Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Me treba prekvapilo, ze oproti tabaku marihuana nezpusobuje rakovinu plic
Samozrejme ma radu jinych negativ, ale tohle bylo prekvapeni.
Příspěvek upraven 11.02.25 v 19:06
Kolbenky alias továrny či velkovýrobny dostaly název od židovského podnikatele Emila Kolbena který založil továrnu Kolben, pozdější ČKD - Českomoravská - Kolben - Daněk.
Kvůli svému židovskému původu tento vizionář a udavatel nových postupů a trendů skončil v koncentračním táboře Terezín, kde i zahynul.
@citlivaduse píše: Více
Já si představovala jak ty řidiče vytřese, proto vejtřaska ![]()
Další takový příběh kdy se setkají lidé a taky příroda v jednom bodě a vznikne z toho událost a něco nového je příběh který se stal v ponurém létě 1816 které ovlivnil výbuch sopky Tambory v Indonésii pár let předtím, léto bylo studené a deštivé a společnost ve švýcarské vile lorda Byrona, kde to léto trávila dovolenou skupina přátel, mimo jiné Mary Shelleyová s manželem. Protože se nedal čas trávit venku procházkami, rozhodli se ukrátit si čas vyprávěním a psaním strašidelných příběhů. Mary napsala příběh o Frankensteinovi, bylo jí pouhých 18 let a její příběh je považován za první sci fi román v dějinách. Samotný příběh je inspirován objevem galvanismu.
@smile_xxx píše: Více
@Konys
At ti to zitra dobre dopadne a nenech se odbyt. ![]()
A uz neplevelim ![]()
@smile_xxx píše: Více
V roce 2014 jsem ji mela 5× za sebou, sviňu. A pak jeste 2×.
@Winter garden píše: Více
Moc diky..
dneska jsem byla. Vyfasla jsem Amoksiklav na zánět dutin.. Takze odkladam Penicilin a zacinam zobat jiny lentilky.
Mam zadanku na rtg dutin, pokud do patku neucitim ulevu.. Tak snad to zabere uz, v pondělí si představuju uz odchod do prace. ![]()