Adobe reader, nainstalování Avast

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
196
9.5.14 07:32

adobe reader

Ahoj lidi, prosím mohl by mi někdo poradit skrz počítač, chci si nainstalovat avast, a bohužel mi to nejde, ukazuje mi to, že adobe reader nemohl otevřít avast, protože je soubor nepodporovaného typu nebo byl poškozen, co s tím? nevíte někdo? ten adobe reader tam mám nainstalovanej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
9.5.14 07:55

Adobe reader nemá nic společného s instalací Avast :nevim:
Avast nemám, ale přdpokládám, že musíš spustit nějaký. exe soubor.
Odkud ten Avast máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
9.5.14 08:41

Máš buď staženou nějakou blbinu nebo spouštíš ve složce špatný soubor. Kde jsi k tomu avasu přišla? To máš koupené instalační CD nebo jsi ho někde stáhla?

• Citovat
  • Upravit
2429
9.5.14 08:46

Mě zase nejde nainstalovat na linux :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
9.5.14 08:48

Tady jsem si ho chtěla stáhnout http://www.avast.com/cs-cz/index

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
9.5.14 08:49
@monicák píše:
Tady jsem si ho chtěla stáhnout http://www.avast.com/cs-cz/index

No na stahování ho spuštět nebudu. Po stažení se stalo co? Všechno to tady popiš a někam se dostaneme.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
9.5.14 08:51

@syselinka Člověče s Linuxem teda nevím, s tím jsem nikdy nepracovala :( Je v tom OS při stahování a instalacích nějaký velký rodíl oproti Windows?

• Citovat
  • Upravit
2429
9.5.14 08:58

@RadkaCh stahování je stejné, ale instalace čehokoliv se mi nikdy nepodařila..myslím, že si to brzo nechám přeinstalovat na windows, bo tomu linuxu VŮBEC nerozumím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
9.5.14 09:04

@syselinka No a píše to nějaký důvod, proč to nejde nainstalovat?

• Citovat
  • Upravit
196
9.5.14 09:09

No normálně postupuju podle toho jak mě to naviguje, takže dám stáhnout, pak dole se mi ukáže spustit nebo uložit, dám spustit a pak už to dál nejde, tam se mi ukáže adobe reader nemohl otevřít avast, protože je soubor nepodporovaného typu nebo byl poškozen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
9.5.14 09:31

Odinstalovala bych to, co už máš v PC a program bych nainstalovala znovu z prověřeného serveru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
9.5.14 09:39

A jakou má ten soubor příponu? To je divný. Je to přímo z jejich webu, tak by to fungovat mělo.

• Citovat
  • Upravit
196
9.5.14 09:50

Jako co bych měla odinstalovat? ten počítač je holky úplně nový, tak právě tam chcu nainstalovat ten avast a je ještě něco co bych měla ze začátku nainstalovat? díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
9.5.14 09:52

Jinak příponu má, napíšu celé jak to tam je avAST ANTIVIRUS setup online.exe z umístění files.avast.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
9.5.14 09:56

@monicák Zkus stáhnout tohle, jen teď nevím, jestli se ti to otevře, jestli nemáš naistaovaný Rar.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák