6.tt, plod málo roste

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26833
25.2.13 13:13

@daninnka ty jo, já byla na KO dva týdny od vynechání, týden od //, gestační váček 4mm, další KO za 14dní a uvidí se, no, trochu z toho mám depku, protože nemám žádn příznaky, nic :nevim: u Prvního jsem byla na KO stejnej den cyklu, gestační váček 7mm, za 14dní další KO, kde bylo už srdíčko, stáří uřčeno na 6+4 :nevim: Ale moje Dr nestresuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
25.2.13 13:13

Mě tam vystrašila ta odpověd, že od minula, což byl tyden po tydnu plod o moc nevyrostl a pronej tudíš špatny, tak fakt nevím, ale říkam si, že by mi asi něco bylo, že by mi to tělo dalo nákym spusobem vědět, jsem už zoufalá!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
25.2.13 13:16

Doktorka hledala srdíčko a nemohla najít ani embryo. Tak tvrdila, že tam asi žádné není. Nabrala po dvou dnech HcG a to naštěstí rostlo..ale to mi zase opatrně říkala, že to mohou produkovat jen ty buňky okolo.. No o revizi se mi v noci i zdálo, budila jsem se spocená hrůzou. Po týdnu se vše najednou vylouplo, bylo embryo i srdíčko, potvrzený 8tt. a dnes mi tu brouká 4měsíční princeznička. Na smutnění zatím času dost..drž se, ještě to může dopadnout dobře. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
25.2.13 14:14
@lekarnicka28 píše:
Doktorka hledala srdíčko a nemohla najít ani embryo. Tak tvrdila, že tam asi žádné není. Nabrala po dvou dnech HcG a to naštěstí rostlo..ale to mi zase opatrně říkala, že to mohou produkovat jen ty buňky okolo.. No o revizi se mi v noci i zdálo, budila jsem se spocená hrůzou. Po týdnu se vše najednou vylouplo, bylo embryo i srdíčko, potvrzený 8tt. a dnes mi tu brouká 4měsíční princeznička. Na smutnění zatím času dost..drž se, ještě to může dopadnout dobře. Držím palce.

taky si říkam, že v 6tt je na zavěry moc brzo, uvidím za těch 14dnu…jinak děkují, moc mi to pomahá… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
25.2.13 14:24

Srovna se to kolem 10-12tydne, vubec se neboj. Jak uvidis srdicko, tak si odfrknes. Hlavne ze je mrnousek tam kde ma byt. A ze jsi sla k doktorovi moc brzo? Vsak to je jedno kdy tam jdes. Je to ciste Tva osobni vec. Ja tam sla kolem 6tt, protoze jsem byla objednana na preventivku a zrovna se to tak seslo. Mezi velikosti plodu a posledni ms jsem mela rozdil 14dni (mela jsem pozdeji ovulaci - ale i tak to nesedelo porad o tyden). Moje doktorka me taky porad stresovala. Pak byly nutne kontroly v Gennetu, kde byl dalsi stres. Nyni jsem po zasadnim zakroku a moje gynekolozka naprosto zmenila chovani ke me. Neni nutne se stresovat, pokud Ti Tvuj lekar nebude vyhovovat, seber odvahu a opravdu jukni po jinem. Prece jen budes k nemu chodit jeste mnoho tydnu a kdyby mel byt neprijemny pokazde, tak to nestoji za to. A nebo to poustej jednim uchem tam a druhym ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
25.2.13 14:27
A ze jsi sla k doktorovi moc brzo? Vsak to je jedno kdy tam jdes. Je to ciste Tva osobni vec.

No samozřejmě. Ale pak odpadají stresy z toho, když lékař nic moc nevidí a není natolik psycholog, aby řekl, že je brzo něco vidět, ale hned dělá závěry. Ono to je spíš bráno pro dobro té ženy. Zakladatelka pak ještě upřesnila, že je zdravotní důvod, pak to dává smysl, ale občas by to chtělo větší cit ze strany lékaře, aby ženu zbytečně a bez důvodu nestresoval dřív, než je to nutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
25.2.13 22:00

Ahoj holky, mam podobnou zkusenost… byla jsem na ultrazvuk dneska a dr byl docela neprijemny… rekl, ze to vypada na 5-6 tyden a ze pristi tyden uz musi byt videt srdicko… jak musi? vzdyt kazdy to ma jinak ze jo? mela jsem vacek 6mm a v nem tecku, posilam foto na ukazku… podle ovulace jsme tak o 4 dny mene, ale oni si jedou podle tabulek a tvrdi si svoje… clovek tam jde pro poteseni a dostane malem po čumáku :-(
tak snad uz to bude pristi tyden lepsi no :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
25.2.13 23:43

Delfinku, určitě bude, holt musíme doufat v to lepší, ale ten přístup lekařu je někdy na pěst… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
26.2.13 00:01

@deflin jej, mít tam ten flíček = mimi, tak si pískám, neboj se :hug: :hug: Já měla jen černou tečku :,( ale moje dr. naštěstí nestresuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
26.2.13 06:33

Moc dekuji! Moc bych si prala, aby to tentokrat vyslo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
26.2.13 10:35

To si přejí i já, Já měla potrat ve 21tt a trvalo nám 5let, než jsem otěhotněla, docela doba, takže si říkam, musíme těm naším prcinkum trochu věřit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
26.2.13 10:53

@daninnka ja verim co se da :-) jenze dneska si nepripadam ani torchu tehotna :-( je to des toto, uz aby bylo vse ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
26.2.13 13:31

Ahoj Daninnko :hug: Tak já jsem na tom stejně jako ty. Jsem v 7tt a minulý týden mi doktor řekl, že nějak málo roste a je to špatné, tak mám přijít na kontrolu až za 14 dní. Srdíčko bilo :srdce:, ale prý to nevidí dobře :( Ale říkám si, že pokud to tak má být, tak ať se to stane a bude zase dobře. I tak nad tím pořád přemýšlím, ale to k tomu asi už patří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
26.2.13 13:33

@Martina4m ja jeste srdicko nai nevidela, tak bud rada, ze ho apsopn mas :-) vsak ojo se rozboucha, neboj :-)a pak ti neda spat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
26.2.13 13:54
@Martina4m píše:
Ahoj Daninnko :hug: Tak já jsem na tom stejně jako ty. Jsem v 7tt a minulý týden mi doktor řekl, že nějak málo roste a je to špatné, tak mám přijít na kontrolu až za 14 dní. Srdíčko bilo :srdce:, ale prý to nevidí dobře :( Ale říkám si, že pokud to tak má být, tak ať se to stane a bude zase dobře. I tak nad tím pořád přemýšlím, ale to k tomu asi už patří.

Ahojky, máš pravdu, my to nejak neovlivníme, taky na to pořád myslím, já měla podle dok srdíčko 6plus 2 s ještě nepravydelným tukaním, hmm, tak jsem s toho taky blazen, každopadně, když se má udržet a byt zdravé miminko, věřim tomu, že at si říkaj co chtěj, prostě to tak bude…držím ti moc palečky a at jsme spokojené všechny, s krásných a zdravích mimisku… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí