6 měsíční nespí půl noci

1595
13.6.14 08:14

6ti mesicni nespi pul noci

Jdu si pro radu, uz vazne nevim…mam 6ti mesicniho kluka, posledni tyden mi v druhe casti noci skoro nespi, vzbudi se ve 2, ve 3 a nechce spat… Pred spanim dostane kasi a spinka cca od 20 do 1 hod a pak dostane sunar, usne aza chvili je vzhuru a uz je konec spani a mrci, sije sebou a nespi. Myslite, ze muj problem muze vyresit, ze mu kolemte 1 ranni dam misto sunaru Hami hajaja? Nezacpe ho to moc po te kasi pred spanim? Zoubky to asi nebudou, dasne na hladke. Dekuji za kazdou radu, zkusenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6873
13.6.14 08:26

Kolem toho půl roku se to lámalo i u nás. Kolikrát jsem vstala a dala na hodinku v obýváku mezi hračky. Nedoporučuje se to, ale dělal bugr v postýlce a chlap se musel vyspat. Podle mě se hlady nebudí, ale zoubky to klidně mohou být, né každé dítě je má nateklé a podobně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
13.6.14 08:26

Ahojky, asi Ti moc neporadím, moje malá byla spáč, ale myslím si, že kdyby to byl hlad, tak by plakal. Vim, že malá měla pár dní takové období, kdy by nejradeji v noci misto spaní kecala a hrála si. Přejde to, zkus to vydržet. Asi bych to neřešila pokud není plačtivý. Nebo to zkus s tou kaší a uvidíš, za pokus nic nedáš. Drž se, vím co to je, se pořádně nevyspat :( :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
13.6.14 08:34

On nikdy pekne nespal, vzdy se budil co 2 h na jidlo, je trochu vetsi od malinka, a posledni dobou se nam to ustalilo na 2 xv noci jidlo a spanek do 7mi…a posledni tyden tato hruza. v tu 1 rano vypije 200ml nutrilonu…uz premyslim nad vsim, treba ty zuby, treba ho ten nutrilon 1 uz nezasyti poradne a budi se hlady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
13.6.14 08:40

Mám skoro 7měsíční a vstává běžně několikrát za noc. neřekla bych, že je to hlady. já teda pořád kojím, takže ji na chvíli nechám přicucnout, ale spíš pro uklidnění, než kvůli hladu. občas chvíli pije, ale většinou je do minuty tuhá.
jinak můj dojem je, že vstává skrz tlačení bříška nebo teď se pokouší lozit, takže jak se jen trošičku probere, tak se automaticky přetočí na břicho a snaží se pohybovat kupředu a tím se vzbudí úplně. no a jak byla teď ta horka, tak jsme vstávaly opravdu pořád. prostě jí to nešlo spát.
já bych jídlo v noci nepřidávala. zkus ještě vydržet. je dost možné, že se to zas změní. u nás je to třeba tak, že snad co 14dnů máme ty spací režimy a vstávání jinak - v jiném počtu a v jiných časech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
13.6.14 08:53

Já bych jiné mlíko nedávala. Jinak můj 2 leťák má pravidelně období, kdy se vzbudí kolem 1, do 3 je vzhůru, kecá, mrčí… :cert:, pak to přejde a zase znovu. A to má přibližně stejný režim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
13.6.14 08:54

Achjoo, takze zadna jiskricka nadeje…dekuji vam za vase zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8148
13.6.14 09:15

Ja taky neporadim, jen se pridam…Mam presne pulrocniho. Usina tak v pul desaty a nejcasteji spi tak 4 hodiny, pak se probudi, nakojim ho a spi 2 hodiny.Pak se probere, zase ho nakojim a to byva tak hodinu vzhuru :cert:
A pak jeste na chvili usne…5 hodin v kuse jsem se vyspala jen parkrat,6 hodin jen 2 x. Nevim, jestli by na noc nepomohla kase. I kdyz, me to vlastne nevadi, to nocni kojeni, ale to, kdyz chce byt v noci vzhuru, to mi vadi… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
13.6.14 09:48

@katuska_m
Ahoj, zoubky se klubou dlouho, takže ho můžou bolet, i když zatím nejsou vidět:)
Další věc je, že se mu špatně spí, protože začali ty vedra, dej mu v noci napít, já dávám synovi napít vody třeba 4× za noc (když na to přijde), vždycky si cucne a spí klidně dál:)
No a za další, to může být klidně takové období. V půl roce se syn taky pořád budil, už jsem z toho šílela, protože do té doby to byl „celonočák“ :) Spravilo se to zas kolem 8.-9. měsíce, teď má skoro 11. měsíců a zas spí krásně:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
13.6.14 12:22

Taky jsem to takhle měla sse synem, trvalo to do jeho roku a třičtvrtě než začal pořádně spát…prostě to tak děti mají!(některé)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí