Abces na zubu, dren

57
29.8.20 19:27

abces na dasni, rezani.

Zdravim, udelal se mi nad prednima zubama abces na dasni od bolesti zubu asi, jelikoz se mi malinko nafoukla tvar, tak jsem jel ihned k zubari, ten mi dasen narizl, vymackal hnis, a dal mi gumickovy dren do dasne, bolest ustoupila ihned, ale rekl mi at prijdu druhy den na vymenu drenu, a muj problem vlastne je, ze tam kde mi to zubar narizl tak je to uz v pohode, narizl mi to primo nad prednima zubama, otok uz je pryc, ale malinko citim jeste tlak pod nosem, jakoby jeste trochu výše, a ted nevim zda to je tim jak mi pichal umrtovaci injekce, nebo zda mi tam jeste neco zustalo, nebo zda to tlaci ten řez ktery mi udelal, kazdopadne dren uz nemam, a musel sem odject pracovne na nejakou dobu, a citim jen takovy mensi tlak pod nosem, neni to nic strasnyho, a proto se ptam, kdyby mi tam jeste neco trochu zustalo, ustoupi to samo? Pomuzou nejaky prasky? Neboli to, spis je to malinko neprijemny to tlaceni, zde na fotce vam ukazu kde mi udelal zubar rez na dasni(modra barva) a kde me to malinko tlaci(cervena barva)

jelikoz uz se mi rana po rezu uzavrela, a takle presne ale o dost vice neprijemne me to tlacilo i tam kde mi udelal rez a byl tam hnis, tak snad nebudu muset jit kvuli tomu znova na rezani dasne, zuby me neboli. Diky za kazdou odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.