Ach to kojící oblečení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21681
16.2.18 11:46

Fler, šité na zakázku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
17.2.18 16:09

@Agneth nějaké kojící oblečení je v HM, jinak jsem kojila zatím asi 3,5 roku, takže chápu, za chvilku mě další kojící období čeká.. Nosila jsem vesměs normální oblečení, mám velká prsa, takže je vydoluju skoro že všeho :-) Ale, trika s výstřihem, zavinovací halenky, tílko a košili /kardigan/sako, šaty pouze s velkým výstřihem nebo třeba zipem na boku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
23.5.18 09:59

Praktické a dobře vypadající oblečení, ve které se dá kojit

Ahoj, obnovuji diskusi. Prosím maminky, které si kupovaly kojící oblečení, o nějaké KONKRÉTNÍ tipy na oblečení/výrobce kojícího oblečení. Děkuji. Já sama mám pár triček od Jožánka, ale je to všechno na jedno brdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1846
23.5.18 10:07

Kojit se dá ve veškerém normálním oblečení. Takže za mě konkrétně Orsay, New Yorker, Esprit… Když jsem kojila, tak jsem žádné speciální oblečení neměla a ani nijak nepotřebovala. Ani podprsenky. Jen jsem vyhodila vycpávky ze svých pushupek a normálně je nosila dál i po porodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
23.5.18 10:16

Taky jsem nikdy nic kojícího neměla a pohoda. Když mám trika, halenky, které se nedají stáhnout, tak pod tím nosím tílka a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
23.5.18 10:17

@Raju Já nosím trika s hlubokým výstřihem z normální konfekce a k tomu používám trojúhelníček na nošení od AngelWings. Kojící triko je pak každé, které jde stáhnout přes prso (v mém případě kde jde výstřihem to prso protáhnout ven).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
23.5.18 10:30

Mela jsem par specialnich, ale spis to byl vupruz teda…ruzne prekrizene casti, nez jsem se z toho vymotala, plus syn byl blici, tak mi na tom kolikrat i neco pristalo…takze jsem presla na normalni a byl klid :mrgreen: Musela jsem teda ozelet saty, az na jeden-dva kousky, kde sel vrsek bud sundat, nebo rozepnout, jinak jsem vyhrnula triko a bylo. Pres to delsi cardigan, kdyz bylo potreba, zahral i zakryl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
23.5.18 11:46
@Heivka píše:
@Raju Já nosím trika s hlubokým výstřihem z normální konfekce a k tomu používám trojúhelníček na nošení od AngelWings. Kojící triko je pak každé, které jde stáhnout přes prso (v mém případě kde jde výstřihem to prso protáhnout ven).

Ano, presne tak.
Staci zajit do obchodu a vybirat neco s vystrihem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
23.5.18 11:54

Já jsem si nakoupila kojící trička, ale nakonec nosím jen kojící podprsenky z Lidlu. Na eshopu měli docela pěkné oblečení. Trička nosím normální a když někde kojím, tak si vyhrnu tričko, rozepnu trojúhelníček na podprsence a hodím přes sebe kardigan. Když jdu někam, kde nechci kojit, tak si odstříkám mlíčko do lahvičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31197
23.5.18 12:15

@Raju Od Jozanka jsou docela hezka, mela jsem pro zacatek dve na stridani a celkem rychle se vytahala, vydrzela ani ne pul roku. Takze jsem zasla do sekace - tam se da vydolovat spoustu vhodnych skvostu za prijatelnou cenu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková