6.tt, plod málo roste

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2835
28.2.13 13:01

Děvčata na to je jediná rada-počkat tak do 8.-9.tt a pak se teprve s jistotou uvidí… ;) Řešit to v 6.tt 8o, že tam není nic vidět! No někteří lékaři by se nad sebou měli hodně zamyslet…můj doktor třeba objednává nejdříve na 7.tt a i pak se kdyžtak ještě 14 dní čeká-nejsme přece všechny podle tabulek, ne? (já tedy v 7.tt neměla skoro nic vidět ani teď-nedopadlo to dobře, ani u syna-tam byl taky v 7.tt jen prázdný a maličký váček…no nakonec měl 3,5kg :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
1.3.13 07:25

Ahoj, přidàvám se k Vàm. Na kontrole jsem byla v úterý a jen vàček 3mm. Doktor mě vyděsil, že je to možnà neprosperující těhu a nebo jsem otěhotněla později. Pozitivní test jsem měla až 5 dní od zpoždění. Tak doufàm v to druhé. Každopàdně, další utz až za 3 týdny…jede někam na konferenci a jeho zàstup nemà utz. Ale asi si cca za 10 dní zkusim domluvit nějakého soukromého lékaře. Ta nejistota je ničivá, posledni ms byla 10.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
1.3.13 07:40

@Pindulina85 ja mela posledni mesn 14.1. a mam tu nekde fotku z pondelka, tak mrkni… musela bys mit ovulac az na konci cyklu
tak drzim palce!!! a hcg ti normlane roste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
1.3.13 07:41

@krokodylek to je bezva :-) me teda poradne vystrasil a loni jsem byla kvuli tomu i na revizi no… ted se nedam a kdyz tak utecu a nepujdu tam az v 8tt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
1.3.13 07:51

@deflin jà osobně si myslim, že jsem otěhotněla až poslední týden v lednu. Miminko jsme chtěli, pozorovola jsem tedy hlen, bolesti vaječnîků a tak… A to fakt nastalo az na konci měsìce. Doufàm, že to vyjde. Už takhle jsem to obrečela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
1.3.13 11:07

@Pindulina85 to by odpovidalo konci ledna :-) vubec si s tim nelamej hlavu… znam holky, co v 7tt maji teprve naznak mimi a za 3 tydny srdicko tluce jako hrom, takze se to urcite ukaze :-) ja mam taky sileny strach, v pondlei jdu na ultrazvuk a nemam an chut tM JIT :-)
JA JSEM OTEHOTNELA 28.1., ALE KAZDE MIMI SE MUZE VYVIJET JINAK, MI TAKY REKLI, ZE JE MALE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2835
1.3.13 11:31

@deflin průkazně se jedná o neprosperující těhotenství, když tam přijdeš aspoň po týdnu a máš prakticky stejný nález jako minule, pokud je tam nějaký posun, tak bych počkalado toho 9.tt…tím se nic nezkazí a aspoň by sis pak nemohla nic vyčítat
Já měla třeba v 7.tt a v 9.tt totožný nález, prázdný gestační váček stejné velikosti, takže tam bylo jasné, že min 14 dní už se nic neděje…a stejně jsme se po poradě s lékaři rozhodla ještě týden počkat-ani ne tak na zázrak jako na samovolné ukončení, které opravdu do týdne přišlo a tím jsem se vyhla i revizi…zjistila jsem to 17.1.že je to ZT, dnes už mám 14 dní po první ms a v pohodě tomu necháváme volný průběh
Snad to ale bude u vás dobrý :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
1.3.13 11:34

@krokodylek ja pevne doufam, ze to bude lepsi, nadeje umira posledni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
1.3.13 11:38

@Pindulina85 Ahoj, máme to podobné, já měla poslední MS 6.1. ale v „plodných dnech“ jsem neměla jedinej příznak ovulky, takže jsem si dokonce myslela, že je to anovulák. Poslední sexíky byly 23,27,29.1. a // jsem měla 10.2. :nevim: no a 19.2. 4mm váček, v úterý jdu na kontrolu, tak jsem nervní, sice mi je špatně, ale v podbřišku mě nezabolelo ani jednou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
1.3.13 12:49

Ahoj holky, tak já pišu jak jsem dopadla, včera večer špinění, na to obrovský krvacení, zamlklej, už asi 14dnu…celkem jsem se vyčistila sama, ale i tak mě dočištovaly pod narkozou, tak věřím, že u vás to bude jen dobre, u mě bohužel už 2neprosperujici těhu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
1.3.13 13:22

Ahoj Daninnko! To je mi moc líto, ale asi to tak mělo být :( Uvidíš, že příště už to bude v pořádku!! Já mám jít na kontrolu 7.3., ale abych řekla pravdu, spíše to vidím negativně a také počítám s nemocnicí. Tak se opatruj a bude líp :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
1.3.13 13:57

To mě moc mrzí, Daninnko!! Budu držet palce at si v pořádku a příště to už vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2835
1.3.13 14:04

@daninnka hmm,to je mi líto :hug:
a proč jsi šla na revizi? Krvácela jsi chvíli, to bylo takové extrémní krvácení? To nestačilo pár dní počkat a obejít se bez zákroku? Promiň že se ptám, ale jsem proti zbytečným zákrokům a docela mě to zajímá, když je šance jít neinvazivní cesou, proč se nejde??? :think:

přijde mi, že doktoři mají snad zvláštní bonusy za každý zákrok nebo co… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2835
1.3.13 14:15

Jinak pokud by se přece jen nezadařilo, tak tady je to ohledně potratu doceka hezky napsané-je to takový pěkný nemocniční manuál, něco, co by vám měli v každé nemocnici takhloe nějak podle mě vysvětlit http://www.fntn.sk/…a_strata.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
1.3.13 14:17

Děkuju holky, měla jsem velky krvacení a něco mi zustalo v děloze, tak proto ta revizem počkam 3měsíčky a začnu od znova… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí