Usínají vám děti v těhle vedrech později?

5724
9.6.14 21:53

Usínají vám děti v těhle vedrech později?

Ahojky.

Otázka již v nadpisu. :) Jak vám usínají děti večer v těhle vedrech? Normálně, nebo nemůžou usnout?

Ptám se proto, neboť syn (skoro 3 roky) je zvyklý spát přes den hodinu, ale ne úplně vždy. Dneska nespal, tak si říkám dobrý, večer usne do 19:30 (znám ho, je jak hodinky, si říkám). A ejhle, strašil tady až do 21:30 (od 7h od rána, a celý den se koupal v bazénku). 8o Mimino (7m) taktéž. :zed:
Teď se tu přeme s manželem, já říkám, že to bylo kvůli vedru, on říká, že proto, že jsem mu dala hrnek kakaa v 19h (pije ho před spaním každý den, tak jsem přesvědčená, že tím to není, jindy usne do 5min. :nevim: I já si pamatuju, jak jsme už jako děti z horka někdy nemohly usnout.

Jo, a včera mi v noci 3× bzučel u ucha komár. :pocitac: Tak jsem se celou noc dusila pod peřinou.
Kdo má v bytě/domě chlad, ten se má. :potlesk: U nás to jde, ale mohlo by být líp.

Všem pěkný (rozpálený) večer. :lol: Já z něj díky našim miláčkům už moc nemám. :lol: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2841
9.6.14 21:56

No tak moje mala (8mesicu) jeste nespi :roll: a uz bych teda uvitala kdyby usnula :roll: ale ona usina pozde denne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.6.14 21:57

Usíná normálně a i přes den spí normálně, ALE vstává dřív :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7538

@Cosmos hrnek kafe bych pochopila, ale hrnek kakaa? :think: nejenom deti, ale myslim, ze i my dospeli usiname pozdeji, nebo aspon ja to tak mam. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836

Syn dneska usnul asi o půl hodiny dřív než obvykle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29115
9.6.14 21:58

No, včera jsme měli doma ještě příjemně, takže usnul normálně, ale dnes hodinu seděl v posteli, než vytuhl :nevim: a to máme doma 24 stupňů, děsím se, co ty dva další večery, co nás čekají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
9.6.14 21:59

Dcera 6 let spí už od půl deváté. Syn 10 let usnul před chvílí. Ale velké děti tě asi nezajímají :lol:
Když byly malé, tak jsem pověsila do pootevřeného okna mokrou osušku a plenu přes postýlku, trochu se chladil vzduch a usínali lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
9.6.14 21:59
@Mišalí píše:
@Cosmos hrnek kafe bych pochopila, ale hrnek kakaa? :think: nejenom deti, ale myslim, ze i my dospeli usiname pozdeji, nebo aspon ja to tak mam. :-)

Energie z kakaa, rychlé cukry, (nikoliv kofein). :nevim: Dostala jsem přednášku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
9.6.14 22:00

Dneska byly holkyz toho tepla a celoodpoledního koupání tak utahané, že usly dřív než normálně :) Na každého to působí asi jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
9.6.14 22:00

Mě usnuli snad i dříve než obvykle. Zdaj se mi z toho hicu víc utahaný. Jen se musej zastavit a spí během chvilky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7538
9.6.14 22:01

@Cosmos napadlo me to, ale pokud to pije denne, tak to z toho asi nema. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
9.6.14 22:02

U nás se taky ještě nespí, ale přikládám to tomu, že byl většinu odpoledne a večer jak z divokých vajec a stále je ještě něčím naspeedovanej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895

Jojo, usíná později. Normálně usíná po deváté hodině a poslední dva dny usnul až v půl dvanácté. Snad se zase brzy ochladí. Jsou mu čtyři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69118

Dneska jsem ji tak vyridila, ze usnula bez premlouvani o 15 minut driv :) Ma na sobe letni pyzamo a pres sebe prehozenou bambusovou deku, my si usteleme podobne, jen bez toho pyzama, vcera bylo v noci v loznici 25.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
9.6.14 22:04

Usnul stejně jako jiný den, ale s řevem a zpocený  :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie