Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Tak v noci opet krmeni oi dvou hodinach. Maly se budil hlady, ale vic nez neco z prsou a dvacel ml nevypil. Dnes jdu k detskemu lekari. Necham ho prevazit a zkontrolovat. Treba jen zbytecne plasim.
Tak v noci opet krmeni oi dvou hodinach. Maly se budil hlady, ale vic nez neco z prsou a dvacel ml nevypil. Dnes jdu k detskemu lekari. Necham ho prevazit a zkontrolovat. Treba jen zbytecne plasim. Na ten net jsem se podivala. Zjusila jsem odepsat na inzerat. Tak treba je ta odsavacka jeste volna.
Příspěvek upraven 02.03.18 v 09:02
Tak v noci opet krmeni oi dvou hodinach. Maly se budil hlady, ale vic nez neco z prsou a dvacel ml nevypil. Dnes jdu k detskemu lekari. Necham ho prevazit a zkontrolovat. Treba jen zbytecne plasim. Na ten net jsem se podivala. Zjusila jsem odepsat na inzerat. Tak treba je ta odsavacka jeste volna.
Pokud ti laktační poradkyně řekla, že to vypadá na málo mléka, zkus si prsa nahřívat teplým ručníkem, to uvolňuje laktaci, pij hodně teplých tekutin, Zkus klidně i homeopatika, když jdeš k mudr, tak se stav v lékárně, tam ti poradí. Mě nejvíce pomohlo přikládání neustále a to nahřívání. Chce to trpělivost. za pár dnů mlíko poteče proudem
![]()
Jo a doufám, že ti doktorka neporadí hned dát um. Jako ta naše. Málem mi tím odbourala kojení. Kdybych poslechla, místo přikládání bych dala um a bylo by po kojení.