Akneroxid-zarudnutí, zkušenosti

Anonymní
28.12.20 20:01

Akneroxid-zarudnutí, zkušenosti

Ahoj, dnes jsem si po delsi dobe namazala na oblicej akneroxid. Pouzivala jsem ho uz v lete ale nemela jsem s nim vubec problem, naopak mi pomohl. Ale ted na vecer mi zcervenala presne ta mista ktera jsem si namazala. (Vim ze se ma davat tenka vrstva). Odezni to? A muzu akneroxid dale pouzivat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22948
28.12.20 20:54

A není prošlý, nebo déle otevřený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
28.12.20 21:02

Používáš 5 nebo 10?
Já jsem to měla také na začátku užívání, takže jsem začla mazat jen jednou denně, k večeru a ještě používám hydratacni krém na zklidnění a zřervenaní zmizelo, mazej opravdu v tenké vrstvě než si pokožka zase zvykne.
Mě to zmizelo cca do 5 dní, kdyby se nezlepšilo, nepoužívala bych. Já mám ale tu slabší verzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.20 22:16
@Dunkey píše:
Používáš 5 nebo 10?
Já jsem to měla také na začátku užívání, takže jsem začla mazat jen jednou denně, k večeru a ještě používám hydratacni krém na zklidnění a zřervenaní zmizelo, mazej opravdu v tenké vrstvě než si pokožka zase zvykne.
Mě to zmizelo cca do 5 dní, kdyby se nezlepšilo, nepoužívala bych. Já mám ale tu slabší verzi.

Mam 5. A ted to zacalo i trochu svedet tak uvidim zitra co z toho bude.

• Citovat
  • Upravit
194
28.12.20 22:47
@Anonymní píše:
Mam 5. A ted to zacalo i trochu svedet tak uvidim zitra co z toho bude.

Namažte se na noc krémem na pleť, mělo by se to zklidnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
28.12.20 22:53

Já na něj po čase získala alergii, vždy mi hrozně nateklá oční víčka, obličej mě svěděl. Vysloveně zarudnutí jsem neměla, ale už ho na obličej nemůžu používat.

• Citovat
  • Upravit
502
28.3.24 08:26

Ahoj, již delší dobu používám akneroxid víceméně na dekolt a ramena tam úplně super pomáhá. Včera sem si namazala na ličku pod okem q na bradě pupinek a dnes ráno pod tím okem červený flek jak blázen. Doslova to vypadá jak bych dostala pár facek. Brada úplně v pohodě ale pod tím okem flek.
Setkal se s tím někdo? Teď ráno jsem namazala hydratačním krémem a dala makeup at to trošku zakryju. Ale napadlo mě ten flek namazat na noc flucinarem. Myslíte že tomu neuškodim?
P. s. zítra jedu já wellnes a asi to nebude vypadat úplně nejlíp, jak kdyby mě někdo mlatil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
28.3.24 08:34
@Eeelllaaa píše: Více

S nim se musi opatrne, kuze na obliceji je strasne tenka. Spalilasis ji.
Ja bych to uz nedrazdila nicim.
Hydratuj to kvalitnim kremem. Nic parfermovaneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
28.3.24 09:28

@Krous33 ano to vím. Používám ho právě léta, vždycky jak se objeví nějaký pupinek. Ale tohle se mi stalo poprvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
28.3.24 10:13
@Eeelllaaa píše: Více

Ono cim bliz ocim tim tenci kuze. Asi si to proste nesedlo. Nebo to tam nechat jen par minut na obliceji.
Ted to hydratuj a nevystavuj slunicku, vic asi neudelas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.3.25 07:49

Prášky proti akné - https://topeuro-shop.com Měl jsem na obličeji ošklivé vyrážky víc jak 15 let a teď jsou všechny pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí