9 týdnů do porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ka2ka
29.7.13 13:41

Ahojky holky mám otázku jsem 32+4 a už tak dva tři dny mě pobolívá podbřišek a občas záda, bolí to jako kdybych měla dostat ms ale není to nijak pravidelné tak nevím co si o tom mám myslet máte to některá?

• Citovat
  • Upravit
705
29.7.13 13:43
@ka2ka píše:
Ahojky holky mám otázku jsem 32+4 a už tak dva tři dny mě pobolívá podbřišek a občas záda, bolí to jako kdybych měla dostat ms ale není to nijak pravidelné tak nevím co si o tom mám myslet máte to některá?

Ahoj, taky to mívám, ptala jsem se Dr. a říkala, že je to v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ka2ka
29.7.13 13:46
@kaja7 píše:
Ahoj, taky to mívám, ptala jsem se Dr. a říkala, že je to v pořádku :)

tak to děkuju za uklidnění na kontrolu jdu až koncem příštího týdne a nechci zbytečně plašit myslím, že dokud to není pravidelné, že to snad bude o. k.

• Citovat
  • Upravit
701
29.7.13 18:58

Ahoj holky, to vedro je nesnesitelne. V baraku mame 31 stupnu!!! Maly nechodi po obede spat, protoze v tom vedru neusne, takze ted jedem uz nekolikaty den nonstop. Me slahne :-)))
Pobolivani v podbrisku mivam taky, nekdy i takove jakoby slaboucke kontrakce, ale opravdu slaboucke, dle Dr. jsou to poslicci, nemely by ale vest k otvirani..kdyz uz jsem u toho stezovani si, tak me strasne boli kostrc, nemuzu poradne sedet, kdyz vstavam, tak zatinam zuby. Dneska jsem manzelovi rikala, ze si pripadam jak kdybych uz prenasela, pritom jsem ve 34. tydnu..
Preju vam pekny vecer, mamci..
Jo a k tem hormonum..se mnou teda mavaji, nedivam se na zpravy, protoze bych je probrecela, hlavne kdyz jde o deti. Vcera vecer jsem brecela u knizky, to se mi normalne nestava..takze tak u nas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
29.7.13 19:24

@filutka ahojky,s tou kostrci jsem si taky užila svoje, ale naštěstí to trvalo jen pár dní, teď jsou to zas třísla, takže to si nevyberes :mrgreen:,no jak mluvis o tom pláči, je to mazec, bojím se, že jak se mimi narodí, propukne u mně takový až nenormální pláč, který nebudu moct zastavit. Dojímá mě totiž každá prkotinka :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
29.7.13 20:31

Ahoj holky tak jak to u vas vypada s bourkou a destem? u nas jeste nic a doufam ze nebude moc velka nepusobi na me dobre :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
29.7.13 20:33

@nikyt u nás už se zatahuje, ale těžko říct, co z toho bude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
30.7.13 14:27

@kaja7 ahojky tak u nas to docela slo ale co delal ten nas koblizek v brisku :srdce: asi se bal sme s pritekem ziraly ono bourka ma na me spatnej vliv jinak dnes mame venku stejne dusno ake je lip jak ty minule dny :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ka2ka
30.7.13 14:56

Tak tady začalo pršet ale venku je šílený dusno

• Citovat
  • Upravit
701
30.7.13 15:34

Tak tady trosku sprchlo dneska dopoledne, ale ted uz je zase teplo. Rano bylo kolem dvaceti stupnu, tak jsme hned s malym vyrazili ven, jsem byla nejmin oblecena osoba venku..se strasne prehrivam, co jsem tehotna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
voyageuse
30.7.13 21:37

Ahoj holky. Co noveho u Vas?

• Citovat
  • Upravit
705
31.7.13 08:49

Ahojky, zrovna se chystám na kontrolu, tak snad vše bude ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
voyageuse
31.7.13 09:50

Jasně že bude :-)
Tak pak napiš jak jsi na tom s CS.

@kaja7 píše:
Ahojky, zrovna se chystám na kontrolu, tak snad vše bude ok :)
  • Citovat
  • Upravit
701
31.7.13 14:37

Ahojky, u nas noveho nic :-) dopo jsme byli nakoupit nejakou drogerii, koupila jsem si uz vlozky do porodnice (cerne kotex) a kosmetiku pro mimco (sebamed). Jeste dokoupim lekarnicke veci a snad budu mit vse..rikam si, ze pokud by porod prisel driv, tak uz je nejvyssi cas nachystat tasku :-)Vcera jsem vyzehlila hromadu plinek a uz mam nachystane na prani obleceni pro mimco, zitra ma byt zase vedro, tak to bude aspon rychle schnout..
A co vy, jak se mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
31.7.13 15:54

@voyageuse Ahojky, tak všechno v pořádku na kontrole, jsem otevřená na špičku prstu a malá už má prý krásně nalehlou hlavičku dole :), dělala mi stěry na streptokoka, je to úplně v pohodě, ta prevence minule byla šílená :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí