7 měsíců a sní 280 g zeleniny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
7 měsíců a sní 280g zeleniny
Ahojky, chtěla bych se zeptat, kolik toho sní vaše miminka přibl. v 7 měsícíh k obědu. Připadá mi totiž, že dcerku překrmuju. Dnes snědla 280g zeleniny a kdybych měla ještě, tak jí dál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Moje malá měla taky takový období a teď toho sní daleko méně, teda zálží na tom, co má k obědu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no nám zase sní jen 120g zeleniny, bud ráda ze tak pekně papa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jééééé, kež by takhle dlaabala moje malá.. Co bych za to dala ![]()
- Citovat
- Upravit
Mě holka taky jedla takhle v 7 měsících,pak začly zuby a jí trošku míň.Já myslím že to ničemu nevadí,buď ráda že ji chutná,některý děti to úplně odmítají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje dcerka v necelých 7 měsících sní tak 80g, přikrmuju asi 3 týdny, víc zatím nechce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
v 7. mes. jedla 130 - 150 g zeleniny, jeji rekord byl nekdy na konci sedmeho mesice 200 g.
Kazde dite je jine, jen si myslim, abys ji ten zaludek nepretezovala a neroztahovala, asi bych ji davala max. 250 g (je to myslim napsano na strankach kojeni.net)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
helička píše:
Moje dcerka v necelých 7 měsících sní tak 80g, přikrmuju asi 3 týdny, víc zatím nechce
Tak to jsem na tom stejně, kolikrát mi nesní ani tohle a přikrmujeme už měsíc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolik???
Jeee, půjč mi jí!!
Tohle bych si jednou chtěla užít…
![]()
Jinak si myslím, že je to dost, ale záleží, jak vypadá, že?
Jestli moc napapkaně, uber ![]()
Navíc zelenina, to je celkem v poho, horší by bylo, kdybys jí moc rvala kaší, to by byla tlustá snáz. Ze zeleniny tolika nepřibere ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, náš Adam taky kolem 7 měsíce snědl tak jak tvoje malá. Doktorka říkala, že to nevadí, že si sám řekne, kdy má dost
Bylo pro něj radost vařit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
emocuc.polymorf píše:
Kolik???![]()
![]()
Jeee, půjč mi jí!!
![]()
![]()
Tohle bych si jednou chtěla užít…
![]()
Jinak si myslím, že je to dost, ale záleží, jak vypadá, že?
Jestli moc napapkaně, uber
Navíc zelenina, to je celkem v poho, horší by bylo, kdybys jí moc rvala kaší, to by byla tlustá snáz. Ze zeleniny tolika nepřibere
Myslím si , že tlustá není (v 6 měsících měla 7,5kg a 70cm), mě to příjde prostě moc no, na takový malý miminko, to bych byla nacpaná i já, kdybyh si dala takovou porci, ale kdybych jí to nedala, tak zas bude chtít dokojit. Tak prostě nevím. Navíc k doktrorce jdem až za měsíc, abych se jí na to zeptala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já bych si z toho hlavu nedělala, ona sama ví nejlíp kolik čeho potřebuje..ale taky si říkám, co bych za to dala
malá mi ve skoro 9m sní tak maximálně 150g a to je opravdu svátek, jinak jsme tak na stovce ![]()
- Citovat
- Upravit
Náš Mates taky dokázal zbouchat 250-š00g zeleniny. Teď už jí tak 200g, někdy trochu víc. Buď ráda, že Ti takhle baští
, co by za to jiný maminy daly, že jo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pampalin píše:
Náš Mates taky dokázal zbouchat 250-š00g zeleniny. Teď už jí tak 200g, někdy trochu víc. Buď ráda, že Ti takhle baští, co by za to jiný maminy daly, že jo?
No právě, každý to má spíš obráceně, že jim mimča jedí málo, tak mě to přijde zvláštní. Přitom mlíku taky moc nedá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit