Adopce/zkušenosti 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
124
14.10.17 09:13

@Kllarcaa ale uvidíme, jaká bude situace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
14.10.17 09:58

@Alishaaa no jasně..my bychom taky chtěli mimčo ;) Rikala nam paní na magistrátu at počítáme tak s 4-8měs. což se nám zdá v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
14.10.17 13:50

@ Kllarcaa fakt? Tak to bych taky nečekala tak krátkou lhutu :) to je super, to i rychle utece ;) já počítala, ze to bude spis trvat několik let :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
14.10.17 14:42

@Alishaaa počej to nebyla lhůta na čekání, ale stáří mimča :D
Ikdyž teda máme zakaznici co dela ty sezeni pro rodiče a ta rikala te minuly rok si pár prošel všim do listopadu a v prosinci dostali mimčo 8o
Teď už se ty lhůty čekací dost zkrátily, ale taky říkala, že každý rok je jiný :nevim:
Už jsi v ty skupině uzavřený? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
14.10.17 16:27

@Kllarcaa ahaa, jsem to špatně pochopila :D bylo by super, kdyby to šlo takhle rychle co? ;) jj, v pátek jsem se tam přihlásila.. a ty, už te tam přijali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
14.10.17 18:41

@Alishaaa jo to by bylo super takhle rxchle :palec: :) no prihlasila jsem se taky v pátek ale ještě nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3309
6.12.17 21:23

Ahoj, můžu se k vam přidat? Dnes jsme podali žádost o adopci a doložili spoustu dokumentů. Teď už čekáme až se k nám objedná sociální pracovnice. Jsem z Plzně a máme vlastní 4,5 dceru. Vymodlenou. Manžel má tragické spermie. Nedaří se druhé dítě a že zdravotních důvodů nechci ivf. Rozhodli jsme se pro adopci. Jsem v šoku co nám dnes řekli na ospodu. Že se nemusíme dockat a nebo budeme čekat mnoho let! 8o Děti je málo a žadatelu moc. Přednost mají bezdětny páry, což chápu. Po novém občanském zákoníku je to tak debilní, že je to teď opravdu hrozný poslední 2-3riky :? :,( je mi z toho smutno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
7.12.17 11:25

@Luminex je to pravda, že přednost mají bezdětné páry. Pak je ještě možnost pěstounské péče, ale rozhodně ne jako náhrada za adopci. Tam je to mnohem náročnější. Neuvažovali jste i nad tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3309
7.12.17 21:51

@tamata na to nemám žaludek. Musela bych ty biologické rodiče zabít. Nějak nechápu kdo vymyslel nový občanský zákoník a postavil na první místo práva bio. rodicu :cert: :cert: :cert: :P Jako pardon, ale aby jsme se nemuseli dočkat vůbec? To snad neeeeee. Já chápu, že Maj přednost, ale pět let prostě čekat nedokážu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
12.12.17 20:05

@Luminex Tak já mám zase jiné info, že dětí je celkem dost že všichni teď nejprve řeší reprodukční kliniky :nevim: tak asi možná každé město to má jinak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3309
19.12.17 06:24

@Kllarcaa kdepak vsude je to stejne. Deti je malo, protoze je jich hodne malo pravne volnych. Co je od roku 2014 novy obcansky zakonik tak je vsechno dost zdlouhave a stizene. Na prvni misto dali prava biologicke rodiny nad prava deti coz je strasne. Sama soc. pracovnice mi rikala, ze proti tomu neustale vznasely vlny odporu a marne. Pry je to. hruza. Kazdy urcite nechodi na ivf, je spousty vericich co to nikdy nepodstoupi atd. Ale je hrozny, jak je problem otehotnet cim dal vetsi a pritom co se tyce osvojeni je to.cim dal tezsi a zadatelu pribyva a pravne volnych deti je cim dal.min. Je to smutny :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
25.12.17 21:27

Ahojky,1.11 jsme podali zadost o adopci, tyden po tom jsme meli navstevu z uradu a ted cekame :) jsme bezdetny par

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3309
2.1.18 20:32

@missullka ahoj,diskutujeme zde : https://www.emimino.cz/…i-2015-2018/ , pozadej si o schvaleni ;) z jakeho si kraje? Ja z plzenskeho. Zadost jsme davali na konci listopadu a socialni pracovnice k nam jde zitra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
3.1.18 07:53
@Luminex píše:
@missullka ahoj,diskutujeme zde : https://www.emimino.cz/…i-2015-2018/ , pozadej si o schvaleni ;) z jakeho si kraje? Ja z plzenskeho. Zadost jsme davali na konci listopadu a socialni pracovnice k nam jde zitra.

Dekuji, hned jsem zazadala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
6.1.18 15:11

@Luminex my podali zadost na zacatku listopadu, do 5dnu prisla pani na kontrolu domu a od te doby cekame kdy se nam nekdo ozve z kraje :) jsme kraj Vysocina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí