Agorafobie a důchod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
185
15.1.18 08:39

@brumi Už 3 roky mám nejspíš něco podobného, ale u psychiatra jsem ještě ani nebyla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
15.1.18 08:59
@Belluš píše:
@brumi Už 3 roky mám nejspíš něco podobného, ale u psychiatra jsem ještě ani nebyla :?

No tak už abys tam byla. Takhle budeš akorát čekat, až se ti to zhorší do nejhoršího stádia a stejnak tam půjdeš. A pak to budeš léčit mnohem hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
15.1.18 09:16

@Emimin7 Samozřejmě, že tam půjdu když nejsem ani schopná dceru odvést do školky, ale bojím se vedlejších účinků antidepresiv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
15.1.18 09:19
@Belluš píše:
@Emimin7 Samozřejmě, že tam půjdu když nejsem ani schopná dceru odvést do školky, ale bojím se vedlejších účinků antidepresiv

To není nic hrozného a trvají jen pár týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
15.1.18 09:20

@Belluš AD je velká škála, takže když ti náhodou jedny nesednou dostaneš jiné, někdy stačí i jen jiné dávkování :),ale každopádně to chce řešit co nejdříve :), je možné že prvních pár dní bude po nasazení divočejší ale aby jsi přežila tu dobu než AD zaberou ti dr. k tomu připíše něco na uklidění, např neurol, zoloft a pod, a jak bude AD účinkovat naplno ty druhé vysadíš :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
15.1.18 09:23

@Emimin7 kolikrát ani né pár týdnů, me to zlobilo cca týden pak bylo dobře a nebylo to hlavně nic strašného byla jsem jen více nervozní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
15.1.18 09:30

@brumi A co přibírání na váze? Asi se najde pár šťastlivců, kteří nepřiberou nic nebo jen pár kilo, ale jinak všude čtu, jak se hodně přibírá.. já jsem oplácaná už i tak, takže 10kg+ navíc fakt nepotřebuju (vlastně ani míň jak 10) :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
15.1.18 09:30
@brumi píše:
@Emimin7 kolikrát ani né pár týdnů, me to zlobilo cca týden pak bylo dobře a nebylo to hlavně nic strašného byla jsem jen více nervozní :)

Jojo, nemusí být ani vcelku žádné. A třeba já měl jako vedlejší efekt i euforii, to bylo vlastně super. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
15.1.18 09:32
@Belluš píše:
@brumi A co přibírání na váze? Asi se najde pár šťastlivců, kteří nepřiberou nic nebo jen pár kilo, ale jinak všude čtu, jak se hodně přibírá.. já jsem oplácaná už i tak, takže 10kg+ navíc fakt nepotřebuju (vlastně ani míň jak 10) :(

Já zrovna nepřibral vůbec a přitom mám sklony k tloustnutí. A čteš to všude, protože obecně na net píšou lidi s problémy. Pokud někdo dostal AD a vše proběhlo v pořádku, neuslyšíš o něm. A běžně to bývá 0-5kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
15.1.18 09:44

@Belluš mě dokonce dr dal abych přibrala takové po kterých se prý cíleně i tlousne, no prd nemám nahoře za rok ani jedno kg :D, víš co ono je to fakt u každého jiné a hlavně taky hodně dělá právě ta psychika, když jsi ko tak člověk míň jí je ve stresu tělo to pozná a špatný metabolismus je hned, jenže když AD zaberou člověk se dá do klid, má větší chuť k jídlu trávení se upraví a tak. Je to dost podobné jako při končení s kouřením, každý se vymlouvá že když přestane tak přibere, ale to je jen jejich blbost protože nemají cégo v puse tam furt chodí a něco dlabou aniž by jim to docházelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
15.1.18 09:46

No, s tím kouřením se člověku hlavně znormalizují chuťové buňky. Najednou ty flákoty chutnají víc. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
15.1.18 09:50

@Emimin7 no přesně :D a ty AD jsou na tom podobně, kdo je psychicky na nule taky není zrovna nějak extra při chuti většinou a pak bum jak nastane radost pohoda vrátí se i větší chuť k jídlu :). A hlavně je možnost poprosit dr aby napsakl taková kde je nejmenší riziko přibrání :). Moc dobře už ví které co nejvíc způsobují :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
15.1.18 09:58

Dobře, děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
15.1.18 10:48

@Belluš antidepresiva ale nejsou dlouhodobé řešení, doporučila bych ti si najít dobrého psychiatra, já jsem to zvládla bez antidepresiv, nikdy jsem je nechtěla, protože jsem se z toho chtěla dostat a ne to vše jen potlačit a to jsem měla silné panické záchvaty, kdy jsem nemohla nikam jít, jít do kina nebo ke kadeřnici jsem vůbec nezvládala. A teď dělám všechno v pohodě a když to přijde, vím, jak s tím pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
15.1.18 11:03

@Martina1991 tak to jsi měla štěstí, jenže né každý má tak silnou vůli a dokáže to zvládnou sám, však AD nemusí brát už navždy třeba jen přechodnou dobu, někomu pomůže třeba jen psycholog či psychoterapie. A hlavně říkáš dobrého psychiatra, vždyť ten je od toho aby psal AD, jinak ti nepomůže, řešit psychiku ucčit se to zvládat je práce psychologa nebo terapeuta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí