Jakou autosedačku do 4 000 Kč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
172
2.1.17 15:43

Steeve diky za typ sedacky vypadaji bezpecne bohuzel mimo nase finance…musim vybrat takovou aby byla max do trech tisic nejlip kolem dvou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
2.1.17 15:45

Ellusa babycar je moc daleko ale to nevadi mrknu na sedacky popripade mrknem do jine prodejny na odzkouseni a pak mohu treba objednat po netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
2.1.17 16:11

@LUCYHla ta co ti napsal steeve je ta co jsem ti poslala odkaz já, akorád je to z roku 2016 a stojí o pětistovku méně..myslím že sedačka za 2500 a značky romer je uplně luxus..jestli chceš levnější tak si kup hnusy z tesca za litr..
navic nápis je jasný..do 4000 a ted zase že nejlepe za 2000..tak se rozhodněte..do dvou opravdu nekoupite kvalitu..ale tesco apod..

• Citovat
  • Upravit
172
2.1.17 17:29

Smurfka promin prehledla jsem se…2500 je super cena…a ano psala jsem v nadpisu do 4000…bylo to mysleno jako pomyslna hranice coz jsem nepsala..nechtela jsem se jednoduse bavit o tech drahych sedackach…rada bych zjistila kvalitu za co nejnizsi sumu…jednoduse aby byla bezpecna, dobre sedela do auta, byla mekka. a rozumna cena… kazdopadne se mi neli tvuj utok na mnou psane ceny nejsme na bazaru ale na diskusi…kazdopadne kdybych chtela tesco tak se neptam na nazory lidi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
2.1.17 17:32

Smurfka http://autosedacky.mimishop.cz/katalog.php?… toto mi posla steeve je za 4000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
2.1.17 17:35

@LUCYHla
taky ti poslal tuto..
http://autosedacky.mimishop.cz/…-kid-ii-2016, a když se podíváš na tuhle ale rok výroby 2016 tak stojí 2490,–

• Citovat
  • Upravit
smurfka
2.1.17 17:36
@LUCYHla píše:
Smurfka http://autosedacky.mimishop.cz/katalog.php?… toto mi posla steeve je za píše: Více

ano z roku 2017 ale hned vedle je rok 2016 a je za 3500,–

• Citovat
  • Upravit
172
2.1.17 17:39

Smurfka diky moc tohodle jsem si odpol nevsimla…sama vis jak je to s detmi tezke…litaly oba kolem malej 4 roky je velmi aktivni dcera za chvili 9 mesicu…clovek ma oci na stopkach a nestiha…slo jen o prehlednuti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
2.1.17 17:46

Smurfka prosim te ty tu sedacku britax zrejmne vlastnis prosim te je i mekka sedi se ditku fajne? instaluje se dobre, nelita na sedacce auta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
2.1.17 18:32

Ellusa mrknu tam kvuli zkusenostem…ale z bazaru bych nikdy nekoupila z tech duvodu co pises…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
2.1.17 18:39
@LUCYHla píše:
Smurfka prosim te ty tu sedacku britax zrejmne vlastnis prosim te je i mekka sedi se ditku fajne? instaluje se dobre, nelita na sedacce auta?

syn je spokojený..instaluje se jednoduše, je lehká i kvuli přenášení třeba mezi auta..i když na ni syn nesedí, tak mi v autě nelítá…není nijak extra polstrovaná, ale není ani tvrdá.
Jinak když si ji dáš třeba do googlu je tam i video jak se instaluje..drží v podstatě jen na páse za jedno oko…ale jak říkám, nelítá ani se synem ani bez něho

• Citovat
  • Upravit
172
3.1.17 09:45

Smurfka my synkovi poridili tutu v roce 2013 model 2013 tohle je 2016 ale vypada uplne stejne https://www.mall.cz/…sign-carrera?… tuhle podedi nejdyl do mesice dcera, proto ze je polohovatelna do lehu :)…coz je na ni super ale na sedacce auta celkem lita…a to ji upevnujem s manzelem spolecne a ji co nejvic utahnem pasem…Jojo na video jsem koukala na youtube…ale vetsinou osobni zkusenosti jsou jine…pri teto sedacce co mame na videu se krasne vleze holcicka tak 7roku a nas syn pri 15kg a zimni bunde se tam sotva vleze :(.Jasne v bunda se ma sundavat ale ruku na srdce kdo ji detsku sunda. Ukazovala jsem BRITAX vcera manzelovi a libi se mu myslim ze je rozhodnuto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
3.1.17 09:49

Sorry ne 2016 ale 2015

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
3.1.17 10:24
@LUCYHla píše:
Smurfka my synkovi poridili tutu v roce 2013 model 2013 tohle je 2016 ale vypada uplne stejne https://www.mall.cz/…sign-carrera?… tuhle podedi nejdyl do mesice dcera, proto ze je polohovatelna do lehu :)…coz je na ni super ale na sedacce auta celkem lita…a to ji upevnujem s manzelem spolecne a ji co nejvic utahnem pasem…Jojo na video jsem koukala na youtube…ale vetsinou osobni zkusenosti jsou jine…pri teto sedacce co mame na videu se krasne vleze holcicka tak 7roku a nas syn pri 15kg a zimni bunde se tam sotva vleze :(.Jasne v bunda se ma sundavat ale ruku na srdce kdo ji detsku sunda. Ukazovala jsem BRITAX vcera manzelovi a libi se mu myslim ze je rozhodnuto

ano ty polohovatelné lítají..dcera má taky chicco xpace polohovatelnou..je do 15kil a taky trošku lítá ( teda většinou když na ni sedí, ne když je prázdná )…ale tyhle větší už polohovatelné nejsou a proto sedí na sedačce auta uplně krásně..oni se té sedačce auta přizpůsobí, takže tam není místo na nějaké lítání..jako určitě by bylo fajn kdyby jste ji někde viděli naživo a pak se rozhodli..ale já jsem spokojená a letos budem kupovat tu samou i dceři…poměr cena / výkon uplná paráda..já zase třeba nemám ráda by moc polstrované, protože v létě je to propocená raz dva. Tato má i na boku kapsičku, lze tam dát i pití nebo něco jiného..

• Citovat
  • Upravit
smurfka
3.1.17 10:33

@LUCYHla
když ji dostal syn ve 3letech..myslím že místa tam je dost.. :think: uvidime do kdy vydrží na šířku..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix