6+1 a pouze gestační váček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14733
17.8.13 21:15

@chatline :kytka: určo to bude dobré :* a přesně si z doktora nic nedělej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
18.8.13 15:14

Holky u nas to taky dobre dopadlo. ja jsem 20+4 a cekame chlapecka… prala jsem si taky holcicku… 2.9.jdem na ten velky utz, tak mam strach… a to vse jen diky internetu a diskuzim a denickum se spatnym koncem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
18.8.13 15:20
@katuska_m píše:
Holky u nas to taky dobre dopadlo. ja jsem 20+4 a cekame chlapecka… prala jsem si taky holcicku… 2.9.jdem na ten velky utz, tak mam strach… a to vse jen diky internetu a diskuzim a denickum se spatnym koncem

Gratuluju k chlapečkovi, hlavně ať jste zdraví!!!Asi si poručím a nebudu se tak sledovat a už vůbec nebudu hledat blbosti na netu, nebo se zblázním!!!
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14733
18.8.13 15:32
@katuska_m píše:
Holky u nas to taky dobre dopadlo. ja jsem 20+4 a cekame chlapecka… prala jsem si taky holcicku… 2.9.jdem na ten velky utz, tak mam strach… a to vse jen diky internetu a diskuzim a denickum se spatnym koncem

já jsem 20+5tt :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
18.8.13 18:34

@chatline dekuju :) ja si taky nekdy zakazuju cist skarede veci, vydrzi mi to vzdy par tydnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
18.8.13 18:35

@Měsíčnička a uz mas po tom velkem utz kolem 20tt? ja jdu desne pozde. az 23+5 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.13 23:28

: Výpočet otěhotnění
od juliekaterina » 15.08.2013 00:24

Holky já jsem tak vyděšená! Poslední menstr.jsem mela 23.6.
Soulož 3.7. 4.7. a 8.7.
Plodné dny od 6-8.7.
15.7. jsem mela pozitivní test
24.7. Kontrola u Dr. a podle Menstruace 4+3 ale teprve se uhnizduje říkala, že nejde ani změřit jen nepatrná tečka cca 0,94 mm - takže 2+3???
2.8. kvůli bolestem v nemocnici v Podolí tam Dr. změřil plodové vejce GS 9mm a napsal 5+6 ze odpovídá!!! Jenže plod neviděl!!! Čemu odpovídá??? Dle poslední menstruace, ne? Plod je přeci o dva týdny ve skutečnosti mladší ne?
Dnes 14.8. jsem byla u své Dr. a ta říkala ať příjdu za týden, že naměřila jen 1cm plodové vejce a uvnitř plod již byl jen měl jen 1,5 mm bez srdeční akce a stáří 5+6 ne 7+3!!! takže je buď MLADŠÍ nebo se nevyvíjí. Pokud příští týden nebude bít srdíčko pošle mě na revizi.
Myslíte že máme naději??? Že mě Dr. odbyl v Podolí a ňák to tam změřil hala bala??? Nebo maji Dr. jiné UZ???je možné, že plodové vejce nepovyroste, že povyroste jen plodík? Předepsala mi utogestan 3tbl denně a mám neschopenku, ale s dvouma rošťákama 4 a 6 let si moc neodpočinu :/ Máte to někdo podobné či stejné??? To čekání mě utrápí :-( :zed:

Děkuji za odpovědi Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
18.8.13 23:40

@juliekaterina Klidně mohlo ke spojení vajíčka se spermií dojít až 10.7. (někdy trvá, než se dokodrcají.. :), tak 14.8. by to nebylo ani 5 týdnů stáří-toho skutečného, ne od poslední menstr. no a to si myslím fakt není nic vidět a dobrá známka je ten váček.. Revizi bych kdyžtak odmítla a počkala ještě týden či dva.. Přišla jsi na to těhu možná moc brzo a ted se stresuješ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
18.8.13 23:45

@juliekaterina všechny maminky o tom tady pisou jako ty, třeba toto

Měla jsem srdeční akci vždy až v 8tt, takže bych byla zatím v klidu ;)

tak si hlavne nenechej udelat predcasne tu revizi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.13 23:51

Děkuji :D no mě jde hlavně o to, že 2.8.naměřil Dr.9mm váček a 14.8. Moje Dr. také jen už tam byl náznak plodíku tak je možné že Váček neroste a plod ano?
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
18.8.13 23:58

@juliekaterina váček neroste podle mě, ten se naopak podle mě zmenšuje, je tam jen do doby, než se plůdku vytvoří placenta, která jej pak zásobuje živinami a vacek pak zmizi uplne. počkala bych do 8 nebo 10 tt a pak se uvidi, zdali bude srdecni akce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.13 08:58

Jé spletla jsem se nemyslím žloutkovy váček ale plodové vejce v čem plod plave. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
19.8.13 22:36

@juliekaterina vydrž, neřeš to tak moc, většina těhulek o svém těhu v tomhle stadiu ještě ani neví.. Můj mudr mě ani nechtěl v takhle raném stadiu vyšetřit, když jsem mu přišla do ordinace, že mi vyšel pozit.test.. Rikal, ze tam stejne nebude nic videt. Ted z jiného soudku, kamosce navrhli revizi, ze tam není srdecni akce a ze pry muze rovnou na sal. odmitla to, ze nemůže hned takhle, sla si tam puvodne pro tehu knizku.. ale stejne nakonec zacal samovolny potrat v noci, tak priroda si to sama zaridi. Tak to na sebe tim nervovanim neprivolej, ju? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.13 21:40

Tak to nedopadlo dobře mám afetalni váček bez plodu :,( jdu na revizi… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
20.8.13 22:26

@juliekaterina A dívala jsi se na to na netu? Ted jsem četla, ze pani taky mela prazdny vacek a na jinem ultrazvuku to jiny doktor videl trochu jinak..
Príspevek od Dee Vloženo 02.12. 2012, 17:13 viz zde http://diskuze.maminkam.cz/…-vacku-najit?…
Nechci vzbuzovat falesne nadeje, ale jen tak bych se nevzdala, jsi opravdu na zacatku tehu.. nemusi byt ještě nic videt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí