9 týdnů do porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
528
2.8.13 21:47

@kaja7 Zhruba tak v 5. měsící jsem byla u zubaře a měla jsem s tím problém. Mám měkký (ultra soft) kartáček Curaprox a od té doby používám Paradontax. Sice je ta pasta drahá, ale jak to používám už dlouhodobě, hodně mi to pomohlo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
2.8.13 21:57

@savoy taky jsem si koupila curaprox a pastu lacalut a jeste vodičku tantum verde…za jak dlouho jsi měla po problému?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
2.8.13 22:12

@kaja7 cca měsíc? Pomohlo to. Ale tu pastu používám pořád. Má docela zvláštní chuť a už jsem si na ní hodně zvykla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
4.8.13 09:37

Ahojte holky, tak co je u vas nového? Já už jen tak tak prezivam a už bych I rodila :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
4.8.13 14:55

kaja7: ja taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
4.8.13 15:00

@kaja7 napodobne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
voyageuse
4.8.13 15:58

Ahoj. To vedro je masakr. Vcera jsme byli na vylete tak mi v aute s klimou bylo luxusne. Ale dnes jsem vydrzela u bazenu dve hodiny a chtelo se mi umrit. Nastesti synator si ma venku s kym hrat..tak jsem neco malo luklidila a lezim. Spatne se dycha a studena sprcha pomaha na patnact minut… ale to vam nemusim popisovat co?

• Citovat
  • Upravit
705
4.8.13 16:12

@voyageuse tak to mas dobre, na mě sprcha pusobi tak 2 min :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
voyageuse
4.8.13 16:46
To te lituju :-))))
A navic zacinam mit pocit ze porodim tak za rok..mozna i dva. Posli kazdy den chvilku..a pak pohoda…jako by nic.
@kaja7 píše:
@voyageuse tak to mas dobre, na mě sprcha pusobi tak 2 min :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
705
4.8.13 16:51

@voyageuse ja mivam poslicky tak 2× až 3× denně a je to celkem síla, trvají tak 5 minut, a při nich si říkám proboha kdyz takhle bolí poslicci, jak vydržím porod??? :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
5.8.13 10:55

Ahojky holky dlouho sem tu nebyla tasku mam sbalenou jinak posli mam uz taky a pocasi hruta tento tyden maj byt jeste velke jinak ve ctvrtek odjizdime na dovcu na slovensko tak si radeji vezmu i taske kdyby nahodou pritek si dela srandu ze by s makym mely stejne misto narozeni ale na slovensku rodit nechci ani nahodou a jak se mate? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
5.8.13 13:13

Ahojte, dlouho jsem tu nebyla, neboť jsem si musela 11 dní poležet v porodnici - začala jsem slabě krvácet ve 33.tt a tam zjistili, že už jsem otevřená na 1 prst a pak z krve a dalších vyšetřeí zjistili, že mám v sobě silnou infekci, takže kapačky, antibiotika, kortikoidy na rychlejší dozrání plic atd. Teď už jsem naštěstí doma, ve středu končím 36.tt, takže pak už klidně můžu rodit :) jen vám všem chci říct, šetřete se a s jakýmkokliv podezřením - ať už to jsou výtoky, bolesti atd., neotálejte a šupejte k doktorům, je lepší zbytečně plašit, než pak něco zanedbat, o to horší je pak to léčení. Na druhou stranu musím říct, že mi ten pobyt v porodnicic pomohl i psychicky, už nemám takový strach z porodu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
5.8.13 14:16

@Majkelka ahoj,to mě mrzi, co sis prožila, tak hlavně na sebe davej pozor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
5.8.13 15:57

Majkelka: teda, to musely byt nervy, hlavne, ze to ale dobre dopadlo a ted uz spejes ke zdarnemu cili :-)
Holky, to vedro je fakt des. Ale aspon rychle schne pradlo :-)))) Dneska jsem vypucovala hluboky kocarek, to bylo to posledni co mi zbyvalo pripravit. Mam obavy, jak mimco zvladne nas prvorozeny, ma ted blbe obdobi, hned se rozbreci a je to maminac az na pudu. Jednak mam obavy, jak to beze me zvladne az budu v porodnici a pak, kdyz se vratim a budu litat kolem miminka..uz ted mi to trha srdce..Zas si rikam, ze to prezilo tolik deti tak to musi zvladnut i nas :-))
Holky, co delate cely den, nenudite se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
voyageuse
6.8.13 05:23

Ahoj holky. Kontrola vcera dopadla dobre. Na monitoru byla videt pravidelna cinnost po deseti minutach…nerozumim tem cislum…dopo hodim fotku. Cipek nic moc. Tenhle tyden to pry nebude. Ale chysta se to hezky.

Makkelko: jak si tech x dni v nemocnici zvladala? Vedra…spital…atd. to musel byt humus.

Filutko: vylozene si ted vymyslim cinnosti…v patek jsem pucovala tri hodiny auto. Vcera jsem delala poradek ve skrinkach v kuchyni. Dneska si sednu k fotkam a nahazim na rajce co mam po cd. Jeste chci zvladnout spajzku probrat a vydrbat stary kocar co budu mit na balkone na spani pres den kdyz budeme s mimcem doma. A rikam si ze od vikendu se uz budu nutit odpocivat protoze pak toho dlouho koc nenaspim.
Filut kolik je prvorozenemu?

Jo a nemate nektera nejaky dobry recept na merunkove knedliky? :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky