Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Jeste jsem nasla tady ![]()
https://www.fler.cz/zbozi?…
https://www.fler.cz/…/moda/tricka?…
@Agneth nějaké kojící oblečení je v HM, jinak jsem kojila zatím asi 3,5 roku, takže chápu, za chvilku mě další kojící období čeká.. Nosila jsem vesměs normální oblečení, mám velká prsa, takže je vydoluju skoro že všeho
Ale, trika s výstřihem, zavinovací halenky, tílko a košili /kardigan/sako, šaty pouze s velkým výstřihem nebo třeba zipem na boku..
Ahoj, obnovuji diskusi. Prosím maminky, které si kupovaly kojící oblečení, o nějaké KONKRÉTNÍ tipy na oblečení/výrobce kojícího oblečení. Děkuji. Já sama mám pár triček od Jožánka, ale je to všechno na jedno brdo.
Kojit se dá ve veškerém normálním oblečení. Takže za mě konkrétně Orsay, New Yorker, Esprit… Když jsem kojila, tak jsem žádné speciální oblečení neměla a ani nijak nepotřebovala. Ani podprsenky. Jen jsem vyhodila vycpávky ze svých pushupek a normálně je nosila dál i po porodu ![]()
Taky jsem nikdy nic kojícího neměla a pohoda. Když mám trika, halenky, které se nedají stáhnout, tak pod tím nosím tílka a je to.
@Raju Já nosím trika s hlubokým výstřihem z normální konfekce a k tomu používám trojúhelníček na nošení od AngelWings. Kojící triko je pak každé, které jde stáhnout přes prso (v mém případě kde jde výstřihem to prso protáhnout ven).
Mela jsem par specialnich, ale spis to byl vupruz teda…ruzne prekrizene casti, nez jsem se z toho vymotala, plus syn byl blici, tak mi na tom kolikrat i neco pristalo…takze jsem presla na normalni a byl klid
Musela jsem teda ozelet saty, az na jeden-dva kousky, kde sel vrsek bud sundat, nebo rozepnout, jinak jsem vyhrnula triko a bylo. Pres to delsi cardigan, kdyz bylo potreba, zahral i zakryl.
@Heivka píše:
@Raju Já nosím trika s hlubokým výstřihem z normální konfekce a k tomu používám trojúhelníček na nošení od AngelWings. Kojící triko je pak každé, které jde stáhnout přes prso (v mém případě kde jde výstřihem to prso protáhnout ven).
Ano, presne tak.
Staci zajit do obchodu a vybirat neco s vystrihem ![]()
Já jsem si nakoupila kojící trička, ale nakonec nosím jen kojící podprsenky z Lidlu. Na eshopu měli docela pěkné oblečení. Trička nosím normální a když někde kojím, tak si vyhrnu tričko, rozepnu trojúhelníček na podprsence a hodím přes sebe kardigan. Když jdu někam, kde nechci kojit, tak si odstříkám mlíčko do lahvičky ![]()
@Raju Od Jozanka jsou docela hezka, mela jsem pro zacatek dve na stridani a celkem rychle se vytahala, vydrzela ani ne pul roku. Takze jsem zasla do sekace - tam se da vydolovat spoustu vhodnych skvostu za prijatelnou cenu. ![]()