Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Moniseeek to je mi strašně líto..tušila jsem to, když ses neozvala ![]()
Drž se… poprvé jsem byla taky na dně, podruhé otupělá, potřetí,,vypla,, mozek, protože jsem nevěřila…a vyšlo to..
Máte zmrazené?
@Liška2014 je to strašný pocit, strašně si to vycitam
nevim co jsem udelala špatně
ted jen cekat to je šílené nezvladnu to
ano mame zamrazeno jedno, ale horsi kvality nez bylo toto co mi davali.
@Moniseeek horší kvalita nevadí, kolikrát jsou životaschopnější
neudělalas nic… ovlivnit to nemůžeš. Přeji ti, aby to šlo samo pryč a mohli jste brzy na Ket…nová naděje. Já měla vždy jen jedno…nevzdávat, bojovat, nevyčítat..ono to vyjde ![]()
@Moniseeek moc me to mrzi..ja šla teda na revizi a jsem za to rada, bylo to hned za mnou a bez krvácení..drzim palce, ať si brzy fit a můžeš se vrhnout do ket a to už vyjde…
@Liška2014 @Sl.Kockova děkuji mockrát
i tak to moc boli
nevite za jak dlouho muzu jit na ket?
@Moniseeek Myslim, ze po další ms, když bude všechno v poradku ![]()
@Sl.Kockova děkuji za odpověď. Doufám že mi hned neukončí nemocenskou, opravdu se necítím na to jit do prace. A vysvětlovat proc se mi hrnou slzy do očí atd.
@Moniseeek bez revize hned další cyklus, s revizí..nevím, neznám…osobně bych počkala jeden cyklus. Hlavně si opravdu nevyčítej, nemohlas zo ovlivnit, opravdu…zase bude dobře ![]()
@Moniseeek bez revize hned dalsi cyklus. s revizi za cca 3 mesice.
Tak uvidim jestli se mi to samo vůbec rozjede
byla bych radši kdyby to odešlo samo vsechno a nemusela jsem na revizi, z toho mam největší strach ![]()
@Moniseeek kdyby došlo na revizi, tak tý se fakt neboj, bylo to za 15minut hotový, šla jsem hned domů a žádné krvácení ani bolest..drž se
@Sl.Kockova děkuji
ja mam strach aby neco nepodelali, abych mohla mít ještě miminko. Je to moje první těhotenství tak proto jsem z toho tak spatna ![]()
@Moniseeek chápu, já to měla stejně..dělali mi to přímo v Pronatalu, za 12dní všechno v původním stavu a řekli, že nic nebrání zkoušet hned znovu…
Já na revizi nešla, potrat nijak zvlášť nebolel, špinila jsem pak 5 týdnů, ale byla jsem ráda, že to šlo přirozeně. Po samovolném bez revize není potřeba čekat a lze se hned snažit
@Sl.Kockova tak to je fajn ze si se mohla zacit snazit hned. @jizvíková no právě, při mém štěstí se zase neco pokazi a budu muset i na revizi a kdo vi jestli se to vůbec příště povede ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.