si koupim jen tohle za 300… no ale pak kdyz si to jednou mesicne zrekapituluju tak to vyjde na 4K jen za blbosti.. a jelikoz jsem lina si zkouset veci v obchode tak jsem koupila za posledni mesic troje kalhoty!!! ktery mi nejsou a ted mi lezej doma
idiot no ![]()
takze ty co jsem kupovala vcera jsem si teda vyzkousela ![]()
@Ivyk jéé, jak já ráda čtu!! ale už jsem ten koníček pustila k vodě… začalo to vysokou - tam jsem toho čtení měla až dost (skripta atd.), takže jsem od učení utíkala všude jinam jen né ke knížkám,.. po vysoké jsme teď už s manželem začali stavět dům, takže vešterý volný čas jsme trávili tam,.. a teď je kolem taky ještě dosti práce, tak nějak není čas (čtu akorát jednou za rok na dovolené),.. ale jinak knížky taky miluju (a hlavně tu vůni, když třeba člověk vejde do knihkupectví..
Jo a legíny mám moc ráda, ale nosím je leda tak na doma
mám totiž nohy lehce do „O“, tak se nemám čím chlubit.. ![]()
@ajka83 a o eshopech bych taky mohla vyprávět… když mě to někdy chytne ![]()
@ajka83 Když jsem minule ležela 2 měsíce v nemocnici na udržování, tak jsem opravdu jenom četla. Tehdy Tolkiena. Zbožňuju fantasy. Ale tabulky si nedělám
![]()
@kenikim knížky - jo, taky jsem měla hlavně poslední rok od normálního čtení utrum kvůli škole. Ale zase se k tomu vracím. Dost jsem si jich alespoň za tu dobu nakoupila, takže mám co dohánět ![]()
leginy - já mám zase nohy do X a hubené jak terénní kačena. Ale s vysokýma botama se to ztratí. V létě leginy moc nenosím.