8leta dcera a holení nohou

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
626
29.6.20 09:19

@robínek přesně, za chvilku jí tu budou linčovat, jak si vůbec může dovolit :jen o tom uvažovat, natož se ptát :lol: Ale všichni víme, že bez prudilek, se to tady neobejde :roll: Chápu odlišné názory a postoje, ale občas některé diskuse vyústí v zajímavý hardcore :mrgreen:

• načítám...
18
29.6.20 09:20

Holky v klidu tohle ta chci smazat. Ráno jsem dceři o tom mluvila a řekla jsem že je to normální.. Tak mi řekla že kašle na ostatní a že když ji někdo něco řekne že jim to vrátí… Tak že pohoda na pár let mám klid :)

• načítám...
22288
29.6.20 09:25
@Martina 84 píše:
Holky v klidu tohle ta chci smazat. Ráno jsem dceři o tom mluvila a řekla jsem že je to normální.. Tak mi řekla že kašle na ostatní a že když ji někdo něco řekne že jim to vrátí… Tak že pohoda na pár let mám klid :)

Super! To je zdravý názor. Klobouk dolů před ní. Šikulka

• načítám...
24015
29.6.20 09:28
@Martina 84 píše:
Holky v klidu tohle ta chci smazat. Ráno jsem dceři o tom mluvila a řekla jsem že je to normální.. Tak mi řekla že kašle na ostatní a že když ji někdo něco řekne že jim to vrátí… Tak že pohoda na pár let mám klid :)
:palec: :potlesk: 8)
  • načítám...
18
29.6.20 09:43

Musí být prubojna a ne se nechat sekyrovat.. Treba nejlepší je že ona má ve třídě holčičku která je o hlavu větší a asi o 20kg silnější a ta holčička moji dceri která má normální rozměry ano není nejhubenejsi protože tatínek má 185cm a 90kg ale není tlustá, tak ji ta holčička co je silnější řekla že je tlustá.. Tak jsem se smála a řekla moji dceři že jak to Terezka může říct když je o 20kg tlustejsi.. Tady vidíte že ty holky fakt nemají rozum a za každou cenu toho druhého musí urazit. Ja nejsem zastánce toho že ji to musela hned vrátit a říct ji ať se podívá na sebe spíš jsem ji řekla ať se tomu zasměje a prehlidneto

• načítám...
20872
29.6.20 10:05

Dobrý den.

Diskusi na žádost zakladatelky zamykám a brzy ji smažeme.

Hezký den všem :mavam:

Petra

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi