Agresivní pes za plotem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kocourGarfield
19.8.23 09:19

Na druhou stranu, když tady člověk někdy čte ty diskuze, tak se nedivím, že spousta psů dopadá jak dopadá, protože spousta lidí si psy pořizuje psy jak rohlík v krámě. Bez rozmysliu, informací, atd…

• Citovat
  • Upravit
547
19.8.23 09:19
@kocourGarfield píše:
Tak všichni majitelé nejsou stejní. My poplatky platíme samozřejmě taky ( upřímně vůbec netuším na co) a po psech si 100 procentně sbíráme. Psi nikoho neprudí.

Nevim, proč by mě měl někdo nesnášet.

Taky nebudu psát, že nesnáším děti, protože někteří rodiče si je neumí vychovat. :nevim:

Mě psy třeba nevadí, mě vadí jen konkrétní majitelé těch psů, kteří nejsou schopní se o psy starat a vychovat je, aby se z nich nestaly nebezpečné bestie ohrožující okolí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
19.8.23 09:22

@DaM2 to chápu a souhlasím.

• Citovat
  • Upravit
Janli
19.8.23 09:22
@kocourGarfield píše:
Tak všichni majitelé nejsou stejní. My poplatky platíme samozřejmě taky ( upřímně vůbec netuším na co) a po psech si 100 procentně sbíráme. Psi nikoho neprudí.

Taky nebudu psát, že nesnáším děti, protože někteří rodiče si je neumí vychovat. :nevim:

Musíš to brát tak, že jsme z majitelů psů tak strašně otrávení, že se nám kufr zvedá, jen co psa vidíme. Upřímně….nechala jsi psa někdy močit na cizí dům, plot nebo pozemek? Už jen to mě neskutečně vytáčí. Moč je agresivní, poškozuje fasády, páchne….. Bydlela jsem ve městě a i když tam bylo plno zeleně, nemohla jsem jít na trávu, protože tam všude močili psi. Děti musely být na oploceným vybetonovaným hřišti a psi vládli zeleni. Strašný….. proč to není naopak? A ozvat se? To by člověka zlynčovali…..

• Citovat
  • Upravit
14615
19.8.23 09:24

@kocourGarfield tak ale mne třeba nevadí psi jako takoví, ale vadí mi, když mě ocmuchavaji a když je majitel nestahne a necha je to dělat, i když vyjádřím, ze mi to vadí. Nevím jak reagovat na jejich obvyklé “ale to nevadí, on je hodny, nic nedělá a chce si jen hrát”, abych dosáhla toho, aby majitel psa odvedl a aby mě ten pes přestal otravovat :lol: rada bych dostala nějakou fungující radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42173
19.8.23 09:33
@Semtex píše:
@kocourGarfield tak ale mne třeba nevadí psi jako takoví, ale vadí mi, když mě ocmuchavaji a když je majitel nestahne a necha je to dělat, i když vyjádřím, ze mi to vadí. Nevím jak reagovat na jejich obvyklé “ale to nevadí, on je hodny, nic nedělá a chce si jen hrát”, abych dosáhla toho, aby majitel psa odvedl a aby mě ten pes přestal otravovat :lol: rada bych dostala nějakou fungující radu.

Zavolejte si ho, syn/dcera má silnou alergii na psí srst a mohl/a by se začít dusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42173
19.8.23 09:33
@Havlova píše:
Zavolejte si ho, syn/dcera má silnou alergii na psí srst a mohl/a by se začít dusit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13976
19.8.23 09:42
@kocourGarfield píše:

Víš, mně by taky psy nevadili, ale ti lidé. Kdyby jsi viděla ty hovna vsude. Pes se 💩 uprostřed chodníku a majitel to tam klidně nechá. To bylo cestou do školky. Bohužel se prostě málokdy setkávám s těmi, co mají psy vychované a uklizí po nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
19.8.23 09:42
@Havlova píše:

A oni pak řeknou, že na jejich psa alergii mít nejde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13976
19.8.23 09:45
@Havlova píše:
Zavolejte si ho, syn/dcera má silnou alergii na psí srst a mohl/a by se začít dusit.

Jim je to jedno, když jsem rekla, ze by syn mohl dostat zachvat, tak mi řekli, ze jsem hysterka :nevim: … těm kteří mají psy nevychovany a ještě po nich neuklízí to je jedno. Proste jaký pan takový pes. Jelikož si ho muže pořídit každý de.bil, tak nemůžeme očekávat zázraky :nevim:. Jen mě to štve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42173
19.8.23 09:45
@DaM2 píše:
A oni pak řeknou, že na jejich psa alergii mít nejde :lol:

Dcera se psů bála, fungovalo to.
Ale pracovala jsem na tom, aby se bát přestala. Rozhodně to pro ni bylo příjemnější, menší stres. No, a od cca 8 psi miluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42173
19.8.23 09:46
@Pidulka1991 píše:
Jim je to jedno, když jsem rekla, ze by syn mohl dostat zachvat, tak mi řekli, ze jsem hysterka :nevim: … těm kteří mají psy nevychovany a ještě po nich neuklízí to je jedno. Proste jaký pan takový pes. Jelikož si ho muže pořídit každý de.bil, tak nemůžeme očekávat zázraky :nevim:. Jen mě to štve.

V tom případě beru telefon a volám MP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
19.8.23 09:50
@Havlova píše:
Dcera se psů bála, fungovalo to.
Ale pracovala jsem na tom, aby se bát přestala. Rozhodně to pro ni bylo příjemnější, menší stres. No, a od cca 8 psi miluje.

Moje děti se psů bojí nejspíš proto, že se jich bojím já..( když jsem byla malá, tak mě vlčák kousl do ramena, jen malý kousek od krku a krční tepny, takže proto) psy se mi líbí za bezpečným plotem, a nebo na vodítku s normálním majitelem. To mi nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
19.8.23 09:52

@Janli Ver, ze nas, zodpovedne majitele psu, tostve jeste o to vic, ze ty pitom..ci hazi spatne svetlo na vsechny. Ano, necham po psovi bobek lezet- ve vysokem bodlaci a koprivach na takovem divokem placku za sidlistem, kam chodime vencit, a kam si netroufnu ani ja dospela, necekam, ze by tam lezly deti. V sidlisti sbiram vzdy, obcas zapomenu sacek a radsi sbiram do papuiroveho kapesnicku, nez abych to tam enchala lezet, nebo jako socka hrabu v kontejneru na plasty nejaky sacek, jen aby to tam nezustalo. A pak si tady o sobe ctu, jak jsou pejskari hrozny prasata a je mi do palce, proc se teda namahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42173
19.8.23 09:53
@DaM2 píše:
Moje děti se psů bojí nejspíš proto, že se jich bojím já..( když jsem byla malá, tak mě vlčák kousl do ramena, jen malý kousek od krku a krční tepny, takže proto) psy se mi líbí za bezpečným plotem, a nebo na vodítku s normálním majitelem. To mi nevadí.

Mě do ruky. Doteď mám jizvu. Ale naštěstí jsem se bála jen omezenou dobu a jen některých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný