Po 8tt konec nevolností

9.9.21 10:10

8tt,a ustoupení nevolnosti.

Zdravím vás všechny holky, prosím vás mám takovou otázku…Jsem v 8tt+4 a po 8 týdenních nevolnostech my nevolnosti zmizeli. Čekám první mimčo, dříve mimoděložní těhotenství, a odebrání vejcovodu na levé straně. Mate zkušenosti s ustupujícími nevolnostmi tak brzy? Děkuji mockrát za odpověďi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
9.9.21 10:12
@Veronika Majkovičová píše:
Zdravím vás všechny holky, prosím vás mám takovou otázku…Jsem v 8tt+4 a po 8 týdenních nevolnostech my nevolnosti zmizeli. Čekám první mimčo, dříve mimoděložní těhotenství, a odebrání vejcovodu na levé straně. Mate zkušenosti s ustupujícími nevolnostmi tak brzy? Děkuji mockrát za odpověďi..

Mam 3 zkusenosti, dvakrat ustoupeni nevolnosti v 8tt znamenalo zamlkle tehotentstvi. Ted naposledy prestaly nevolnosti cca v 10tt a zatim vse vypada dobre, zacinam 13tt.

• Citovat
  • Upravit
35938
9.9.21 10:16

Jak můžeš mít 8 týdnů nevolnosti když jsi v 8 týdnu? Příznaky přicházejí a odcházejí, nemusí to nic znamenat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059
9.9.21 10:18

Nemusí ti být blbě celou dobu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.21 10:18
@JancaS84 píše:
Jak můžeš mít 8 týdnů nevolnosti když jsi v 8 týdnu? Příznaky přicházejí a odcházejí, nemusí to nic znamenat.

Vidis, to jsem prehlidla, to je ji vlastne zle uz od zacatku menstruace, pres sex a ovulaci az dodnes :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1554
9.9.21 10:19

Někdy přece skončit musí, buď ráda, že se nemusíš trápit 😊 každá žena to má jinak, to samé řešila nějaká pár dnů zpět. Já jsem neměla nevolnosti vůbec 🤷🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.21 10:22
@Anonymní píše:
Vidis, to jsem prehlidla, to je ji vlastne zle uz od zacatku menstruace, pres sex a ovulaci az dodnes :nevim:
@Anonymní píše:
Vidis, to jsem prehlidla, to je ji vlastne zle uz od zacatku menstruace, pres sex a ovulaci az dodnes :nevim: [/citaAno představ si že mi bylo takhle zle!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.21 10:23
@Anonymní píše:
Vidis, to jsem prehlidla, to je ji vlastne zle uz od zacatku menstruace, pres sex a ovulaci az dodnes :nevim: [/citaAno představ si že mi bylo takhle zle!

Jako ze ti bylo zle uz pred otehotnenim? A to jsi mivala kazdy cyklus?

• Citovat
  • Upravit
9.9.21 10:24

Díky holky, uklidnili jste mě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35938
9.9.21 10:24
@Anonymní píše:
Vidis, to jsem prehlidla, to je ji vlastne zle uz od zacatku menstruace, pres sex a ovulaci az dodnes :nevim: [/citaAno představ si že mi bylo takhle zle!

Tak to nebyly, ale tehotensky nevolnosti ale něco jinyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35417
9.9.21 10:31

Klidně ti muže být za dva dny zas blbě :mrgreen:
Prosperitu těhotenství podle nevolností nepoznáš.
A s jistotou to nejsou v devátém týdnu osm týdnů trvající těhotenské nevolnosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
9.9.21 11:01

V osmém týdnu určitě nemáš už 8 týdnů těhotenské nevolnosti. A může se ti udělat na pár dní dobře a pak se to zas vrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
11.9.21 13:37

Řešila sem to nedávno kdy mi v 8+3 ze dne na den přestalo být blbě a bolet mě prsa …par dni na to sem šla k lékaři a vše v pořádku :srdce: nyni jsem 12 týden a stále je mi dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí