Ach ten nástřih :(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zlobísek:)) píše:
skoro stejnéjá třebs mám vidět jizvu ale jinak vše při starém nebo novém
![]()
![]()
![]()
slyšela jsem zde odvar z dubové kůry no možná že to při druhém těhu zkusím. uvidíme jen se chci zeptat to řeknu v lékárně že chci dubovou kůru?
Ano, dělá se buď jako „čaj“ - na odvar a nebo jako gel. Záleží co si kdo vybere ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
strelish píše:Zlobísek:)) píše:Ano, dělá se buď jako „čaj“ - na odvar a nebo jako gel. Záleží co si kdo vybere
skoro stejnéjá třebs mám vidět jizvu ale jinak vše při starém nebo novém
![]()
![]()
![]()
slyšela jsem zde odvar z dubové kůry no možná že to při druhém těhu zkusím. uvidíme jen se chci zeptat to řeknu v lékárně že chci dubovou kůru?
a ještě jedna maličkost bolelo mi jen se toho malinkato dotknout a to mluvím tak dva týdny po nástřihu myslíš že by mi to taky pomohlo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mna tiez bolel ten nastrih, niekolko mesiacov po porodu. Pouzivala som krem s dubovej kury, prodavaju v lekarne. A do konca sex v sestinedeli je velmi riskantni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, taky jsem měla velké šití, jsem po šestinedělí,ale bolí mě to pořád, když sedím nebo vstávám ,nejhorší je to na toaletě a hlavně na velké, je to nepříjemné, šili mi úplně všechno,museli mi dát narkozu
- Citovat
- Upravit
mě šili jen trochu, prý…, po porodu jsem si myslela že jsem snad prasklá až na zadek. i jsem se na to ptala doktorky- tak prej ne:) jinak ted po 3 týdnech už to je ok. jen jak byly ty vedra a byli jsem venku tak to bylo nepříjemné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pipet píše:dice nepri píše:jo, stejné
Ahoj holky, nepatří to uplne do toho tématu ikdyž trochu jo…ale chci se zeptat, asi se budete smat ale ja fakt nemam predstavu…jak to bude po porodu vypadat „dole“, bude to jak predtim?? Samozrejme po zahojeni…omlouvam se za hloupy dotaz ale fakt jsem na to nenasla odpoved
Vím, že už dotaz není aktuální, ale rozhodně já to tam stejné nemám, mám tam ošklivou jizvu a vůbec… rozhodně to tam nemám jako předtím, ale tak vše se dá prý vyřešit plastickou operací… uvidíme, závidím těm, které to mají stejné jako předtím… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já jsem se tam taky dívala,(se zrcátkem:)) a no světe div se - vůbec jsem tam nic neviděla - žádnou jizvu jen trochu zarudlé ale jinak vůbec ní. takže u mě to dopadlo dobře:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
terysha.mathey píše:Pipet píše:Vím, že už dotaz není aktuální, ale rozhodně já to tam stejné nemám, mám tam ošklivou jizvu a vůbec… rozhodně to tam nemám jako předtím, ale tak vše se dá prý vyřešit plastickou operací… uvidíme, závidím těm, které to mají stejné jako předtím…dice nepri píše:jo, stejné
Ahoj holky, nepatří to uplne do toho tématu ikdyž trochu jo…ale chci se zeptat, asi se budete smat ale ja fakt nemam predstavu…jak to bude po porodu vypadat „dole“, bude to jak predtim?? Samozrejme po zahojeni…omlouvam se za hloupy dotaz ale fakt jsem na to nenasla odpoved
Já určo půjdu na plastickou operaci. Taky to tam nemám jako předtím. ![]()
- Citovat
- Upravit
ono to bude chvilku citlivé, taky jsem to měla tak jeste pár mesiců po porodu, ted uz je to ok a to ze tam mam jizvu ani nejde poznat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
teda holky tak já se též přidávám, dole to vypadá tak nák stejně ale je vidět bílá jizva, za to vevnitř mám hrbolek nevim dřív sem to tam neměla ale je možný že to divně zašil
vůbec nevím co stím. a doktorovi se zatim nechystám ale plánujem někdy další tak se obávám zda mu to nebude vadit takže mi nic jiného asi nezbude. jinak na tu plastickou operaci něco málo sem četla a je možné tedy když to potvrdí i doktor to mít za dáčo platí to pojišťovna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně říkala dula, že je lepší nechat případně kůži samovolně prasknout než se nechat nastřihávat. Že nástřih dělají přes víc vrstev než když jen kůže praskne sama od sebe. Doktoři si tím nástřihem šetří práci, jelikož se jim to pak líp šije. Mně to tedy prasklo samo, údajně se radili jestli mě mají vůbec šít, že to je v pohodě a nakonec jsem napočítala 10 stehů (aspoň těch okem viditelných - měla jsem nějaké i uvnitř). Jizvu tam mám, ale přítel si jí vůbec nevšiml. První sex teda nic moc, ale byla moje blbost že jsem si to nekorigovala sama a nechala to na příteli. Zahojený to bylo brzy, ale do teď mě pobolívá uvnitř ta část, na kterou mimčo naléhá těsně před samotným porodem.
Mohla bych se zeptat, proč uvažujete o plastice? Má to jiné než estetické důvody? Moc si nedovedu představit, co by mě donutilo jít na operaci…
- Citovat
- Upravit
Teda já mám za sebou plastiku v oblasti genitálu a bylo to ze zdravotních důvodů a v návaznosti na to i estetických…tím že to byla operace, kdy se operovalo jaksi na aktuálně zdravé tkáni a byla jsem v kondici, tak bolest ustoupila do 3dnů…
- Citovat
- Upravit
Hmmm ja jsem 10 tt po porodu a do sexu se mi vubec nechce…„dikybohu“ jeste porad spinim,takze jako vymluva to manzelovi staci,ale dlouho ho uz neudrzim ![]()
- Citovat
- Upravit
Vůbec neztrácejte naději. Mě osobně nástřih bolel celé šestinedělí a pak to samo přešlo. Pak mě bolel i první sex. Po třech měsících po porodu už bylo vše v pořádku a teď už mi skoro ani jizva vidět nejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojte holky,já rodila před 11 lety císařem-malý byl zadečkem dolů.Teď jsem těhotná podruhé a chci opět císařem,protože mám z nástřihu doslova PANIKU
když to tady čtu......
- Citovat
- Upravit