9 týdnů do porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11626
10.7.13 16:16

@kaja7 Já doufám že si to udržím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
10.7.13 16:30

Já teda jím stejně jako dřív, vůbec se nehlídám a měla jsem měsíc nebo dva, kdy jsem vyloženě ujížděla na nutele a vůbec nějak víc mám ráda sladké teď. Ale poslední dobou jím menší porce, už mě to jinak tlačí a je mi blbě. Ale bojím se, že to přijde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
10.7.13 16:43

Ahoj holky prave sem se vratila z dnesniho holciciho dychanku a mam teda co docitat nas malej je tu asi nejmensi odhad mame1500g a to mam uz 11kg na hore ale tak 2tydny sem uz nic nepribrala :palec: nikdo by to nerek ze mam tolik na hore mam male brisko a nosim veci pred tehu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
10.7.13 16:52

Jak můžete nosit kalhoty jako před těhu? Já skočila do těhotenských snad někdy v 10. tt, protože mě moje hrozně tlačily. A břicho jsem neměla tak do 22. tt moc vidět, teď už jsem to dohnala a je tak akorát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
10.7.13 16:55

@Zandula já už taky od 13tt nosím těhu kalhoty nechtěla jsem malou utlačovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
10.7.13 16:58

Nějak moc to netlačí a rifle si neberu, když jdu ven třeba na celý den, ale jinak to jde…když jdu ven na dýl, beru si šustky, ale taky vel. před těhu, teď v létě už spíš 3/4 kalhoty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
10.7.13 16:59

@Veveruska87 mě ty těhu rifle pořád padaly, tak mě to štvalo:-(, ale malou neutlačuju, zapínaní je pod pupkem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
10.7.13 16:59

zandula

Jak normalka netlacime tak proc bych je nenosila jak rikam mam male brisko :srdce: jedny tehu mam ale ty nosim minimalne a v tehle vedrech nosim kratasy co jsem nosila pred tehu kdyz neni potreba abych ze sebe delala balon tak proc zbytecne kupovat tehu veci kdyz to nepotrebuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
10.7.13 17:02

kaja7

Presne taky me padaji ted jak sem byla s holkama tak rikaky kde ho skovavam sem rada za sve brisko male :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
10.7.13 17:04

@nikyt některým holkám nejde vidět celé těhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
11.7.13 08:32

Ahoj, děvčata :) Tak my čekáme s přítelem první dítě - Štěpánka, měl by vyskočit na svět (doufám, že vyskočí skoro sám a bude všechno v pohodě) 16.9., takže cca těch devět týdnů do porodu taky máme :) Jinak (abych shrnula ty vaše otázky :D) jsem za těhotenství přibrala zatím cca 8 kg, ale protože jsem byla vždycky hoooodně velká, tak to až tak není vidět, pokud si nevezmu něco upnutějšího… A jak je venku teplo, chodím v sukních, které mají pas na gumičku, takže to prckovi taky nevadí :) No a s těhu kalhotama jsem začla už někdy v 11. tt, takže taky brzy.
No a ta vedra jsou úmorná, s přítelem chodíme po jeho práci na prochajdy, ale to je zhruba v půl čtvrté, takže taky hic a jsem ráda, že jdeme jen tak k rybníku nebo k lesoparku, který máme kousek od bytu.
Jo a výbavičku máme jen základní - postýlku ve sklepě, kočárek u kamarádky a nějaké oblečky ve skříni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
11.7.13 08:34

@Lucyen87 Ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
11.7.13 08:51

@Veveruska87 Ahoooj, taky nespíš? :D Právě pročítám ještě zprávy na ona.idnes.cz a zjišťuju, že tam každý den je něco o těhotných nebo o maminkách s malými dětmi :) A dneska je tam deset vět, které se těhotným neříkají. No, musím uznat, že zatím jsem z nich slyšela jen - můžu si sáhnout (jako na břicho), ale vždycky od kamarádů, takže pohoda, a pak už žádnou z nich. Ale je fakt, že mě vytočilo, když mi moje mamka chtěla vymluvit vybrané jméno. Nakonec jsem jí ho řekla zdrobněle (ne Štěpán, ale Štěpánek) a to už jí to asi došlo nebo nevím a od té doby je to v pohodě a na Štěpánka se těší ještě víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
11.7.13 08:56

@Lucyen87 Tak já jsem vzhuru už od 6 hodin co ten můj jel do práce. Vždy se přijde rozloučit a vzbudí mě a já už nemužu usnout :).Tak to se tam taky musím podívat na ten ona.idnes.cz.Jinak jmeno Štěpán je strašně krásný já kdybych čekala kluka a nedat ho jedná známa tak bych ho taky chtěla pro kluka. Hlavně si do toho nenech kecat pak bys toho litovala.Moje segra chtěla pro toho mladšího jmeno Jonáš a nechala si do toho kecat a tak dala David a do ted toho lituje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
11.7.13 08:59

Jo, no, kdybych byla jen od šesti, co odejde přítel do práce, tak bych byla vděčnej člověk, ale prcek byl tuhle noc fakt zlobivej, takže jsem spala nespala :D neboj, kecat si do toho nenecháme, hlavně jsme se na jméně shodli s přítelem a my dva budeme na kluka volat každý den, nikdo jiný :D
Na článek se podívej, by mě zajímalo, jaké věty jsi slyšela zase ty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí