Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Prcek88 píše:
@Žirafátko nejaktuálnější foto z kočárky prahou,–)pěšinka tam vidět trochu jde
toto zas treba nejde u me, ta pesinka se mi vzdycky nekde vytvori, mam asi moc tezky vlasy ![]()
@Larr píše:
Vůbec nevím, jak si to představit.
Tvoje klika, nejde o nic hezkýho.
@Kaculatko Já to prostě učešu dozadu ne na pěšinku ta se mi udělá na straně, ale pěšinka to není prostě mám ty vlasy rozházené
Tak mně třeba pěšinka vůbec přehodit nejde
ráno jsou vlasy zase na té straně, kde jsou za ty léta „zvyklé“. A každej den to honit gelem, tužidlem a kdovíčím, aby to drželo na jiné straně… na to se můžu vy… ![]()
@Žirafátko Nee
To bylo focený na akci v květnu zadarmo, čekala sem hodinu v dešti ![]()
@Prcek88 165cm, 50kg, štíhlé ruce, dlouhé nehty (ale ne moc) - vlastní, ne umělé. Dlouhé tmavé vlasy (ale ne tak, jako na fotce), prostříhané, takže lemují obličej. Velké hnědé oči, pěkné rty, vysoké lícní kosti, pihy na nose. Trojky prsa
![]()
Na to focení
- bych už šla do cukrárny nebo kavárny - která má střechu -
a na focení bych se vykvákla.
@Prcek88 píše:
@Žirafátko Nee![]()
To bylo focený na akci v květnu zadarmo, čekala sem hodinu v dešti
@Larr píše:
Na to focení- bych už šla do cukrárny nebo kavárny - která má střechu -
a na focení bych se vykvákla.
Musela jsem kámoška mi strčila dcerku a šla do stánku kde česali a líčili a já na ní hodinu čekala s dvouma kočárkama a ročníma děckama jsem jí vážně hledat nechtěla a neměla jsem jí jak zavolat
Larr píše:
Mikádo a pěšinka, dělší vlasy a pěšinka, zkrátka vše o pěšince. Přehodila jsem jí u mikáda zprava doleva a teď jí chci uprostřed. Jak zápasíte s pěšinkou vy![]()
.
Já už s pěšinkou nezápasím, mám účes jako Bruce Willis.
![]()
@Heineken píše:
Já už s pěšinkou nezápasím, mám účes jako Bruce Willis.![]()
![]()
Hmm, tak další možnost. Zkusím se vyfotit a vyretušovat vlasy, jak to bude vypadat. ![]()
@Žirafátko píše:
@Prcek88 165cm, 50kg, štíhlé ruce, dlouhé nehty (ale ne moc) - vlastní, ne umělé. Dlouhé tmavé vlasy (ale ne tak, jako na fotce), prostříhané, takže lemují obličej. Velké hnědé oči, pěkné rty, vysoké lícní kosti, pihy na nose. Trojky prsa![]()
![]()
![]()