Akné a problémy s pletí ve 30

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ity
535
28.10.14 12:54

Ahoj holky, jsem na tom uplne stejne, jak pubertacka, fakt:( ted jsem si nakoupila kosmetiku RYOR, pouzivam zinkovou mast, beru vitaminy DERMABION no a myslim, ze se mi to kapku zlepšilo, ale teda des bes:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.14 16:10

Ahoj všichni. Je mi sice jen 16, ale problémy s akné už mám asi dva roky. Nevím ani, jak to pořádně začalo, jen vím, že se toho zaboha nemůžu zbavit. Moje plet vypadá po každém odlíčení jak popálená, na každém červeném místě mám alespoň 4 beďary. Na tvářích pomalu nesmím ani ležet, protože to bolestí nevydržím. Zhoršilo se mi to, co jsem před 3 měsícema začala brát antikoncepci, to bylo hrozný, tak jsem přešla na jinou a je to maličko lepší, ale rozhodně je to strašně vidět, pořád! Bojím se, že mi to vydrží až do smrti… protože tohle už ani možný není. Holky v mým věku se nemusí ani malovat, ale já jo. Nevypadala bych ani tak špatně nenamalovaná, spíš..se bojím takhle někam jít… Už nevím co s tím. Zkusila jsem vážně všechno, co jsem kde přečetla: červený světýlko, fialový světýlko, dvě antikoncepce (je to plný sra*ek já vím), antibiotický mastičky, acnecolor atd… Už nevím co dál…

• Citovat
  • Upravit
27
15.12.14 20:43

Holky to bude asi hormonální záležitost. já to mám vždycky při ms. puberťák hadra, zjistila jsem, že musím fakt min 2,5l vypít, aby se mi tělo vyčistilo a tím pádem i pleť. tak doporučuju opravdu hoooooodně pít. teď jsem od kamarádky k narozeninám dostala tento přípravek http://www.acneinvisible.cz/. používá se přesně jako na rty na opar, akorát dáš na pupínek v mém případě jsou to pupeny!!! použila jsem jen jednou před vánočním večírkem. hej a docela mazec jako. překryla jsem to make-upem a nešlo to ani poznat. no a po pupínku do 2 dnů ani památky… ale jinak mám asi hormony splašený, teď ke všemu i vysušená pleť. tak musím fakt hoooodně pít. něco na tom bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.8.16 17:03

papája na akné

Ahojky holky, s akné jsem se trápila leta, je mi 30 let a je to peklo, nic nepomáhalo, samé kortikoidní mastičky, které mi způsobily periorální dermatitidu a antibiotika, po kterých se to vždy vrátilo. Objevila jsem zázrak jménem Only Papaya, jsou to léčivé gely, které mi vyléčili akné za 2 dny! Je to úlet, je to myslím k dostání jen na internetu, ale bez toho už se neobejdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3810
24.8.16 07:34

@popronika

ahoj, díky za příspěvek a zkušenost…hned jsem na to mrkla na to Only Papaya, vypadá to zajímavě, napiš prosím, jaký konkrétně výrobek ti tak pomohl. DÍKY!!

Jinak možná jsem to tu už psala, dobrý je AKNEGEL od Nobilis Tilia, ale možná že na takové lehčí formy akné, používám denně 2×, je mi 43 let a občas se „něco“ stále objeví, jsem zvědavá, kdy konečně budu mít pokoj já - vždycky říkám, že až v důchodu :D, mně akné potrápilo děsně :cert:, takže se všemi stejně postiženými soucítím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.21 21:58

Zkus se soustředit na jídlo, mě třeba nesedí rajčata a čokoláda a to jsem čokoholik :) ale jsem po nich hrozně osypaná, čas od času není špatný i pořádný detox těla, teď je spoustu přírodních doplňků na trhu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí