Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Veronika2610
takze průmyslová???
.. taky mám jak si mám zařídit ten balíček?? a hradi mi první screening??
Jj průmyslová…já ted čtu na netu co je potřeba pro to udělat a sama se v tom moc nevyznám
ale jestli to dobře chápu tak půjdeš na screenig zaplatíš 1000 kč nevim jak u vás ve městě jestli víc nebo mín…na pojištovnu jim pošleš doklad o zaplacení + kopii občanky + kopii kartičky pojištovny + číslo svého účtu pokud to chceš poslat přes účet…tak to tedy chápu já ![]()
Kopii těhotenského průkazu
samozřejmě že je zadarmo průkazka ![]()
@Hanny1994 díky:-) na kontrolu jdu 21. 8. tak se zase zeptám, jestli je to opravdu kluk:-) Jak se jinak daří???
@zivotaschopna Ahojky, my jdeme 19.a už se nemůžu dočkat, bříško už mi taky vykukuje akor při tesnem tricku:)..taky chci kluka
ale ne budeme rádi za cokoliv, ale pritel by si hodne prál chlapce a daří se jakštakš, spíme, čuráme:D, a včera opůl 11 jsme si dělali těstoviny s tvarohem
jakpak se daří vám??
@Hanny1994 nápodobně:-) spánek je fajn a jídlo, mňam. Já si teď frčím v okurkovém salátu:-) A stím čuráním- 2×až 3× za noc:-(
@zivotaschopna ááá se smetanou to miluju..!!! aji hlavkovej salát se smetanou ![]()
@Hanny1994
už se na něj chystám, budeme ho mít k obědu(zase:-)
Ahojky, taky se chystáme na první screening, jsem v 11+6 tt a už je to trošku vidět, bříško se mi pomaličku zvětšuje a moc se těšíme až uvidíme malého nebo malou..už bych tak moc chtěla vědět jestli to bude hlka nebo kluk
Jinak kromě závratí a občasné unavy nemám žádné špatné příznaky, jako třeba zvracení (přes deset let jsem zvracela při každé ms, takže jsem si toho užila dost..),právě naopak mám spoustu chutí na ovoce a jiné laskominy, tvaroh s nudlema taky můžu ![]()
@Veronika2610
u jaké jsi pojišťovny??