7,5 měsíční se nevyspí a já už vůbec ne

Happy Hippo
17.6.20 09:22

7,5 mesicni se nevyspi a ja uz vubec ne :-)

Moc vas zdravim. Nase mimco od narozeni do cca 4 mesicu spinkal krasne. Od zavedeni prikrmu nastal zlom…tzn.cca od 4,5 mesice. Porad se to jaks taks dalo, ale co predvadi posledni mesic. Skoro kazdou noc buzeni, mrceni kazdou hodinu. Nekdy i plac. Nekdy, kdyz mame stesti kazde 2 hodiny. Pak vzdy krmenicko nebo jine uspavanicko. Mohly by to byt zuby, ale nelezou. Vubec mu jeste ani jeden nevylezl, ale boule ma. Traveni? Kaka pekne kazdy den uz konecne. Pred 2 tydny zacal lezt. Tak mozna nova dovednost mu neda spat. Nenapada vas jeste neco? Rikam si, kdy to skonci a bude zase spat hezky. Jestli vubec nekdy :mrgreen: :mrgreen:
Krasny den!!! :mavam:

P. s. Vim, ze je tu hodne diskusi na toto tema. Ale asi mam potrebu nejakou primo na telo. :think: :hug:

Příspěvek upraven 17.06.20 v 09:25

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Happy Hippo
17.6.20 09:23

Pres den spi cca 2 - 3 krat po pul hodinkach cca. A to hlavne v kocarku. Nekdy da hodinku.

• Citovat
  • Upravit
724
17.6.20 09:25

Nema hlad? Nezkousela jsi navysit mnozstvi jidla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
17.6.20 09:27

Naše to měla taky a zlepšení, když jsem ji dala napít vody z lahvičky. Ale to jsem měla vnitřní pocit, ze má žízeň a mleko asi došlo :) (kojim).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy Hippo
17.6.20 09:30

@Lorry1 no, vecerni kasicku davam cca hodku pred spanim, protoze na noc jeste kojim, ale posledni dobou te kase moc nesni. Mozne by to byt mohlo, ale kdyz jeste snedl kase dostatek, tak spani nebylo o moc lepsi. Tak si proto myslim, ze by tohle duvod byt nemel. Jinak krome pevne snidane uz ma zavedeno vse. Veceri zatim ma tu kasi.

• Citovat
  • Upravit
Happy Hippo
17.6.20 09:33

@Merša a vodicku pije z kojenecke lahvicky nebo z uciciho hrnecku? Z toho hrnecku bych ho to chtela naucit, ale nedava to zatim. Tak zkusim tu kojeneckou, no asi. :think: dekuji

• Citovat
  • Upravit
4523
17.6.20 09:42

U nás to vypadalo úplně stejně a bylo to hladem. Došlo mi mlíko..Jak jsem přestala kojit a dala UM, tak od té doby spí krásně. 2× za noc vypije flašku a spí dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36135
17.6.20 09:42

Na noc bych kaši nedávala je moc těžká, může se budit z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
17.6.20 09:51

Vodu pije z lahvičky, protože učici hrnek nechce. No a taky pomohlo, ze když už nevím kudy kam, nechám ji spát u nás v posteli. Má postylku vedle naši postele, ale když se budi často, tak už ji neprendavam a nechám si ji u sebe a spí v pohodě…jinak mi přijde, ze cim víc si tady čtu diskuze, tak to je to u nás to samé, co u většiny a děti mají období, kdy spí dobre a kdy ne :). Když ji bylo 7,5 měsíce, tak to stalo za pendrek. Teď ji je skoro 9,5 a vstávám jen 3-4 krát a pohoda :). Užívám si to, než zas přijde období, kdy budu vstavat i 10 krát, ale utěšuje mě, ze už se blíží doba, kdy řekne, čeho si zadá :). První rok miminka je bulharina :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
17.6.20 10:05

Já bych to neřešila. Je to blbé, ale spánkové návyky se u miminek mění po týdnu. Syn se budil jako miminko jen 2× na kojení, pak zlom a byl vzhůru každou chvíli, třeba i 3 hodiny. Dcera spala přes celou noc, na láhev se nebudila a tahle fáze přišla taky. Někdy má noc, kdy se vzbudí o půlnoci a další 3 hodiny nespí. Moje rada je, jen to přežít. 2,5 letý syn se mi budí dodnes, protože hledá usínáčka. Když ho nasahá, ok, když ne, začne plakat a musím mu ho najít. A jinak k zubům, když už se vyloženě prořezávaly, tak obě děti plakaly, ale když tlačily v dásni, tak se také budily často. A to může trvat dlouho, u nás lezly od 3. měsíce a vylezl až v deseti měsících

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy Hippo
17.6.20 10:17

Maminky, moc dekuji, hned se mi tu nabidlo nekolik tipu a uklineni :palec: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
181
17.6.20 10:44

U nás období neklidných nocí přišlo u obou dětí. U dcery asi v 10 měsících, u syna už kolem 7. Nevím, zda se nějak vyrovnávali s vývojem nebo rostly zuby (u těch mi vždy přišlo nejhorší období, než se ukázaly). U nás to teda vyřešil přesun z dětské postýlky do manželské postele a kojení na požádání. Děti se tím zklidnily a já se konečně vyspala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
17.6.20 11:06
@Happy Hippo píše:
@Lorry1 no, vecerni kasicku davam cca hodku pred spanim, protoze na noc jeste kojim, ale posledni dobou te kase moc nesni. Mozne by to byt mohlo, ale kdyz jeste snedl kase dostatek, tak spani nebylo o moc lepsi. Tak si proto myslim, ze by tohle duvod byt nemel. Jinak krome pevne snidane uz ma zavedeno vse. Veceri zatim ma tu kasi.

Muze to byt celkovym mnozstvim jidla za den, pokud pres den nic moc nesni, nebo ji to treba tolik nezasyti, tak muze mit tendence si to dohanet v noci. Kasi delas z UM? Jinak na kasi jsou dva nazory - nekdo ji dava (treba ja, varim ji z UM, maly spi hezky, kdyz ho zrovna nezlobi zoubky), nekdo zvoli vecer radeji huste zeleninove polevky, protoze je podle nej kase moc tezka na traveni a dite se muze budit. Musis vyzkouset. A pres leto vic tekutin - bud casteji kojit jen tak na zizen, nebo davat v prubehu dne pravidelne cucnout vody z lahvicky/hrnicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí