Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem jela včera autobusem včera - z donucení. Hrůza a děs, už jsem si odvykla na ten smrad a divné pohledy.
Dnes ráno si mě můj milovaný syn prohlížel a bylo mi vidět břicho a boky. A on na mě, že co to na těch bocích mám (začaly se mi objevovat staré strie z minulého těhotenství - prostě nezmizí, jen se stáhly a teď se roztahují). Já mu to vysvětlila a on „fuj, to je pěkně hnusnýýýýý“. Tak jsem mu poděkovala a řekla, že za to může stejně on
Tak koukal jak z jara. No nééé, nakonec jsem to uvedla na pravou míru, ale to, že je máma „hnusná“ to mě trošku dostalo
Upřímnost nade vše
![]()
No, ještě že už nemusím jezdit hromadnou dopravou (cejtím teď snad i to, co ještě nezačalo smrdět
)… a že jsem se toho dřív nacestovala!!
@Ivyk jsem si to musela precist dvakrat.. nejdriv jsem myslela ze ti to rikal v tom autobuse ze to je pekne hnusny
n dneska mam asi trosku pomalejsi vedeni ![]()
@kenikim no ti povim, nastesti taky jezdim jednou za uherak.. tata chudak musel pres leto jezdit hodinu a pul pres celou prahu do prace a rikal ze jak se starej tak by se pozvracel / trosku teda jinyma slovama/ ![]()
ja teda do prace pesky a kdyz k nasim nebo nekam tak pouze autem ![]()
@ajka83 chudák táta… i já bych mohla vyprávět zážitky z každotýdenního cestování vlakem na vysokou a zpět… nikdy víc! někteří lidé asi fakt nemají čichové buňky, nebo jsou hold natolik nesoudní..
@ajka83 @kenikim No a když si vzpomenu, že jsem kdysi jezdívala do práce v 5:30 hod. autobusem už s břichem a ti staří smradlaví dělníci se ani nehnuli, že by mě pustili sednout… no děs!!! Vždycky mě pustila sednout maximálně nějaká ženská. Jinak chlapi, co tam jezdili byli děsní mamlasi.
@Ivyk no ja tady taky machruju jak budu chodit do prace az do 8mesice ale uvidime jak moc se budu kutalet no
abych nechodila do prace hodinu misto 15 minut ![]()
@ajka83 To já taky uvidím
Minule už jsem se ke konci spíše valila
Musím vám někdy hodit fotku ![]()
@ajka83 @Ivyk jo tak to já taky machruju, že budu makat co nejdýl,.. ale uvidím, jak se budu v zimě valit… minulou zimu jsem se škrábala skoro půlmetrovýma závějema (bydlím na kraji města, kam silničáři jezdí snad až na fajront:-) ) a o náledí ani nemluvím,.. kolikrát jsem sebou sekla na férovku uprostřed přechodu (ta bílá barva hrozně namrzá
)..
@Ivyk chci vidět „valící“ se fotku, ať vím co nás čeká..
@kenikim jo, budeme se muset valit hodně opatrně
To vlastně neznám, já se minule valila v létě. Taky mazec.
Foto někde vyhrabu.
Holky ja kdyz tady napravo vidim ty diskuze, ja snad budu muset zalozit nakou proti latkovejm plenam a satkum na noseni
jiank to nevidim.. nektery ty diskuse jsou teda fakt neco ![]()
@ajka83 Ahojky tak screening dopadl negativní všechno je v absolutním pořádku, přítel byl se mnou, chtěl a já samozřejmě taky
jdu tam ještě 2.11. na ten druhý screening tak ten by měl být taky OK
Jinak pana doktora jsem měla Caldu a strašně příjemný, hned podal ruku, všechno mi ukázal, vysvětlil, sám se zeptal jestli chci fotku zda mám nějaké otázky opravdu spokojenost
tak jsem ráda že jsem nechytla toho samého blba jako ty…
@Danny123 podal ruku??? no tak to tamtoho ani nenapadlo
no tak skoda no
ja tam jdu 1.11.2012 tak se o den mineme.. by byla sranda kdyz bysme se tam potkali ![]()
kazdopadne gratuluju k negativnim vysledkum!!
@kenikim @Ivyk no tak jestli nam doma neudelaj co nejdriv vytah tak do prace odmitam chodit uz od pristiho mesice
.. tech 5 pater domu je fakt neco… ![]()
@ajka83 píše:
Holky ja kdyz tady napravo vidim ty diskuze, ja snad budu muset zalozit nakou proti latkovejm plenam a satkum na nosenijiank to nevidim.. nektery ty diskuse jsou teda fakt neco
@ajka83 Moc děkuju za informace. Aspoň už trochu tuším, co mě vlastně čeká… Jinak co se screeningu týče, tak čekám, že mi o tom zítra na kontrole řekne a dá mi žádanku. Kdyby ne, tak se budu muset postarat sama… Uvidíme