Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsem tu nová a chtěla bych se pobavit o příjemných i jiných změnách, které nás zasáhly. Čekám druhé mimi(kluka a první je holka) a zodpověďně mohu říct, že změny oproti prvnímu těhotenství jsou naprosto ve všem.
V chování, jídle, nálad, pocitů a hlavně představ
,hlavně nočních snů
Nevím jak jste na tom, ale jsem úplně unešena(nemohu to moc rozebírat, je to téma spíše na večerní hodinu
,ale je to moc příjemné, změna.
Máte nějaké podobné zážitky a požitky?? ![]()
Ahoj. Tak to ti závidím!
Já čekám druhou slečnu - změny oproti prvnímu těhu jsou taky markantní … ale bohužel k horšímu.
Při prvním těhu jsme byla ze všeho nadšená, 100% zdravá, bez problémů, krásný vlasy i pleť, jen jsem kvetla a zářila. Teď, po 4 letech, jsem vychytala všechny možné komplikace, jsem nervózní, nas.aná na celý svět, přecitlivělá, přetažená, nemocná … no prostě teď si to neužívám ani trochu.
Navíc k prvnímu porodu jsem šla natěšená - teď už vím, do čeho jdu (včetně šestinedělí a tý šílený únavy), takže už tak moc natěšená nejsem… no nic, takhle to mám zkrátka já.
Ahoj,tak já na tom byla naprosto stejně jeko předchozí pisatelka.A je s toho opět holka!
Také jsem se bála porodu a na šestinedělí jsem se zrovna neklepala.Tajně jsem doufala,že bude porod krátký,naprosto bezbolestný a že to bude ten poslední zachránce rodu.
Třetí těhotenství bych už asi nerozdýchala!Kupodivu byl porod hodně bolestivý,ale fakt krátký(2 hodiny) a jek už jsem psala,kluk to nebyl.Narodila se mi zdravá,růžová,mázkem vonící holčička.A šestinedělí!Brnkačka!No tedy,zase taková ne,ale už nejsem vykulená z každého kvíknutí,a že Eminnka je řvoun!Ale tak nějak to neřeším a spíš si to užívám!
Na starosti už není tolik času,když starší dcera chodí do školky a vždy ráno nestíháme!
Zkrátka si to těhotenství užívej!
Jo a mimochodem možná časem přibude i ten kluk!I když bych snad raději holčičku.
Renata ![]()