8 měsíců - nechodí, neleze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
861
11.3.11 21:05

sieta: Jeee tak to je mi líto, že jste takhle dopadly :cry: Ale já myslím, že teď určitě nemůže říct, že bude mít malá problémy, to přeci nikdo neví, tak tomu nevěř. Všechno bude OK a malá to dožene… Naše je taky lenoška, ale co s nima naděláme že???

Příspěvek upraven 11.03.11 v 21:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
11.3.11 21:07
luciaasek píše:
sieta: Jeee tak to je mi líto, že jste takhle dopadly :cry: Ale já myslím, že teď určitě nemůže říct, že bude mít malá problémy, to přeci nikdo neví, tak tomu nevěř. Všechno bude OK a malá to dožene… Naše je taky lenoška, ale co s nima naděláme že???Příspěvek upraven 11.03.11 v 21:06

Jj, snad to bude dobré…

• Citovat
  • Upravit
861
11.3.11 21:31

Určitě. Dej vědět jak pokračujete. Naše prďola se točí na břiše, ale o plazení si můžem nechat zdát. Nehne se ani o cenťák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
11.3.11 21:45
luciaasek píše:
Určitě. Dej vědět jak pokračujete. Naše prďola se točí na břiše, ale o plazení si můžem nechat zdát. Nehne se ani o cenťák…

To dělá i naše. A kolik jí je?

• Citovat
  • Upravit
861
11.3.11 22:16

Naší je 7,5 měsíce. Kolik vaší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
11.3.11 23:38
luciaasek píše:

To ten náš přesně taky. A taky máme 7 a půl měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
12.3.11 08:41

buď v klidu…mám taky 8měsíčního prcka a trochu se staví na špičky ale neleze…ale zase se dostane kam potřebuje tím že válí sudy po celé místnosti.. :) každé mimčo má svoje tempo :) za chvilku to ani nepoznáme že lezli později :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
12.3.11 09:27

Tak snad máte holky pravdu a ta naše se taky rozjede. Vím, že srovnávat se nemá, ale máme kolem sebe všude ty super rychlý děti co už pomalu umí abecedu :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
12.3.11 09:59

Ahoj, náš malý má 8,5 měsíců a taky se neplazí ani neleze. Otáčí se na bříško a kolem dokola a to je vše. Taky jsem to pořád řešila, ale už jsem se smířila s tím, že je to prostě pohodář a nestresuju se. Obvoďačka nás poslala na neurologii a tam nám řekli, že není zaostalý, jen se mu nechce a potřeboval by trochu motivaci. Poslali nás na cvičení Bobatha, v pondělí jdem poprvé - nemáte tady s tím náhodou některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
12.3.11 10:02

Jinak my máme kolem sebe taky samé super rychlé děti, které mají pomalu už všechny zuby, chodí kolem nábytku a mluví :mrgreen: Ale co tak slyším jak ty děti padají na zem hlavou na podlahu, tak jsem docela ráda, že se malý ještě nestaví 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
12.3.11 11:00
luciaasek píše:

9 a půl

• Citovat
  • Upravit
861
12.3.11 11:27
sieta.m píše:
luciaasek píše:
9 a půl

No jo, tak to jste starší. Tak proto asi cvičíte. My zatím ne, ale jsem zvědavá co nám řekne Dr. na prohlídce. Vždycky jsem se tam těšila, teď se trochu bojím :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
8.10.15 09:13

Zdravim. Muj skoro 8 mesicni syn neleze a kamaradky stejne stary syn (jen o par hodin mladsi) leze a skoro si uz stoupa. Mam divny pocit, jako kdyby to muj syn uz mel taky umet ale on se prevrati na obe strany, chvili vydrzi na brisku, ale je lenoch. radeji si zas lehne na zada a hraje si s hrackou.
Davam ho na zem, pred nej hracky nebo dudlik ktery chce a kdyz na ne nemuze dosahnout tak zacne desne rvat. Nevim zda bych s nim uz treba nemela zacit nejak cvicit. Kdyz ho posadim tak chvili vydrzi sam sedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
8.10.15 09:15

@KarlaNim muj zacal zniceho nic lezt v 11 mesicich. Bud rada, ze se nikam nepremistuje kazde dite je jine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25153
8.10.15 09:16

@KarlaNim Hlavně nesrovnávnej, to je to nejhorší. Malý má ještě fůru času. Na lezení až do roka. Naše holky lezly a seděli kolem 9. měsíce. Motivuj, ale nijak nepomáhej. A hlavně neposazuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí