Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@nepřihl. marg píše:
Ahoj holky, řeším to samé v 6.tt jen nějaká pidi černá tečka, myslela jsem, že dr má mouchu na monitoru..
Už mám prohlídlé všechny české i internetové stránky o vývoji plodu, všude se píše 23 den od oplodnění má být vidět srdíčko..haha..tak to asi ne. Už mám za sebou všechny fáze od zoufalství, naději, rezignaci…A hlavně si nadávám, že co jsem lezla tak brzo na gyndu a taky proč fůrt čimim na ten internet, kterej mi na klidu nepřidá.
Teď jsem teda ve fázi „co se má stát, to se stane“ a „příroda ví, co dělá“, ale ty nervy př. týden na utz si nedovedu představit. Asi se po…
Zlatý netěhotný časy!! Já neměla vůbec žádný starosti.
oprava: české i zahraniční internetové stránky
Ahoj holky, přidávám svou zkušenost s reakcí doktora. Jsem tu nová - 11.2. mi vyšel pozitivně test
tak mě doktor hned objednal na pátek (15.2.). Tam mi řekl, že jsem 5+1 nebo 5+4 a objednal mě na dnešek (27.2.),že už by mohlo být vidět srdíčko. No a dneska mi řekl, že prej je to strašně malý, že to od minule málo vyrostlo - má 1,2 cm a má mít 2cm. Že to nevypada dobře, že to asi špatně dopadne. Poslal mě na krev na HCG a zítra si mám zavolat na výsledky a pak se uvidí co dál. Jsem těhotná poprvé, tkž jsem ze všeho vykulená, a po tom po mi řekl jsem to samozřejmě obrečela v domění, že je to špatný. Až poté co jsem si přečetla diskuze tady jsem se trochu uklidnila. Tak snad to bude ok.
@pppmaja to jsou strasni magori nekteri!!! pokud to mimi nemá metrák, tak podle nich je male
to by kazda z nas musela mit ovulaci hned po mens, nebo ja fakt nevim
ja ji mela taky pozdeji, tak mam taky male mimi
@pppmaja píše:
Ahoj holky, přidávám svou zkušenost s reakcí doktora. Jsem tu nová - 11.2. mi vyšel pozitivně testtak mě doktor hned objednal na pátek (15.2.). Tam mi řekl, že jsem 5+1 nebo 5+4 a objednal mě na dnešek (27.2.),že už by mohlo být vidět srdíčko. No a dneska mi řekl, že prej je to strašně malý, že to od minule málo vyrostlo - má 1,2 cm a má mít 2cm. Že to nevypada dobře, že to asi špatně dopadne. Poslal mě na krev na HCG a zítra si mám zavolat na výsledky a pak se uvidí co dál. Jsem těhotná poprvé, tkž jsem ze všeho vykulená, a po tom po mi řekl jsem to samozřejmě obrečela v domění, že je to špatný. Až poté co jsem si přečetla diskuze tady jsem se trochu uklidnila. Tak snad to bude ok.
držím moc palečky, já se dozvím ortel příští utery, jsem na tom podobně, víš jak se to říka, věř a bude ti přáno a já věřím, že nám to dopadne dobře.. ![]()
Pppmaja…a srdíčko jsi měla??? dej nám zítra vědět, jak ti dopadly krevní testy… ![]()
Já se něco dovím zítra z té krve, ale určitě měpak nechá čekat do dalšího týdne jak seto vyvine (jak jsem to vypozorovala tady z dalších diskuzí). MUSÍ to dobře dopadnou
Budu ti taky moc držet palečky! ![]()
Právě že ještě neměla…A to bych podle dr. měla být tak 7+2…ale doufám, že se tam ještě objeví.
@pppmaja píše:
Právě že ještě neměla…A to bych podle dr. měla být tak 7+2…ale doufám, že se tam ještě objeví.
Uvidíš, že to bude dobrý, hlavně se nenechej do ničeho nutit, pokad ti je dobře, tak počkej, už jsem tady četla, že srdíčko je i až po 8tt, takže není co řešit…
Já se taky šprajcla a nechala jsem to až po 14dnech, je mi dobře, takže taky vyčkám ![]()
No doktor řikal, že mi nechce dávat planou naději, ale nechce mě ani stresovat (já už samozřejmě slzy na krajíčku…). Aspon že tady jsemse trochu uklidnila, že to nemusí nic znamenat a ještě se to může rozjet…Tak budu doufat a myslet pozitivně ![]()
Pokud není vše podle tabulek tak to doktoři už předem balí!!!Bude to dobré, hlavně to hned nevzdávat a počkat. A přesně jak říká DANINNKA hlavně se nenech do ničeho nutit a vyčkej - za týden může být všechno jinak. Třeba bude už ale zítra po krvi ![]()
Tak jsem právě domluvila se sestřičkou na gyndě a ta řikala, že hladinu HCG mám kolem 5000, což by odpovídalo tomu, že ten plod je skutečně menší, tzn. doktor se s největší pravděpodobností přepočítal. Taky řikala, že pan doktor je v tomhle takovej opatrnější…Objednala mě na příští středu na kontrolu, tak snad už tam bude něco vidět. To čekání sice bude strašný, ale doufám, že už v tu středu tam uslyšim ![]()
@pppmaja píše:
Tak jsem právě domluvila se sestřičkou na gyndě a ta řikala, že hladinu HCG mám kolem 5000, což by odpovídalo tomu, že ten plod je skutečně menší, tzn. doktor se s největší pravděpodobností přepočítal. Taky řikala, že pan doktor je v tomhle takovej opatrnější…Objednala mě na příští středu na kontrolu, tak snad už tam bude něco vidět. To čekání sice bude strašný, ale doufám, že už v tu středu tam uslyšim
Jeee, super správa…moc jsi mě potěšila
a srdíčko už určitě bude, Mě to čeká v uterý, taky se modlím.. ![]()
Ahoj holky, řeším to samé v 6.tt jen nějaká pidi černá tečka, myslela jsem, že dr má mouchu na monitoru..
Už mám prohlídlé všechny české i internetové stránky o vývoji plodu, všude se píše 23 den od oplodnění má být vidět srdíčko..haha..tak to asi ne. Už mám za sebou všechny fáze od zoufalství, naději, rezignaci…A hlavně si nadávám, že co jsem lezla tak brzo na gyndu a taky proč fůrt čimim na ten internet, kterej mi na klidu nepřidá.
Teď jsem teda ve fázi „co se má stát, to se stane“ a „příroda ví, co dělá“, ale ty nervy př. týden na utz si nedovedu představit. Asi se po…
Zlatý netěhotný časy!! Já neměla vůbec žádný starosti.