Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Používáš 5 nebo 10?
Já jsem to měla také na začátku užívání, takže jsem začla mazat jen jednou denně, k večeru a ještě používám hydratacni krém na zklidnění a zřervenaní zmizelo, mazej opravdu v tenké vrstvě než si pokožka zase zvykne.
Mě to zmizelo cca do 5 dní, kdyby se nezlepšilo, nepoužívala bych. Já mám ale tu slabší verzi.
@Dunkey píše:
Používáš 5 nebo 10?
Já jsem to měla také na začátku užívání, takže jsem začla mazat jen jednou denně, k večeru a ještě používám hydratacni krém na zklidnění a zřervenaní zmizelo, mazej opravdu v tenké vrstvě než si pokožka zase zvykne.
Mě to zmizelo cca do 5 dní, kdyby se nezlepšilo, nepoužívala bych. Já mám ale tu slabší verzi.
Mam 5. A ted to zacalo i trochu svedet tak uvidim zitra co z toho bude.
@Anonymní píše:
Mam 5. A ted to zacalo i trochu svedet tak uvidim zitra co z toho bude.
Namažte se na noc krémem na pleť, mělo by se to zklidnit
Já na něj po čase získala alergii, vždy mi hrozně nateklá oční víčka, obličej mě svěděl. Vysloveně zarudnutí jsem neměla, ale už ho na obličej nemůžu používat.
Ahoj, již delší dobu používám akneroxid víceméně na dekolt a ramena tam úplně super pomáhá. Včera sem si namazala na ličku pod okem q na bradě pupinek a dnes ráno pod tím okem červený flek jak blázen. Doslova to vypadá jak bych dostala pár facek. Brada úplně v pohodě ale pod tím okem flek.
Setkal se s tím někdo? Teď ráno jsem namazala hydratačním krémem a dala makeup at to trošku zakryju. Ale napadlo mě ten flek namazat na noc flucinarem. Myslíte že tomu neuškodim?
P. s. zítra jedu já wellnes a asi to nebude vypadat úplně nejlíp, jak kdyby mě někdo mlatil
@Eeelllaaa píše: Více
S nim se musi opatrne, kuze na obliceji je strasne tenka. Spalilasis ji.
Ja bych to uz nedrazdila nicim.
Hydratuj to kvalitnim kremem. Nic parfermovaneho.
@Krous33 ano to vím. Používám ho právě léta, vždycky jak se objeví nějaký pupinek. Ale tohle se mi stalo poprvé
@Eeelllaaa píše: Více
Ono cim bliz ocim tim tenci kuze. Asi si to proste nesedlo. Nebo to tam nechat jen par minut na obliceji.
Ted to hydratuj a nevystavuj slunicku, vic asi neudelas.
Prášky proti akné - https://topeuro-shop.com Měl jsem na obličeji ošklivé vyrážky víc jak 15 let a teď jsou všechny pryč.
Ahoj, dnes jsem si po delsi dobe namazala na oblicej akneroxid. Pouzivala jsem ho uz v lete ale nemela jsem s nim vubec problem, naopak mi pomohl. Ale ted na vecer mi zcervenala presne ta mista ktera jsem si namazala. (Vim ze se ma davat tenka vrstva). Odezni to? A muzu akneroxid dale pouzivat?