7měsíční miminko nechce jíst

106
6.8.20 15:36

7měsíční miminko nechce jíst

Ahoj, synka 7 měsíců mám nyní už plně na UM. Od 4 měsíce dáváme prikrmy a nejprve zeleninu, pak maso, později ovoce. Papal docela pěkně. Teď ale posledních cca 14 dnů nechce vůbec nic jist, pusa zavřena na zámek, nedostanu do nej ani lžičku. Jen pořad mléko, mléko, toho vypije denne tak necelý litr. To by mohl pořad. Ale prikrm žádný, stejně tak ani jiné tekutiny - vodu, čaj, stavu, nic nechce, pořad jen mléčko. Tak nevím, mám ho nechat nějakou dobu opět jen na mléce, nebo zkoušet dal jídlo? Každý den mu zkouším několikrát dat, ale vždy to pak vyhazuji. z ničeho nic přestal jist, zuby má dva a na další to zatím nevypadá, po očkováni v poslední době také není. A to přitom už jedl docela slušně. :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9935
6.8.20 15:45

Zuby? Mně dcera v 7mesici také bagatelizivala veškeré jídlo.. Já bych ho nechala na UM pár dní a pak znova nabídla příkrm. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
6.8.20 15:49

Tipla bych zuby, i kdyz neni nic v dasnicce videt. Pokud pije mleka hodne, tak bych par dni nechala a jen nabizela. Dehydratovany nebude a ziviny jsou v UM take. Nase deti take, kdyz rostou zuby, prechazi zpet na mleko. Trochu uspech melo prikrmy malinko vychladit v lednici vc obeda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
6.8.20 15:52

Co zkusit něco do ručičky? Kousek vařené mrkve např. nebo nějaké měkčí ovoce :nevim:. Taky by si nedal? Jinak zuby to můžou být, i když ještě není nic vidět. Naše teda ne, ale děti prý rádi ožužlávají chlebovou kurku, dělá jim to na ty zoubky dobře. Jinak určitě může být pár dní jen na um a pak zkusit nabídnout znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
6.8.20 15:55

Tak to budou zuby…v těchto měsících to dcera dávala takto najevo.
Dávala jsem do ruky : vařené těstoviny, nebo jen prostě mrkev, okurku… sýr do ruky atd.Holt chvíli nejedla, ale nebylo to nic dramatického.
U vás bude určitě taky dobře za chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3720
6.8.20 21:16

Zuby nebo může začít 6.nemoc. U nás 7 mesicni skoro 5 dni nechtěl jist, 5.den večer přišla horecka a byla to ukázková šestá nemoc. Nech ho pár dni opravdu jen o mlicku, možná je mu taky horko a sami my dospělí ve vedrech toho taky moc mesnime. Jidlo klidně zamraz, vyndas později. Zuby to muzou byt a ukazat se můžou klidně až za měsíc. Jinak naladove je jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
6.8.20 21:40

Dekuji všem za odpovědi. Jinak je malý úplně v pohodě, jako jindy - hrozné divoký, všude leze, je stále v pohybu, pořad se smeje. Tak nevím, zda tedy opravdu ty zoubky, ale to jídlo se zhoršuje opravdu posledních 14 dnů a teď par dnů zpět nesni už vůbec nic. Ani ovocné presnidavky, a ty před tím měl moc rad. Ještě tedy začaly poslední dobou záchvaty pláče před uspavanim, to také dříve nebylo, dnes to byl úplně hystericky řev, až se dusil, ale pak se vykakal a usnul, tak to bylo asi z toho. Dnes jsme zkusili dat jídlo do rucicky - okurku, rohlík, detske krupky. Do pusinky to dává, pořad to tak zmoula, okusuje, ale přijde mi ze stejně vsechno vyplivne a nesni z toho ve finále nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí