Ahojte kočky - změny v těhotenství

1
26.4.08 14:18

Ahojte kočky - změny v těhotenství

Jsem tu nová a chtěla bych se pobavit o příjemných i jiných změnách, které nás zasáhly. Čekám druhé mimi(kluka a první je holka) a zodpověďně mohu říct, že změny oproti prvnímu těhotenství jsou naprosto ve všem.
V chování, jídle, nálad, pocitů a hlavně představ 8O ,hlavně nočních snů :lol: Nevím jak jste na tom, ale jsem úplně unešena(nemohu to moc rozebírat, je to téma spíše na večerní hodinu :wink: ,ale je to moc příjemné, změna.
Máte nějaké podobné zážitky a požitky?? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2901
26.4.08 14:31

Ahoj. Tak to ti závidím!
Já čekám druhou slečnu - změny oproti prvnímu těhu jsou taky markantní … ale bohužel k horšímu.
Při prvním těhu jsme byla ze všeho nadšená, 100% zdravá, bez problémů, krásný vlasy i pleť, jen jsem kvetla a zářila. Teď, po 4 letech, jsem vychytala všechny možné komplikace, jsem nervózní, nas.aná na celý svět, přecitlivělá, přetažená, nemocná … no prostě teď si to neužívám ani trochu.
Navíc k prvnímu porodu jsem šla natěšená - teď už vím, do čeho jdu (včetně šestinedělí a tý šílený únavy), takže už tak moc natěšená nejsem… no nic, takhle to mám zkrátka já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
26.4.08 20:16

Ahoj,tak já na tom byla naprosto stejně jeko předchozí pisatelka.A je s toho opět holka! :lol: Také jsem se bála porodu a na šestinedělí jsem se zrovna neklepala.Tajně jsem doufala,že bude porod krátký,naprosto bezbolestný a že to bude ten poslední zachránce rodu. :? Třetí těhotenství bych už asi nerozdýchala!Kupodivu byl porod hodně bolestivý,ale fakt krátký(2 hodiny) a jek už jsem psala,kluk to nebyl.Narodila se mi zdravá,růžová,mázkem vonící holčička.A šestinedělí!Brnkačka!No tedy,zase taková ne,ale už nejsem vykulená z každého kvíknutí,a že Eminnka je řvoun!Ale tak nějak to neřeším a spíš si to užívám! :wink: Na starosti už není tolik času,když starší dcera chodí do školky a vždy ráno nestíháme!
Zkrátka si to těhotenství užívej!
Jo a mimochodem možná časem přibude i ten kluk!I když bych snad raději holčičku. :P Renata :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí