Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
U mě zůstal prázdný,čekala jsem do 10 TT,rekonvalescence v pohodě.1.den povolovalo břicho (děloha),pak už v pohodě.Dalsi těhotenství za 3 měsíce,ale to zas zamlklo.
V 7.tt už jde většinou vidět i slyšet srdíčko, takže si nemyslím, že nějaká šance je..
![]()
V prvé řadě - je ten 7.tt jistý? Jasně, počítá se dle poslední MS, ale v případě delších nebo nepravidelných cyklů to bude míň. A pokud není potvrená ovulace, mohla být klidně dost posunutá i u pravidelného cyklu. 7.tt může být klidně 6plus1, což zvlášť při nejasné ovulaci není žádná tragédie. Ale třeba 6plus5 po IVF bych se zcela prázdným váčkem viděla dost bledě. Ale i tak bych na revizi hned nešla, ale počkala bych týden, klidně i dva, jak se to bude vyvíjet. Pokud by byl za 14 dní nález bez posunu, pak bych to vzdala definitivně.
Kdyby se mi pocitalo tehu podle ms tak tady malej snami neni..jesteze mam rozumneho doktora.menstruaci jsem nemela dva mesice
Co kdyz jsi mela posunutou ovulaci? já mám rozdíl v termínu porodu podle ms a ultrazvuku 2 týdny. Ale hlasila jsem to hned pri prvni kontrole, protoze jsem delala ovulacni testy. Ja bych na revizi nesla, pockala bych, co z toho bude… Proc ti nevzal krev, jestli ti roste hcg? Takoveho doktora nakopat nekam…
Mě třeba HCG že 12000 obden vyhouplo na 21000 a stejně to bylo v řiti.
Holky,5.12.sp,
20.25 a 30..1.ruzove jdnodenni spineni(zrejme nidace),za tyden pozit.slabe tt. 10.1.na utz s tim ze dr nevi kolik tt,(pry 3 a hcg z toho dne 56),24.1.na utz pry 4 5tt(hcg pres 4000),vcera na utz pry 6tt a vaek roste ale dr tvrdi ze je prazdny.
muze se mimo jeste ukazat?
Moje zkušenost 6tt HCG přes 23000,čekala jsem do 9tt,pořád prázdno.
Tak to swm asi jasna.nechapu prc ale porad bolej prsa jakoby nic..a krvaceni kde nic tu nic..tolik nechci na revizi
![]()
@Kyllisek Dobrý den, mohu se zeptat, jak to tehdy dopadlo. Na utz jsem byla v 6+5 a také nic moc vidět nebylo ![]()
Děkuji
@AuraAnna Nakonec me vycistili pod narkozou jelikoz ani na ultrazvuku v nemocnici nic nebylo 😕
@AuraAnna ja si tim prosla loni v breznu, ale odeslo to ze me samo, brala jsem to jako silnou spozdenou ms. Dalsi ms uz neprisla a mam 5mes holcicku ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.