Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Na ten screening v prvním trimestru určitě jdi…mě je 22 a stát se může vše…
@Hanny1994 taky ti doporučuji na ten screening jít. něco ti proplati pojišťovna a prý to je nejhezčí utz za celé těhu, vem s sebou přítele. ![]()
@Obr Koloděj
ale my budeme ve třetím měsíci, to je správná doba na screening? no pritel by jel kazdopádne semnou..=).. ted vse semnou absolvuje od zacátku ![]()
@Hanny1994 jasně on se dělá mezi 12-14tt. Já jdu na neho příští týden a budu 12+1.
Ahoj, mě je 21, jsem v 10tt a na ten screening se určitě chystám.. ty peníze stojí za ten pocit, že je vše v pořádku ![]()
Ahoooj, tak jsem byla dnes na kontrole 13+3tt a doktor to odhadl na kluka (moc si přeju kluka:-) za tři týdny jdu na další, tak doufám, že pohlaví zůstane nezměněno:-)
@zivotaschopna
gratulujuuuu..:) nám snad taky po screeningu reknou co to bude
Ten screening stojí 1000 kč a pojišťovna ti nehradí nic…hradí až ty další dva.
Mě doktor říkal že je lepší jít hned v tom 12.týdnu že se ty vývojové vady lépe odhalí…v tom pozdějším screeningu už to neni tak stoprocentní
@Veronika2610 ale pojišťovna, teda ta moje, mám RBP, my proplatí v těhotenství cokoli do 1000kč, tak si nechám ten screening. slečna @Hanny1994 se musí podívat jaké výhody má její zdr. pojišťovna.
Já jedu do Plzně 5.8 dostala jsem žádánku…a do telefonu mi řekli připravte si sebou 1000 kč…tento první screening neni hrazený pojištovnou…myslím že v každém městě to bude jiné
@Veronika2610 Ano není hrazený pojišťovnou, to máš pravdu. Ale vždy ti pojišťovna proplatí v těhotenství něco navíc, vitamíny apod. Přehled mé pojišťovny : Aktivity pro těhotné ženy
Příspěvek do 1 000 Kč na:
kurz psychoprofylaxe a těhotenského tělocviku, tj. přípravy ženy k porodu,
nákup vitamínů v lékárnách v době těhotenství,
provedení epidurální analgezie při porodu,
provedení ultrazvukového vyšetření v I. trimestru,
nákup porodnického gelu.
To jim budeš tedy muset poslat všechny své účtenky z lékarny ze screeningu atd ne? a pak by ti to tedy měli proplatit..pokud si opět nenajdou jinou cestičku jak to obejít
Já mám u své pojištovny balíček do 1500 což je tak akorát na screenog a vitamíny…které jsem si už koupila a žádnou účtenku nemám ![]()