Aby si dítě doma neublížilo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.4.13 11:44

@Holma Ahoj, já jsem kupovala pojistky na skříňku v Rossmanu nebo v DM. A dala jsem je i na šuplíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jitulkaaaaaaa
9.4.13 12:27

Ahoj, my jsme kupovali pojistky na šuplíky nalepovací v kauflandu, zatím drží a rozdělat je neumí. pak jsem měla ještě zámek na troubu z lidlu, ten vydržel týden než ho urval i s kusem linky. pak máme ještě z dm kryty na rohy a ty taky pěkně drží. kolem varné desky máme takový nerezový kryt (nevím odkud, ten jsme dostali)a ve výklenku s lednicí a špajzkou máme zábranu http://www.ikea.com/…ts/50226520/

• Citovat
  • Upravit
4476
9.4.13 12:32

Ten nerezovy kryt na sporak by mne zajimal… To se nalepi na linku nebo jak je to pripevnene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31290
9.4.13 12:33

Je fakt, že mám na několika skříňkách zábrany z DM. Malýmu trvalo asi tak čtrnáct dní zlomit uvnitř té závorky nějaký plast, takže už to nefunguje :roll: a nalepovací „rohy“ na stole uloupnul během deseti minut, když přišel jak na to…

takže mě osobně se nejvíc osvědčilo zajistit šuplíky tkaničkou přes „madla“ a jinak vše, co by neměl mít v rukou jsem přesunula do horních polic a skříněk, takže se na to nemá jak dostat.
No, ale nakonec to dopadne tak, že v „superbezpečné domácnosti“ mladej upadnul na autíčko z dupla a má pod okem monokl jak boxer :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
9.4.13 14:09

Teda holky, když čtu vaše příspěvky, tak jsem si teprve teď uvědomila, jak mám vlastně hodné a poslušné dite :-) Ne, že by nikam nelezla, to lezla, ale rychle pochopila jak slizt, že skákat může jen na manželské posteli a s tátou a že když řeknu, že trouba pálí, tak mi věří. Takže mám svým způsobem v tomhle směru klídek a vůbec vám vaši situaci nezávidím! Fakt by mě nikdy nenapadlo, že to může být i takhle náročný.
Teď doufám, že to nevyznělo nějak urážlivě nebo posměvačně, to bych opravdu nerada. Myslím to upřimně, že vám to nezávidím a všem přeji ideálně žádné úrazy, pevné nervy a hlavně samé dobre napady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lamicka
9.4.13 14:15

Příspěvek upraven 18.09.15 v 17:18

• Citovat
  • Upravit
Holma
9.4.13 17:04
@Lamicka píše:
@Holma nemeli jsme zadne bezpecnostni pojistky. Obcas nejaky suplik vyskladala, ale vse nebezpecne jsem dala do hornich skrinek, takze jsem byla v klidu. Naucila jsem ji, ze do nekterych supliku nesmi (dokumenty) a nechodi tam. Jedine co planujeme poridit je pojistka na okno.

A jak to mám vysvětlit ročnímu dítěti? Nejde o obsah skříněk, ale spíš o to, aby si nerozeskl hlavu, neskřípl prsty apod. Má sestra si v dětství skřípla prst tak, že si ho zlomila a dodnes s ním má problémy :-(

• Citovat
  • Upravit
Lamicka
10.4.13 15:14

Příspěvek upraven 18.09.15 v 17:18

• Citovat
  • Upravit
4476
10.4.13 15:25

@Lamicka JJ neco podobneho se malem stalo i u nas. Malej otevrel vsechny sufliky a pak se na jeden zavesil 8o Kdybych tam nebyla, tak by ho to zamacklo. Chce to fakt hlidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí