5. týden těhotenství :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
531
4.9.12 19:34

@Dorsetka no ono to prave ale vetsinou je tak ze v 10tt jdes na odbery a ve 13 tydnu jdes na velkej utz.. ale slysela jsem ze nekdo odbery nemel a mel jen utz a nekomu delali utz a odbery v jeden den.. tak uvidis.. kazdopadne kdyz by ti to sama nedala tak se na to zeptej.. ja se o to taky musela prihlasit.. pak doktor napsal zadanku a mela jsem to zadarmo

tak hodne stesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
4.9.12 19:53

Holky můžu se zeptat, jestli Vás někoho bolí nebo bolel celkem dost nepříjemně podbřišek a hlavně na dotek zhruba uprostřed? přijde mi, že mi i ztvrdlo břicho a zvětšilo se, ale podle MS jsem teprve 5+3tt takže to asi není možný..:-/ trochu se bojím, abych nebyla mimoděložně nebo něco..každopádně jdu zítra k doktorovi tak to už budu muset vydržet a snad mě uklidní a bude vše v pořádku..:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.12 20:42

Ahoj maminy, doufam ze nebude vadit kdyz se pridam :) ja jsem v osmem tydnu, a v podbrisku me boli take ale snad by to nemelo byt nic hrozneho i kdyz me to zloby uz od sesteho tydne uz mam dva kluky a bolesti v podbrisku mama jen u tohodle tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2396
4.9.12 21:17

@stadlerovaveronika @Petra17 ahoj holky, vítejte!!! K tomu píchání v podbřišku - už jsme to tu s holkama kolikrát probíraly:-) Každou sem tam někde něco píchá, tak je to asi opravdu normální… a kdyby to bylo už moc, tak s tím určitě každá pofrčí k doktorovi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
5.9.12 08:01

Petra17

Dřžím palečky. dej vědět jak jsi dopadla. já jdu na první kontrolu zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
5.9.12 08:15

@Petra17 me to takhle bolelo do cca 8 tydne, roztahuje se deloha tak to boli jako pri menstruaci a taky me to jako uvnitr tahlo.. no si mimis dela prostor :D

uvidis ze ti doktor rekne ze je vse ok! pak dej vedet jaks dopadla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
5.9.12 08:19

@Petra17 Jak píšou holky. Tohle je normální. Doktor Tě jistě uklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.12 12:20

Vsechny maminky moc zdravim ja dnes byla na kontrole a uz se nam obevilo :srdce:byl to krasny pocit tak doufam ze nam to vydrzi v lednu jsem totiz byla na revizy protoze miminku prestalo v osmem tydnu tlouct srdicko tak snad ted uz bude vse ok a vsem tady preji aby se co nejdriv obevilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
5.9.12 12:37

stadlerovaveronika

Tak to gratuluji:-) všechno už bude v pořádku neboj. držím palečky. já jdu na první kontrolu zítra. měla bych být v 6 tt. tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
5.9.12 13:24

Mám potvrzeno :-) ano jsem těhotná..:-) na UTZ byl vidět teda jen černý vlíček :-) ale je tam kde má být, čehož jsem se bála..měla bych být dneska 5+4tt, ale podle UTZ jsem 5+1tt..na další kontrolu jdu za 3 týdny, tak snad už uvidíme víc..:-) pan doktor na mě byl hodný a dal mi i fotku malého flíčku :-) at se manžel raduje se mnou a taky to vidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
5.9.12 13:39

Holky, prosim vás, chci se zeptat, půjde v 7+5 slyšet na srdíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
5.9.12 13:40

@Petra17 gratuluji k flíčku ;) Příště už bude i :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
5.9.12 13:40

@martas 40 mám za to, že určitě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
5.9.12 13:41
@ajka83 píše:
Holky ja kdyz tady napravo vidim ty diskuze, ja snad budu muset zalozit nakou proti latkovejm plenam a satkum na noseni :D jiank to nevidim.. nektery ty diskuse jsou teda fakt neco :cert:

počkééj, já budu nosit prtě v šátku. mám dva psy a do lesa to teda s kočárem moc nejde, nemam moc na vyber. krom toho-skrčené prtě je spokojené prtě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
5.9.12 13:45

Díky, už se těším a doufám, že bude vše v pořádku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie