Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
ahojky všem maminkam co kojí své mimča
já to své kojim uz 8 měsíců.
myslíte ze je to pro me vhodné když vážil pouhých 32 kg
při výšce 145cm
jinak malej přibírá hezky
ale já
… Jdu čím dal tím vice dolu s kilogramy,
jisté ze bych kojila co nejvíce to jde ale mam nízkou váhu tak si uz říkám ze nasadim prikrmy což můj syn moc nechce. Rady nějaký jak postupně přestat kojit? Dekuji všem
snad me neukamenujete za to
vkladam anonymně protoze se za sebe stydim
@Anonymní píše:ahojky všem maminkam co kojí své mimča
![]()
já to své kojim uz 8 měsíců.
myslíte ze je to pro me vhodné když vážil pouhých 32 kg
při výšce 145cm
jinak malej přibírá hezky
ale já
… Jdu čím dal tím vice dolu s kilogramy,
jisté ze bych kojila co nejvíce to jde ale mam nízkou váhu tak si uz říkám ze nasadim prikrmy což můj syn moc nechce. Rady nějaký jak postupně přestat kojit? Dekuji všem
snad me neukamenujete za to
vkladam anonymně protoze se za sebe stydim
asi nerozumět řeči tvého kmene
ty vážíš 32kg a kojíš? přidej aspoň 10-15 kg, ať je to trochu uvěřitelný…
@zuzikka ahoj sem tam ale malej mi je moc nechce
prikrmy dělám i doma rozmixuju a dam mu to sníst ale žádná sláva porad vyžaduje prso
![]()
@Kristýna 526 joo to mam moje váha klesla o dost kil doktorka mi jen řekla ze se ztracim a malý přibírá úplně v pohodě dnes jsme byly na kontrole jsem uz z toho na vetvi občas
Pardon, ale je to hodne tezko uveritelne, takze to povazuji za blby vtip ![]()
@Kristýna 526 myslis? Joo
je to moc těžký pro me a malej je zavislak bez prsa ani ránu jen cely den kojim.. Myslis ze mam zavolat na gyndu? Kvuly ukončení Kojeni? Nebo nějak přestat sama.. Dekuji ![]()
@Tazvesnice já si nedělám srandu jsem malinka a drobná je mi 25 let kojim malyho cely den pred 8 měsíci jsem porodila v Kadani pokud neveris jsem ochotna i ukázat opcanku
nebo dar Facebook atd… Nedělám si tu srandicky to nemá zapotřebí ![]()
@Iveta Kotlárová hele já mám taky málo. O to víc se snažím s těmi příkrmy. Malej je taky moc nechtěl, ale chce to zkoušet pořád dál až narazíš na něco, co mu pojede. Našemu chutná bílý jogurt. Potom, co jsem mu ho zkusila dát, se rozjedl velmi pěkně. Musíš si s tím vyhrát. Nebo nechceš, aby se naučil jíst?
No jako na tvou výšku a váhu bych se snažila s kojením přestat. na gyndu si klidně zajdi ale já jsem s kojením přestala a mléko se mi prostě už pak přestalo dělat a nikam sem s tím nešla jak se sama rozjela laktace tak i odešla
ale nevím no myslim si že je to blbý vtip spíš pro nás těžko se mi chce tomu věřit co píšeš ![]()