Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím vás všechny holky, prosím vás mám takovou otázku…Jsem v 8tt+4 a po 8 týdenních nevolnostech my nevolnosti zmizeli. Čekám první mimčo, dříve mimoděložní těhotenství, a odebrání vejcovodu na levé straně. Mate zkušenosti s ustupujícími nevolnostmi tak brzy? Děkuji mockrát za odpověďi..
@Veronika Majkovičová píše:
Zdravím vás všechny holky, prosím vás mám takovou otázku…Jsem v 8tt+4 a po 8 týdenních nevolnostech my nevolnosti zmizeli. Čekám první mimčo, dříve mimoděložní těhotenství, a odebrání vejcovodu na levé straně. Mate zkušenosti s ustupujícími nevolnostmi tak brzy? Děkuji mockrát za odpověďi..
Mam 3 zkusenosti, dvakrat ustoupeni nevolnosti v 8tt znamenalo zamlkle tehotentstvi. Ted naposledy prestaly nevolnosti cca v 10tt a zatim vse vypada dobre, zacinam 13tt.
Jak můžeš mít 8 týdnů nevolnosti když jsi v 8 týdnu? Příznaky přicházejí a odcházejí, nemusí to nic znamenat.
@JancaS84 píše:
Jak můžeš mít 8 týdnů nevolnosti když jsi v 8 týdnu? Příznaky přicházejí a odcházejí, nemusí to nic znamenat.
Vidis, to jsem prehlidla, to je ji vlastne zle uz od zacatku menstruace, pres sex a ovulaci az dodnes ![]()
Někdy přece skončit musí, buď ráda, že se nemusíš trápit 😊 každá žena to má jinak, to samé řešila nějaká pár dnů zpět. Já jsem neměla nevolnosti vůbec 🤷🏼♀️
@Anonymní píše:
Vidis, to jsem prehlidla, to je ji vlastne zle uz od zacatku menstruace, pres sex a ovulaci az dodnes
@Anonymní píše:
Vidis, to jsem prehlidla, to je ji vlastne zle uz od zacatku menstruace, pres sex a ovulaci az dodnes[/citaAno představ si že mi bylo takhle zle!
@Veronika Majkovičová píše:@Anonymní píše:
Vidis, to jsem prehlidla, to je ji vlastne zle uz od zacatku menstruace, pres sex a ovulaci az dodnes[/citaAno představ si že mi bylo takhle zle!
Jako ze ti bylo zle uz pred otehotnenim? A to jsi mivala kazdy cyklus?
@Veronika Majkovičová píše:@Anonymní píše:
Tak to nebyly, ale tehotensky nevolnosti ale něco jinyho.
Klidně ti muže být za dva dny zas blbě ![]()
Prosperitu těhotenství podle nevolností nepoznáš.
A s jistotou to nejsou v devátém týdnu osm týdnů trvající těhotenské nevolnosti ![]()
V osmém týdnu určitě nemáš už 8 týdnů těhotenské nevolnosti. A může se ti udělat na pár dní dobře a pak se to zas vrátí.
Řešila sem to nedávno kdy mi v 8+3 ze dne na den přestalo být blbě a bolet mě prsa …par dni na to sem šla k lékaři a vše v pořádku
nyni jsem 12 týden a stále je mi dobře ![]()