Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@nikolka1996 Ja jsem problemy sice cekala, ale zase jsem doufala, ze zacinam,,vcas,, jsem fit. Nekurak, abstinent.. Davala sem na sebe pozor, uzivala sem si to.. ani nachlazena sem nebyla a i tak.. za ten zacatek kdy se to spatne spoji nikdo nemuze.. ted uz bude lepe, opravdu nejhorsi je to cekani na verdikt..
Taky jsem to chtěla mít co nejdřív za sebou. V nemocnici na mě byli všichni moc hodní a já se držela jak to šlo. Po zákroku se mi hodně ulevilo, protože předtím to bylo o nervy. Neboj, všechno to uteče a za nedlouho se tam objevíš z radostnějšího důvodu
Za vinu si to nedávej. Z toho, že jsi si občas dala cigaretu by se plod jen tak nepřestal vyvíjet. Vždyť spousta holek kouří celé těhu a mají normální, zdravé děti.
Tohle by neudělalo ani cigo denně. Mě dr. Řekl, ze to má v ordinaci často, ze jedno ze tři je jeho odhad. Já si to přebrála tak, ze lepší teď, nez v pátým zjistit, ze je něco hodně spatne. Četla jsem studii, ze potom se tělo hodně snazi, aby to klaplo. Je vyšší plodnost a větší pravdepodobnost, ze bude vše v pořádku. Takže přežije to čekání, dopoju se kyselinou listovku. Po zákroku jsem nasadila kontryhel a lichorerisnicovou tinkturu proti zánětu. A to by bylo, aby to nebylo! ![]()
@krispyna
Noo asi je to pravda, že se to prostě blbe spojilo a prostě jsme meli smůlu no :/
Ale věřim ze bude dobře Já mám největší strach z narkózy
@lolink Jojo to by bylo mnohem horší kdyby se to ukázalo az třeba v 5 měsíci. Mé už předepsal doktor antibiotika no proti nějake infekci
Já jsem prostě úplne nezkušená takhle v tom těhotenství a tak bylo to první těhotenství. Tak jsem moc ráda když me tady poradíte ![]()
Po zákroku hned přejdu na zdravou stravu nějaký jiny sport krom gaučingu no a přítele donutim také. Je pravda, že jak jsem se vybrecela tak už to nevidím vse tak cerne a mam i lepší naladu
Narkózy se neboj. Na zákrok jsem šla ve tři odpoledne a k večeru už jsem byla doma. Ze začátku jsem více krvácela, ale už večer to bylo ok. Jen trochu pobolívá v podbříšku. Je to rychlovka. Večer jsme si dokonce dali s manželem vínko ![]()
Jen se zeptám… jak dlouho jste to po zákroku cítily? Je to už 14 dni a porad to místo cítím…
@Inuš11 Já tam mam bejt na 6:30 a prej me pusti už dopoledne. No vidíte aspoň nějake pozitivum mužů si dát vinecko.
A jak dlouho jste krvacela?
Silně jsem krvácela jen krátce po zákroku, pak jsem pár dní špinila. Nic hrozného. V podbříšku mě občas pobolívalo ještě pár týdnů, ale přesně si už nepamatuji. Myslím, že to je normální, pokud to není nějak vyloženě moc a pořád.
@Inuš11 děkuju. Mě žádná atb nedali, hodně se teda asi hlidam, tak mě vše vyděsi.
@nikolka1996 já spinila týden. Teď nic a mam příznaky ovulace. Tak snad vše funguje, jak má
.
@nikolka1996 jo, plnou. Za 15 minut jsem si na pokoji četla
. Super je, ze můžeš i pak normálně jist a tak ![]()
@lolink
Fakt? No tak doufám, že me přítel pozve někam na dobry obidek
![]()