7+4...Samovolný potrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22288
6.5.19 10:14

@Moniseeek to je mi strašně líto..tušila jsem to, když ses neozvala :hug:
Drž se… poprvé jsem byla taky na dně, podruhé otupělá, potřetí,,vypla,, mozek, protože jsem nevěřila…a vyšlo to..
Máte zmrazené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
6.5.19 10:18

@Liška2014 je to strašný pocit, strašně si to vycitam :,( nevim co jsem udelala špatně :,( ted jen cekat to je šílené nezvladnu to :,( ano mame zamrazeno jedno, ale horsi kvality nez bylo toto co mi davali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
6.5.19 10:26

@Moniseeek horší kvalita nevadí, kolikrát jsou životaschopnější ;) neudělalas nic… ovlivnit to nemůžeš. Přeji ti, aby to šlo samo pryč a mohli jste brzy na Ket…nová naděje. Já měla vždy jen jedno…nevzdávat, bojovat, nevyčítat..ono to vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
6.5.19 11:09

@Moniseeek moc me to mrzi..ja šla teda na revizi a jsem za to rada, bylo to hned za mnou a bez krvácení..drzim palce, ať si brzy fit a můžeš se vrhnout do ket a to už vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
6.5.19 11:10

@Liška2014 @Sl.Kockova děkuji mockrát :,( i tak to moc boli :,( nevite za jak dlouho muzu jit na ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
6.5.19 11:31

@Moniseeek Myslim, ze po další ms, když bude všechno v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
6.5.19 11:33

@Sl.Kockova děkuji za odpověď. Doufám že mi hned neukončí nemocenskou, opravdu se necítím na to jit do prace. A vysvětlovat proc se mi hrnou slzy do očí atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
6.5.19 11:46

@Moniseeek bez revize hned další cyklus, s revizí..nevím, neznám…osobně bych počkala jeden cyklus. Hlavně si opravdu nevyčítej, nemohlas zo ovlivnit, opravdu…zase bude dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15162
6.5.19 12:08

@Moniseeek bez revize hned dalsi cyklus. s revizi za cca 3 mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
6.5.19 13:31

Tak uvidim jestli se mi to samo vůbec rozjede :( byla bych radši kdyby to odešlo samo vsechno a nemusela jsem na revizi, z toho mam největší strach :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
6.5.19 14:04

@Moniseeek kdyby došlo na revizi, tak tý se fakt neboj, bylo to za 15minut hotový, šla jsem hned domů a žádné krvácení ani bolest..drž se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
6.5.19 14:19

@Sl.Kockova děkuji :hug: ja mam strach aby neco nepodelali, abych mohla mít ještě miminko. Je to moje první těhotenství tak proto jsem z toho tak spatna :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
6.5.19 14:40

@Moniseeek chápu, já to měla stejně..dělali mi to přímo v Pronatalu, za 12dní všechno v původním stavu a řekli, že nic nebrání zkoušet hned znovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
6.5.19 14:45

Já na revizi nešla, potrat nijak zvlášť nebolel, špinila jsem pak 5 týdnů, ale byla jsem ráda, že to šlo přirozeně. Po samovolném bez revize není potřeba čekat a lze se hned snažit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
6.5.19 15:11

@Sl.Kockova tak to je fajn ze si se mohla zacit snazit hned. @jizvíková no právě, při mém štěstí se zase neco pokazi a budu muset i na revizi a kdo vi jestli se to vůbec příště povede :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.