Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?
Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4SMy máme Viper 4s. Je krásný
Má super jízdní vlastnosti, je stabilní a má velký nákupní košík
Ale má i nedostatky, docela mi vadí ta teleskopická rukojeť (mám 152 cm a špatně se mi najíždí na patníky) a pak mi docela vadí, že nemá polohování boudy… (stříška je buď nahoře anebo dole, nic mezi)
Všude píšou, že má odlehčenou konstrukci… Konstrukce může být i odlehčená, ale kola mají snad 6 kg ![]()
Cauky holky. Tak jak tady ctu, tak na Viper S4 celkem sama chvala…taky jsem rozhodnuta pro tento kocarek. Sice neni tak krasne houpaci a odpruzeny jako ty Polske, taky neni tak penky. ALE! I na prodejne rikali, ze je na nej velmi malo. Ty Polske /Bexa, DorJan, X-lander, Apollon/ se mi sice moc libili, ale taky maji latkove strechy, ktere nejdou sundavat a prat, takze cisteni bude problem u vsech kocarku stejny /to ten Viper jde aspon nejak sundat/ a hlavne se nerozvrze a nezozpadava po pul roce jezdeni. I kdyz mam kamaradku, co ma X-lander a je spokojena uplne maximalne, nemenila by. Ale to je taky jedina, kterou znam.
Chtěla bych se zeptat, jak jste s kočárkem Bexa B4 spokojená? Jestli houpe, nevrže, nemá rozviklanou konstrukci a jestli do sporťáku neprší a moc nesvítí, když je v lehu?? Dekuji moooc! ![]()
Ahoj,
máte někdo zkušenost s kočárkem abc design viper S3 - trojkolka? Původně jsem přemýšlela o S4 - viděla jsem na živo - líbil se mi, myslím že v poměru cena - kvalita vypadá dobře.
Zjistila jsem, že se dělá i trojkolka a celkem mě zaujala, nemám se, ale na ni kam dojet podívat.
Slibuji si od ní hlavně o něco větší skladnost a že se trochu lépe vejdeme se starším do výtahu.
Zajímá mě, jak jste/byli s ní spokojeni?
Je kočárek stabilní?
Jak zvládá běžné užívání ve městě? Nepotřebuji žádný „tank“, ale aby kočárek občasně zvládl i přiměřený terén - polní cesta, přejezd po louce, lesní stezce pro chodce…
Díky za reakce.