9 týdnů do porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
23.7.13 15:39

@savoy My pro něj byli včera a když ho prodavačka vybalila, tak byla prasklá taková ta guma na rukojeti :( tak musíme počkat do příštího týdne, ale to jsme na dovče, takže až za dlouho ho budeme mít doma. A to jsem se včera s manželem těšili, že budeme drandit po obýváku :lol:

@nikyt Nn, my jedeme na dovču jen na chatu na Berounku, to já bych si nelajzla už nikam daleko 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
23.7.13 15:56

Zrovna psala pani s obchudku kde ho mame obednany ze do konce tydne bud na sklade sem rada ale mam dylena kam ho mam dat doma hi mit nechcu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
23.7.13 15:59

@nikyt Někam k rodičům nebo známým? My ho budeme mít doma, korbičku máme doma už pár měsíců, tak ještě přibude podvozek, tak už to bude doma kompletní…pověrčiví nejsme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
23.7.13 16:02

@Zandula no jeste uvidime nejradeji bych ho mela doma povercivi taky nejsme ale radeji doma ne a to uz mas nachystanou i postylku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
23.7.13 16:03

@Zandula no jeste uvidime nejradeji bych ho mela doma povercivi taky nejsme ale radeji doma ne a to uz mas nachystanou i postylku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
23.7.13 16:03

@Zandula No my brali z druhé ruky, ale chtěli jsme, aby byl opravdu v dobrém stavu a pouze po jednom dítěti. Máme korbu i sporťák, nánožník, fusak na zimu a nákupní košík a u podvozku je nová rukojeť… a máme to za 6tis. Kdybychom to všechno měli nové, tak to vyjde tak na dvacku.. :roll: A to se fakt nedá… Kupujeme totiž všechno, nemáme po kom dědit. Ale je fakt peckovej, máš se na co těšit! :dance:

@nikyt My ho budeme dávat k rodičům manžela. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
23.7.13 16:04

@nikyt No já také pověrčivá nejsem, ale manžel ano.. :D
Jinak postýlku mám též, jen ne složenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
23.7.13 16:22

@nikyt Postýlku máme doma rozloženou, a bereme jí právě na chatu přebrousit a přetřít, je to taková ta postýlka po nás ještě :D Nachystáno ještě nemáme vůbec nic, tenhle týden na tom začnu trošku pracovat.

@savoy Těším se hrozně moooc :dance: My máme jen nový podvozek, jinak taky ostatní z druhé ruky. Vždyť je to jen na chvíli, ta korbička i sporťák, jen ten podvozek je na dlouho, tak ten jsem chtěla nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
23.7.13 16:47

@Zandula No právě předchozí majitelé dali podvozek do servisu a máme tam novou rukojeť a ten zatáčecí mechanismus. Takže i proto jsme to vzali. Jinak je to drahý jak prase, to je fakt mazec… :evil:
Jé, no my postýlku koupili nakonec v Ikee… Jako jediní měli přesně podle mých představ a ještě levnou - http://www.ikea.com/…ts/00187875/ - fakt problém najít čiště bílou postýlku s plnými čely a bez obrázků a za rozumnou cenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
23.7.13 16:56

@savoy Ta je pěkná! A fakt za dobré peníze. Já tam měla taky jednu vybranou, ta byla úplně za pár stovek, ale nakonec máma přišla s tím, že ta po nás je v pohodě, jen chce zrenovovat, tak jsem ušetřili a co si budem povídat, co se vyrábělo tenkrát jetrochu jiné, než co dnes 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
23.7.13 17:04

@Zandula taky máme postýlku ještě po manželovi, jen se prebrousi a nalakuje a hotovka:-),dříve bývaly kvalitnějšívecicky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
23.7.13 17:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
23.7.13 17:24

Tak sem se chtela pochlubit tou nasi a nejde to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
23.7.13 18:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
voyageuse
23.7.13 20:22

Holky jakou. chuvicku kupujete?
Potrebuju jednu video chuvicku - dosah 300 m, nocni videni… a pak obyc audio kdyz nekam pojedeme.
Nebavi me cist recenze na netu :-)))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí