Agresivní pes za plotem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76656
18.8.23 17:53
@Eliška píše:
tak to jsi nebyla v Belgii. Zlaty Cesko.

fakt? sestřenice žila v Belgii před více než dvaceti lety a už tehdy tam striktně a přísně třídili odpad, my jsme tady vždycky měli oči navrch hlavy, jak musela vozit plasty do kontejnerů 5 km od bydliště, tady v té době byly pouze plechové popelnice na vše dohromady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
18.8.23 18:18
@Petr-33 píše:
Jinak samozřejmě pes musí být na vodítku. Pokud vás uvidí městský strážník, že máte psa na volno, určitě vás zastaví a bude to s vámi řešit. Pouze ve vyhrazených místech pro venčení může být pes na volno. I když chodíme na volno, tak ve městě si to nedovolím, ať už z důvodu hrozící pokuty, tak i z důvodu neznámého prostředí pro psa.

To samozrejme upravuje vyhlaska konkretniho mesta nebo mestske casti. A muzu ti ricr, ze tam, kde ja poustim psy na volno, straznici nechodi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
18.8.23 19:14
@Eliška píše:
tak to jsi nebyla v Belgii. Zlaty Cesko.

My jsme zrovna v Belgii a naprostá většina pejskařů hovínka sbírá. Sem tam nějaké ale je nesebrané.

• Citovat
  • Upravit
18.8.23 21:10
@topazio píše:
Hlavně v ČR je bohužel i všude od psů nás**ráno. Za to mohou ale páníčci. Jsou líní se ohnout pro 💩.

Tady nikde neuvidíš ani hovínko :lol: jsou tu za to hodně vysoké pokuty… Ale tak celkově jsou tu lidé více ohleduplní k ostatním, co si budem… Tak s tím nejspíš souvisí i to, že po svých psech uklízí a nenechají psa nikoho otravovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.23 21:36
@Capelucia píše:
Zrovna dneska takhle začalo ječet mé mimino po nečekaném oblízání nožek. Hrozně se mu to nelíbilo a já ani nestihla zareagovat. Jinak do teď mu psy nevadili. Starší se už po několikátém nechtěném oblízání tváře taky bojí a dřív se nebál. A co mě je po tom, že jsou hodní? Nemají co vstupovat do osobního prostoru mých dětí a kohokoliv oblizovat :nevim:. Už jsem zažila i paní, která táhla pejska za vodítko k mým dětem, ať si ho pohladí, i když o to nikdo nestál, i když jsem řekla, ať to nedělá, že se bojí. Tak samozřejmě tím spíš, ať si pohladí… :zed: Někteří lidi jsou fakt mimo.

Já bych řekla, že je to stejné jak s některými rodiči a jejich úžasnými dětmi… Též si někteří myslí, že je na jejich potomstvo někdo zvědavý a to stejné si myslí pejskaři o svých psech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
18.8.23 21:43
@Barevné klubíčko píše:
Tady nikde neuvidíš ani hovínko :lol: jsou tu za to hodně vysoké pokuty… Ale tak celkově jsou tu lidé více ohleduplní k ostatním, co si budem… Tak s tím nejspíš souvisí i to, že po svých psech uklízí a nenechají psa nikoho otravovat.

zde je ta bezohlednost neuvěřitelná

přímo u školy, u prvního stupně, kde chodí malé děti, běhají velci psi na volno a běda někomu něco říct…

říkám paní " prosím vás, držte si psa u sebe, tady u školy "…velký pes, deset metrů před ní, běhá si jak chce…

paní " pche, vy jste jediná komu to vadí, nestarejte se"

:nevim:

každou chvíli řeším někoho pokousaného od psa, neustále, běžci, chodci, cyklisti…je to tady pořád…bezohlednost jaká se běžně ve vyspělém světě naprosto nevidí, ale absolutně

někdy v květnu zase jiná, tahne dítě ze školy a k tomu velkého psa, samozřejmě navolno…pes se rozeběhl za kočkou, pani " Báro, Báro"…pes naprostý ignor, běžel si dál, přeskočil plot za kočkou a zmizel v sousedovo zahradě…no, jako…na to ani není co říct

jediný co mohu, akorát těm pokousaným pak radit a podporovat je tvrdě vymáhat odškodnění…píšu jim zprávy…protože jinak se nikdy nic nezmění, když jim projde cokoliv a budou beztrestní /ti majitelé, samozřejmě /

:nevim:

jednomu vělmi těžce poraněnému od psa, co přeskočil plot a málem jej zabil, jsem psala nedávno velkou zprávu, advokát to už má a byl v tom i delší pobyt v nemocnici…takže to jde k soudu, musí, prostě musí…

pánovi jsem řekla že musí, protože to není první incident tohoto psa a musí to udělat, jinak se nikdy nic nezmění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
18.8.23 21:48
@Barevné klubíčko píše:
Já bych řekla, že je to stejné jak s některými rodiči a jejich úžasnými dětmi… Též si někteří myslí, že je na jejich potomstvo někdo zvědavý a to stejné si myslí pejskaři o svých psech.

tak ono je to bohužel hlavně o tom, že se jim nic nestane, neplatí odškodnění, nikdo to nedává na soud

takže mají pocit jakési beztrestnosti a „mohu si dělat co chci “…

to je průšvih naší země…kdyby jen v tomhle tom

:?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.23 22:06

@Borrealis Neskutečný.. Já jenom valím oči na to, cos vše napsala… 8o že je to až takhle zlý… Ten pán, co skončil po útoku psa v nemocnici. Tohle se prostě nesmí dít. Nechápu, že s tím stát nic nedělá… Jako neustále nějaké útoky psů, lidé pokousaní od psa v obličeji s trvalými následky… A to nemluvím o dětech. Tam jsem v tomhle úplně striktní.

Jsem si teď vzpomněla na příhodu… Šla jsem se s malou neteří (tehdy asi 4 roky) projít cestou mezi baráky na vesnici. Nebyla to hlavní silnice, ale cestička hodně využívaná právě na procházky rodin/ maminky s kočárky/ děti na koloběžkách atd… No a najednou z nezabezpečené zahrady vyběhl velký černý štěkající pes :roll: neteř samozřejmě hysterák… A paníček? Úplně na pohodu si v klídku vylezl na cestičku, pomalu vypadal, že by si i cigárko zapálil.. A nic. Vidí, že mě brečí malá, já též v šoku (opravdu se bojím psa, který na mě z ničeho nic vyběhne). Takže jsem chytla nerva a zařvala na něj, jestli by si toho svého čokla mohl laskavě zavolat zpátky. Něco na mě prskal, že si jeho pes může běhat kde chce. Na to jsem se obořila, že to opravdu nemůže a že policajti by mu to možná vysvětlili líp…

Šílené tohle chování.

Teď jak říkám v Česku už nebydlím. Ale bydlet, tak už bych asi natvrdo začala volat policajty na každého volně puštěného psa.

Možná je to i o tom. Že se lidi bojí strkat hlavu do věcí, do kterých jim nic není. Takže 95 % lidí ty policajty prostě nezavolá. Mělo by se s tím začít. Jednou mají být psi na vodítku, tak se to má dodržovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
18.8.23 22:12

@Barevné klubíčko

zde v obci je jasně vymezen prostor, kde nesmí běhat psy na volno

samozřejmě u školy taky, většina lidí to nedodržuje a psi si běhají jak chtějí, i u té školy

bezohlednost, bezohlednost, bezohlednost…

mám z toho pocit zmaru, a tak můžu už jen jednu věc, těm pokousaným radit soudit se o odškodné, málo komu se do toho chce jít, ten pán šel, přežil to jen zázrakem, bylo to naprosto otřesné poranění…v místě kde chodí děti do školy…škoda mluvit

tak jak je bezohlednost s nočním klidem / nedodržování/, tak jak je bezohlednost s nepoužíváním hlučných nástrojů v neděli / je to ve vyhlášce, místní to docela drží, chataři ani náhodou…/, tak je té bezohlednosti všude kolem tolik…na silnicích…no fakt škoda mluvit

ted mi v mailu přistál požadavek, paní chce po mě potvrdit něco co není pravda, prostě mám lhát, aby ona měla potrvzení jaké chce,…píše mi mimo jiné
" píšu to naposled "… 8o…bezohlednost, sobeckost…je mi z toho někdy na rovinu špatně, čeho jsou lidi schopni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
18.8.23 22:55
@Barevné klubíčko píše:

Kéž by to bylo i v ČR.
Kolikrát měl syn hovínko i na botě. Přinesl si ho z hřiště. Tady někteří páníčci vodí psy na hřiště, aby tam vykonaly potřebu a počůraly dětské atrakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13974
19.8.23 08:30
@topazio píše:
Kéž by to bylo i v ČR.
Kolikrát měl syn hovínko i na botě. Přinesl si ho z hřiště. Tady někteří páníčci vodí psy na hřiště, aby tam vykonaly potřebu a počůraly dětské atrakce.

Dcera kreslila obrázek svého bráško v trávě mezi psími hov.ny. Bych za to dávala brutální pokuty. Nesnáším i větu, nebojte ten nic nedělá :cert:, nesnáším majitele psů, protože co nám tady na sídlišti vyvadej bych je pak nejradši kopla. Nedávno jeden vyběhl po dceři, zavolala jsem, at si ho zavolají. Prý si chce jen, hrát 8o … Tvl, vůbec mě nezajímá, dítě křičelo s utíkali pryč. U ruky 3 letý epileptik!! Nakonec jsem byla za hysterku 8o, prostě hovada!!! Mladší po několika incidentech, když vidí psa, tak ke mně běží a chce na ruku! Do trávy jít taky nemůže, protože (jak už jsem psala) vsude 💩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14611
19.8.23 08:35
@Pidulka1991 píše:
Dcera kreslila obrázek svého bráško v trávě mezi psími hov.ny. Bych za to dávala brutální pokuty. Nesnáším i větu, nebojte ten nic nedělá :cert:, nesnáším majitele psů, protože co nám tady na sídlišti vyvadej bych je pak nejradši kopla. Nedávno jeden vyběhl po dceři, zavolala jsem, at si ho zavolají. Prý si chce jen, hrát 8o … Tvl, vůbec mě nezajímá, dítě křičelo s utíkali pryč. U ruky 3 letý epileptik!! Nakonec jsem byla za hysterku 8o, prostě hovada!!! Mladší po několika incidentech, když vidí psa, tak ke mně běží a chce na ruku! Do trávy jít taky nemůže, protože (jak už jsem psala) vsude 💩

Je to hnus s nimi. Jak jako ze pes někoho obtěžuje a oni to neřeší se slovy, ze si chce jen hrát a nechají ho otravovat? A ze si lidsky protějšek “hrát” nechce, je netankuje, viď, hlavni je ten jejich cokl pro ně. Nevím, zda by bylo účinné volat policii, i kdyz té oblizuje a ocmuchava cizi pes, ačkoli jsi majitel výslovně požádala, ať tak nečiní? :lol: nevím jako co jiného by se s tím dalo dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
19.8.23 08:49

U nás ve vsi jsou dokonce i takový experti, kteří si pořídí psa a nemaj ani plot, takže psi si tu veselé běhají po vsi a já nemůžu vylézt ani s kočárkem na silnici. Když už si někdo stěžuje, tak psa na dva dny přivážou k boudě, aby se neřeklo a dál se to neřeší :nevim: jako jeden z nich je plemenem podobný čivavě, ale stejně mě to štve, protože je ještě agresivnější než ten vlčák, kterého občas potkám…no nervy jak prase, ale ten vlčák je tu díky bohu jen občas v létě, jelikož páníček je luftak, který si myslí, že když není v Praze, tak mu pes může běhat kde chce..Je přece hodný a nikdy nikoho nepokousal :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
19.8.23 08:58
@Pidulka1991 píše:
Dcera kreslila obrázek svého bráško v trávě mezi psími hov.ny. Bych za to dávala brutální pokuty. Nesnáším i větu, nebojte ten nic nedělá :cert:, nesnáším majitele psů, protože co nám tady na sídlišti vyvadej bych je pak nejradši kopla. Nedávno jeden vyběhl po dceři, zavolala jsem, at si ho zavolají. Prý si chce jen, hrát 8o … Tvl, vůbec mě nezajímá, dítě křičelo s utíkali pryč. U ruky 3 letý epileptik!! Nakonec jsem byla za hysterku 8o, prostě hovada!!! Mladší po několika incidentech, když vidí psa, tak ke mně běží a chce na ruku! Do trávy jít taky nemůže, protože (jak už jsem psala) vsude 💩

U nás někteří sbírat nebudou. Prý platí poplatky, tak sbírat nebudou. Pes nic nedělá? To je další kec. Bohužel to říkají neslušni pejskaři. Dělají ostudu těm slušným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
19.8.23 09:15

Tak všichni majitelé nejsou stejní. My poplatky platíme samozřejmě taky ( upřímně vůbec netuším na co) a po psech si 100 procentně sbíráme. Psi nikoho neprudí.

Nevim, proč by mě měl někdo nesnášet.

Taky nebudu psát, že nesnáším děti, protože někteří rodiče si je neumí vychovat. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný