Absence nosní kůstky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
9.11.18 07:35

Holky, ste mi nejlepším doktorem a rádcem. Doktorka semnou o tom moc nemluvila. Prostě řekla čekejte. Tak já se v pondělí zeptám na ty klky. Ať to máme rychle za sebou a zbytečně se nemucim. V mém případě bych si nemocné miminko nenechala. To bylo první co jsem v sobě řešila. Možná to některé maminek přijde sobecké a má jiný názor, ale já v sobě cítím že bych péči o takové drobečková nezvládla. Na to nejsem dost silna. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
9.11.18 08:04

@SuSenka11 tohle mi nepřijde vůbec jako sobecké si nechat dítě o kterém víš, že je nemocné.
Ba naopak je bezohledné si nechat dítě když víš, že nemocné je a nemůžeš mu tím pádem dát od začátku plnohodnotný život.
Určitě v tomto nebudeš jediná.Já jsem rozhodnutá pevně jako Ty a vlastně to mám nastavené takto od začátku.Mám zdravé děti a to dvě.Starší se velmi na miminko těší a Kdybych mezi tu mojí smečku měla přinést dobrovolně postižené dítě ,tak né jen, že bych trpěla já,ale především by byli postihnuté ty děti.
Takže hlavu vzhůru.Určitě se o to zajímej a nenech sebe a celé těhotenství trápit až do toho 20 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.11.18 08:14

@Jannys právě o to jde. Malej se strašně těší a nedokážu si představit že mu přinesu,, rozbitý,, miminko. Nezvládli bysme to nikdo. Tak aby nebylo potom skládání tak veliké, tak syn ví, že si to miminko v bříšku může kdykoliv rozmyslet a nenarodit se. Ale budeme doufat, že ty naše kvítka budou zdravé a všechno dopadne dobre :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
9.11.18 08:34

@SuSenka11 určitě ano a pokud si vzpomeneš dej vědět jak jsi pořídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.11.18 09:15

@Jannys
Vědět dám, a ty dej vědět jak jste dopadli. Budu držet pěsti, aby co nejlépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3881
11.11.18 22:24
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
17.12.18 13:40

Ahoj holky, slíbila jsem, že dám vědět jak jsme dopadli. Zatím nijak. Dnes na utz nám prtous obličej vůbec neukázal. Ale na mozku mu našel doktor 5 cysticek. Říkal ze se to může vstřebat. Ale ten strach. Jestli mu dorostla ta nosní kustka pořád nevím! A teď tohle… 2.1. jedeme na genetiku do Prahy a tam se pry uvidí. Tak nám prosím držte palce. Jinak jsem momentálně 18+4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
17.12.18 21:36

@SuSenka11 ahoj, posílám hodně sil. A píši svou zkušenost. U dcery mi ve 20.tt řekli, že má na mozku 4 cysty. Ale nijak zvlášť to nikdo nehlídal. Narodila se v pátek, v pondělí jsme jeli sanitou do krajské nemocnice na ultrazvuk. Tam zjistili, že 2 cysty již samy zmizely. Další ultrazvuk byl v dceřiném půlroce a už nebyla žádná ;) jinak my měli opravdu šílené prognózy v těhotenství a nakonec je zdravá. jo a nám nosní kůstku taky nenašli ale to už jsem tu všechno psala na prvbí stránce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.19 20:54

@SuSenka11 ahoj, tak jak jste dopadli? Doufam, ze je vse v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
5.1.19 20:58

Ahoj, já byla ve 13+5 tt na prvotrim.screeningu v Usti, dr. Tam neviděla nosní kůstku, v pondělí tam máme jet znovu budu 16+3. Nevíte co nás tedy čeká? Dostali jsme dotazníky ke genetické konzultaci, další postup napsáno v nálezu (NIPT,AMC). Jsem hrozně nervózní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
5.1.19 21:20

@Lenca.Maty neboj .Bude konzultace a dostanete na výběr buď test NIPT cca 10.000 Kč z krve matky,nebo odběr plodové vody AMC.
Já osobně mám za sebou AMC( odběr plodové vody ) + jsme platily cca 3.500 Kč navíc ,ale to , že jsme chtěli my.
Jinak se za AMC neplatí a je téměř 100%.
Na odběru jsem byla v 16+2 tt.Riziko.1:111 a vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
8.1.19 11:27

Prosím dotaz u odběru plodové vody, odebíraly vám i partnerovi krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.19 13:28

@Lenca.Maty na kontrolním ultrazvuku se kustka neobjevila? Procházím tím samým a nemusím popisovat co je to za nervy. Děkuju za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.19 13:36

@Lenca.Maty jinak, ja jdu Teda na ty krevní testy. Z AMC mám strach kvůli riziku potratu..
:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
8.1.19 14:57

Oni mi kontrolní UZV vůbec nedělali, prý tam teď už může být, ale mohl být opozdeny vyvoj, což také může značit něco špatně. Takže mi doporučily, buď to nechat být a doufat nebo ten placený NIPT nebo AMC, tak jsme zvolili AMC, dnes jsem tam volala, že jsem si to rozmyslela a prý bych se opět musela objednat na konzultaci a pak objednat na odběr, tak jsem řekla, že zítra přijdu. partner ale nemůže a oni chtějí prý i krev nás obou, tak prostě nejde.(fakt to nejde) ale já už nechci déle čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty