Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Konys píše: Více
Musí zabrat do tří, nejvýš čtyř dnů. Jinak to chce něco jinýho. ![]()
@Havlova píše: Více
V krku potvrzeny streptokok vyterem. Dostala jsem Penbene.. s tim, ze to pry pomuze i na hnusnou hnisavou rymu co mam. Krk od patku dobry.. Nos a dutiny furt na nic. Pockam do utery, jestli se to zlepsi a kdyztak nakracim k dr znovu. ![]()
@Konys píše: Více
To je klidně možné. Jenže můžeš být klidně nosič a mít něco jiného. On neexistuje v ČR pyogenní streptokok rezistentní k penicilinu.
Evidentně ten nos a dutiny jsou od něčeho jiného.
@Havlova píše: Více
Ja jsem si prave rikala, ze je divny ze krk se mi po tech cca 3 dnech zklidnil, muzu uz v klidu jist… ale ostatni jakoby porad,,graduje".
No, dam tomu do toho utery a kdyztak vyrazim znova. Nikdy jsem nemarodila tolik, jako co mam dite ve skolce, ja jeste alergik na vse a astma k tomu.. Pekne me ty skolkovy bacily kosi, mala je za par dnu ok a ja pak zánět dutin a uz to jede..
A uz tu nebudu plevelit s nemocema. ![]()
Hezký večer všem.
![]()
@Konys jestli se rozhodnes jit k lekari, doporucuji jit rovnou ja orl. Ja trpim na anginy. A tentokrat doktorka porad pockame, pockame a ja uplne na dne, takze jsem se sebrala a jela do nemocnice na orl. Tam mi doktor sdelil, ze mam infekci v luzku a ta se leci jinak a i pak jsem brala atb 10 dnu a bylo to hrozny. A na dutiny trpim take, takze orl lekar za me jasna volba. Drz se ![]()
@Winter garden ty jo, to sis vytrpela..
Ja dneska mam prvni den, kdy se citim relativne dobra. Uz rano jsem si rikala, ze hura konecne..Ale muz sel dneska k dr, vyfasl taky atb (nejaky Xorimax nebo tak nejak). A ze mi dr vzkazuje, ze zitra me chce videt. Tak pujdu, ale vim ze ted to uz uplne nepotrebuju.
Do patka si to doma jeste odsmrkam na neschopence a v pondeli mam v planu po 2,5 tydnech vyrazit do prace.. Tak snad chvili vydrzime zdravy..
I tobe preji, abys mela na dlouho vybrano..
![]()
@Ploskutáček Vozy Tatra se skutečně jmenují podle slovenského pohoří když dokázaly zdolat ony hory.
Vejtřaska, vozy Praga V3S - vétřies- vejtřaska
@Anna766 píše: Více
Díky, zrovna před pár dny jsem myslel na to, jestli se TATRA jmenuje podle slovenských hor. A o tom LIAZu jsem se dozvěděl z časopisu Svět motorů, dvakrát třikrát do měsíce si ho kupuju a zrovna dvě čísla dozadu byl moc hezký článek o LIAZkách na Dakaru, konstruktéři, vývoj, bylo totiž 40 let výročí.
@Ploskutáček o té vejtřasce jsem si jako dítě myslela že se jí tak říká protože se tak na cestách třese.
![]()
@Ploskutáček došla jsem k závěru, že moje nákupní taška rozhodně už není Voňavka…