Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@savoy My pro něj byli včera a když ho prodavačka vybalila, tak byla prasklá taková ta guma na rukojeti
tak musíme počkat do příštího týdne, ale to jsme na dovče, takže až za dlouho ho budeme mít doma. A to jsem se včera s manželem těšili, že budeme drandit po obýváku ![]()
@nikyt Nn, my jedeme na dovču jen na chatu na Berounku, to já bych si nelajzla už nikam daleko ![]()
Zrovna psala pani s obchudku kde ho mame obednany ze do konce tydne bud na sklade sem rada ale mam dylena kam ho mam dat doma hi mit nechcu ![]()
@nikyt Někam k rodičům nebo známým? My ho budeme mít doma, korbičku máme doma už pár měsíců, tak ještě přibude podvozek, tak už to bude doma kompletní…pověrčiví nejsme ![]()
@Zandula no jeste uvidime nejradeji bych ho mela doma povercivi taky nejsme ale radeji doma ne a to uz mas nachystanou i postylku?
@Zandula no jeste uvidime nejradeji bych ho mela doma povercivi taky nejsme ale radeji doma ne a to uz mas nachystanou i postylku?
@Zandula No my brali z druhé ruky, ale chtěli jsme, aby byl opravdu v dobrém stavu a pouze po jednom dítěti. Máme korbu i sporťák, nánožník, fusak na zimu a nákupní košík a u podvozku je nová rukojeť… a máme to za 6tis. Kdybychom to všechno měli nové, tak to vyjde tak na dvacku..
A to se fakt nedá… Kupujeme totiž všechno, nemáme po kom dědit. Ale je fakt peckovej, máš se na co těšit! ![]()
@nikyt My ho budeme dávat k rodičům manžela. ![]()
@nikyt No já také pověrčivá nejsem, ale manžel ano.. ![]()
Jinak postýlku mám též, jen ne složenou.
@nikyt Postýlku máme doma rozloženou, a bereme jí právě na chatu přebrousit a přetřít, je to taková ta postýlka po nás ještě
Nachystáno ještě nemáme vůbec nic, tenhle týden na tom začnu trošku pracovat.
@savoy Těším se hrozně moooc
My máme jen nový podvozek, jinak taky ostatní z druhé ruky. Vždyť je to jen na chvíli, ta korbička i sporťák, jen ten podvozek je na dlouho, tak ten jsem chtěla nový.
@Zandula No právě předchozí majitelé dali podvozek do servisu a máme tam novou rukojeť a ten zatáčecí mechanismus. Takže i proto jsme to vzali. Jinak je to drahý jak prase, to je fakt mazec… ![]()
Jé, no my postýlku koupili nakonec v Ikee… Jako jediní měli přesně podle mých představ a ještě levnou - http://www.ikea.com/…ts/00187875/ - fakt problém najít čiště bílou postýlku s plnými čely a bez obrázků a za rozumnou cenu…
@savoy Ta je pěkná! A fakt za dobré peníze. Já tam měla taky jednu vybranou, ta byla úplně za pár stovek, ale nakonec máma přišla s tím, že ta po nás je v pohodě, jen chce zrenovovat, tak jsem ušetřili a co si budem povídat, co se vyrábělo tenkrát jetrochu jiné, než co dnes ![]()
@Zandula taky máme postýlku ještě po manželovi, jen se prebrousi a nalakuje a hotovka:-),dříve bývaly kvalitnějšívecicky:-)
Holky jakou. chuvicku kupujete?
Potrebuju jednu video chuvicku - dosah 300 m, nocni videni… a pak obyc audio kdyz nekam pojedeme.
Nebavi me cist recenze na netu ![]()