Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
To mi jdeš akorát do rány, zrovna dneska jsem strávila u zrcadla dobře šestadvacet minut a přehazovala a přehazovala… A pořád nevím.
Strašně mě to trápí, považuju to za opravdu důležitý krok ve svém životě, ale nejsem si jistá, že seberu tu odvahu.
Díky, že jsem se mohla svěřit.
![]()
Já jí nemám
Mám vlasy rozházené, takové no jak to napsat upravené, ale neupravené dlouhé, něco jako z rockových klipů z 80let ![]()
Mam pesinku vzdy na jedne strane, po nejakym case prehazuju… pesinku uprostred jsem mela naposledy na stredni a nejak se mi k ni nechce vracet…
Tak ji šmikni na ofinu - a jsi po problému s pěšinkou - tedy alespoň na dnešní večer - a od zítřka můžeš vstát do nového dne s problémem ofina
.
@Bersaba píše:
To mi jdeš akorát do rány, zrovna dneska jsem strávila u zrcadla dobře šestadvacet minut a přehazovala a přehazovala… A pořád nevím.
Strašně mě to trápí, považuju to za opravdu důležitý krok ve svém životě, ale nejsem si jistá, že seberu tu odvahu.
Díky, že jsem se mohla svěřit.![]()
![]()
![]()
Já ne - já totiž nijak.
@Žirafátko píše:
@Prcek88 ukaž! já si tě představuju úplně jinak
právě jsem si ji uprostřed vytvořila.
@Kaculatko píše:
Mam pesinku vzdy na jedne strane, po nejakym case prehazuju… pesinku uprostred jsem mela naposledy na stredni a nejak se mi k ni nechce vracet…
Bohužel moc zápasit nemůžu, pěšinka mi odmala tvrdošíjně drží mírně vpravo od prostředka, přehodit nikdy nikam nešla ![]()
@Larr Nelze, s ofinou totiž můj obličej vypadá jako zadel v hrnci.
Ale aspoň mám o jednu možnost ke kombinaci míň.
No, mě se kadeřnice pokaždý ptá - A pěšinku chcete doleva, doprava, uprostřed?? - Odpovídám, že je mi to jedno, ona to někam hodí a já to tam pak češu. Pak jdu k jiný kadeřnici na ostříhání konečků, ta to zas hodí jinam, tak to češu jinam. Aspoň je poznat, že jsem byla u kadeřníka ![]()
@Žirafátko nejaktuálnější foto z kočárky prahou,–)pěšinka tam vidět trochu jde
@Prcek88 píše:
@Žirafátko nejaktuálnější foto z kočárky prahou,–)pěšinka tam vidět trochu jde
toto zas treba nejde u me, ta pesinka se mi vzdycky nekde vytvori, mam asi moc tezky vlasy ![]()
@Larr píše:
Vůbec nevím, jak si to představit.
Tvoje klika, nejde o nic hezkýho.
Mikádo a pěšinka, dělší vlasy a pěšinka, zkrátka vše o pěšince. Přehodila jsem jí u mikáda zprava doleva a teď jí chci uprostřed. Jak zápasíte s pěšinkou vy
.