Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já teda jím stejně jako dřív, vůbec se nehlídám a měla jsem měsíc nebo dva, kdy jsem vyloženě ujížděla na nutele a vůbec nějak víc mám ráda sladké teď. Ale poslední dobou jím menší porce, už mě to jinak tlačí a je mi blbě. Ale bojím se, že to přijde ![]()
Ahoj holky prave sem se vratila z dnesniho holciciho dychanku a mam teda co docitat nas malej je tu asi nejmensi odhad mame1500g a to mam uz 11kg na hore ale tak 2tydny sem uz nic nepribrala
nikdo by to nerek ze mam tolik na hore mam male brisko a nosim veci pred tehu ![]()
Jak můžete nosit kalhoty jako před těhu? Já skočila do těhotenských snad někdy v 10. tt, protože mě moje hrozně tlačily. A břicho jsem neměla tak do 22. tt moc vidět, teď už jsem to dohnala a je tak akorát ![]()
@Zandula já už taky od 13tt nosím těhu kalhoty nechtěla jsem malou utlačovat ![]()
Nějak moc to netlačí a rifle si neberu, když jdu ven třeba na celý den, ale jinak to jde…když jdu ven na dýl, beru si šustky, ale taky vel. před těhu, teď v létě už spíš 3/4 kalhoty ![]()
@Veveruska87 mě ty těhu rifle pořád padaly, tak mě to štvalo:-(, ale malou neutlačuju, zapínaní je pod pupkem ![]()
Jak normalka netlacime tak proc bych je nenosila jak rikam mam male brisko
jedny tehu mam ale ty nosim minimalne a v tehle vedrech nosim kratasy co jsem nosila pred tehu kdyz neni potreba abych ze sebe delala balon tak proc zbytecne kupovat tehu veci kdyz to nepotrebuji ![]()
Presne taky me padaji ted jak sem byla s holkama tak rikaky kde ho skovavam sem rada za sve brisko male ![]()
Ahoj, děvčata
Tak my čekáme s přítelem první dítě - Štěpánka, měl by vyskočit na svět (doufám, že vyskočí skoro sám a bude všechno v pohodě) 16.9., takže cca těch devět týdnů do porodu taky máme
Jinak (abych shrnula ty vaše otázky
) jsem za těhotenství přibrala zatím cca 8 kg, ale protože jsem byla vždycky hoooodně velká, tak to až tak není vidět, pokud si nevezmu něco upnutějšího… A jak je venku teplo, chodím v sukních, které mají pas na gumičku, takže to prckovi taky nevadí
No a s těhu kalhotama jsem začla už někdy v 11. tt, takže taky brzy.
No a ta vedra jsou úmorná, s přítelem chodíme po jeho práci na prochajdy, ale to je zhruba v půl čtvrté, takže taky hic a jsem ráda, že jdeme jen tak k rybníku nebo k lesoparku, který máme kousek od bytu.
Jo a výbavičku máme jen základní - postýlku ve sklepě, kočárek u kamarádky a nějaké oblečky ve skříni ![]()
@Veveruska87 Ahoooj, taky nespíš?
Právě pročítám ještě zprávy na ona.idnes.cz a zjišťuju, že tam každý den je něco o těhotných nebo o maminkách s malými dětmi
A dneska je tam deset vět, které se těhotným neříkají. No, musím uznat, že zatím jsem z nich slyšela jen - můžu si sáhnout (jako na břicho), ale vždycky od kamarádů, takže pohoda, a pak už žádnou z nich. Ale je fakt, že mě vytočilo, když mi moje mamka chtěla vymluvit vybrané jméno. Nakonec jsem jí ho řekla zdrobněle (ne Štěpán, ale Štěpánek) a to už jí to asi došlo nebo nevím a od té doby je to v pohodě a na Štěpánka se těší ještě víc ![]()
@Lucyen87 Tak já jsem vzhuru už od 6 hodin co ten můj jel do práce. Vždy se přijde rozloučit a vzbudí mě a já už nemužu usnout
.Tak to se tam taky musím podívat na ten ona.idnes.cz.Jinak jmeno Štěpán je strašně krásný já kdybych čekala kluka a nedat ho jedná známa tak bych ho taky chtěla pro kluka. Hlavně si do toho nenech kecat pak bys toho litovala.Moje segra chtěla pro toho mladšího jmeno Jonáš a nechala si do toho kecat a tak dala David a do ted toho lituje
Jo, no, kdybych byla jen od šesti, co odejde přítel do práce, tak bych byla vděčnej člověk, ale prcek byl tuhle noc fakt zlobivej, takže jsem spala nespala
neboj, kecat si do toho nenecháme, hlavně jsme se na jméně shodli s přítelem a my dva budeme na kluka volat každý den, nikdo jiný ![]()
Na článek se podívej, by mě zajímalo, jaké věty jsi slyšela zase ty ![]()