Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
pliagi píše:
ahojky, my tiež máme tento problém s mačkami,máme 2 malé deti,kúpil som im pieskovisko a furt je v ňom nasr…té, ,,toxoplazma,,.na dvore nášho domu to isté, tráva ani nehovorím.Susedia majú 5 mačiek a tie chodia len k nám.Kúpili sme si nový záhradný nábytok , kde máme podušky večne pobehané, zablatené,zachlpatené, nedajú sa bežne prať lebo sú veľké a nezmestia sa do práčky, musíme ich schovávať.Nebodaj keď necháme po grilovačke nejaké jedlo vonku na stole , večne ráno objavíme , len spúšť, porozbiané riady.Susedia majú mačky odčervené, očkované,no stretávajú sa aj s inými.lezú nám skutočne už na nervy,teraz sa hon…ujú, mravčia, škriekajú a aj po rozhovore so susedovcami sme sa nijak nedohodli,len tak že, ak sa im niečo stane budú nás žalovať! Proste už sme skutočne vytočený a treba s nimi niečo spraviť. Ak mi dieťa napadne nejaká choroba osobne ich obesím a vykuchám pred očami susedových detí. sú to len mačky!!!!!
zakrýt pískoviště, podušky schovat, zbytky jídel nenechávat - takhle to přece dělají všichni normální lidé. A taky se tak úzkostlivě nebát o děti, ježiši ![]()
klidek…tak jako prvni vec je ze kdyz bydlim nekde kde jsou kocky tak piskoviste zakryju…nechapu proc po grilovacce nechavate jidlo venku…to jako na snidani?? (sem tam zobne ptacek, mysicky, potkanek…)
podsedaky schovavam kdyz nejsme venku…nejde jen o kocky ze…ono si predstav ze ti tam takhle venku pobihaji mysi…potkani apod…a mozna diky tomu ze maji sousedi ockovane a odcervene kocky tam nemate jinou havet co by dotahla teprva nemoci ![]()
No já mám kočky ráda, máme doma dvě..Jsou teda domácí, akorát na chalupě lítají po venku…Ale toto by mě taky s**** ! No nicméně je to porušování sousedských práv! Oni musí zabránit těm zvířatům lozit na váš pozemek a takto vám znepříjemňovat život! Např. pořádným plotem!
Otázka je, jestli jsou to opravdu kočky od susedů…
taky jsme si mysleli, že sem chodí sousedovic kočka a hrabe nám tu, ale nakonec to byl koucour, který se tu potuloval…
…jsou to prostě jen zvířata…tomu nezabráníš, o když ti to vadí a chápu to…
to je stejný, jako by sis stěžovala, že nekomu doma pláče dítě a tebe to ruší nebo že někomu štěká pes…
prostě to tak je…
ka-tka píše:
no asi mne ukamenujete, ale ja bych ji dala co proto!!!Nesnasim kocky.........brr
U tchyne na zahrade, kdyz chodil ochcavat cizi kocour dvere, parkrat na nej vystrelil manzel ze vzduchovky a uz nechodi........nezabilo ho to, ale odradilo!!!
K
a co ti kočka udělala????
![]()
Lesina píše:
Holky, ja chapu, ze nechtene kocky jsou problem, ale na druhou stranu - strilet po nich? Nezlobte se, to je moc.
L.
přesně, souhlasím, tak jako ubližovat jakémukoliv zvířeti, já nemusím pavouky ale taky ne nezabíjím, naberu do hadýrky, na papír a vynesu ven, střílení tak to už vypovídá o tom jaký je člověk, já bych to normálně dala na policii, a ještě se s tím chlubit na internetu, to jako pardon
to zvíře nerozumí plotům hranicím atd…nemá rozum ![]()
pliagi píše:
ahojky, my tiež máme tento problém s mačkami,máme 2 malé deti,kúpil som im pieskovisko a furt je v ňom nasr…té, ,,toxoplazma,,.na dvore nášho domu to isté, tráva ani nehovorím.Susedia majú 5 mačiek a tie chodia len k nám.Kúpili sme si nový záhradný nábytok , kde máme podušky večne pobehané, zablatené,zachlpatené, nedajú sa bežne prať lebo sú veľké a nezmestia sa do práčky, musíme ich schovávať.Nebodaj keď necháme po grilovačke nejaké jedlo vonku na stole , večne ráno objavíme , len spúšť, porozbiané riady.Susedia majú mačky odčervené, očkované,no stretávajú sa aj s inými.lezú nám skutočne už na nervy,teraz sa hon…ujú, mravčia, škriekajú a aj po rozhovore so susedovcami sme sa nijak nedohodli,len tak že, ak sa im niečo stane budú nás žalovať! Proste už sme skutočne vytočený a treba s nimi niečo spraviť. Ak mi dieťa napadne nejaká choroba osobne ich obesím a vykuchám pred očami susedových detí. sú to len mačky!!!!!
Chápu, že ti vadí, ale když je pozveš na nedojezené jídlo, tak co čekáš? Že s díky odmítnou?
Uklízet po jídle, zakrývat pískoviště, zkusit elektronický plašič, pepř, lacinou voňavku, možná i ty citrusy bych zkusila, pořídit si psího miláčka - my máme psa, oplocený pozemek a kočky se drží za plotem, protože vědí, že tady je Krakonošovo. ![]()
Nechutný výlev v posledních dvou větách raději pomíjím.
Potrestat kočky a sousedovic děti, no to je teda „řešení“. ![]()
pliagi píše:
Začni u sebe, zakryté pískoviště je základ, nejen kočky rády kadí do písku. Jídlo nechané venku
to jako fakt očekáváš, že tam zůstane přes noc netknuté? Asi budeš mít brzy problém i s jinými tvory než kočkami
Podušky, polstry normálně večer schovat
Já nějaký zásadní problém nevidím. Doporučila bych psa, ale ty určitě taky nemusíte že? A navíc by toto asi pak prováděl místo koček hafan ![]()
Oběsit a vykuchat před zraky sousedových dětí - to už vidím na léčbu u psychiatra ![]()
Holky a co si myslíte že mužete chytnout?
Toxoplazmozu?To spíš chytnete s kuřecího nebo králíčího masa.
Na vesnici běhá spoustu koček a já vždycky všechny ocucávala,léčila,vodila na vodítku atd–
a nikdy sem nic nechytla.
pliagi a ty by si to jídlo co bylo celou noc venku na stole pak jedla?To už bych se víc štítila všech much co před tím sedli na ho… a dalších hodněnohatejch.
Nejlepší je pes a dobrá obrana je pokud kočku vidíte vzít hadicí s vodou.Kočku jen postříkáte,nic se jí nestane a bude si to dobře pamatovat že u vás furt prší
.Většinou to pochopí po třetím střiku
šmarjá kde to žijeme, jedni střílí drzí kuchají
to si zaslouží pobliona
„lidi“ zamyslete se přijde vám že jste normální???
![]()
Kamča.dalmatinka píše:
To už bych se víc štítila všech much co před tím sedli na ho… a dalších hodněnohatejch.
Kamčo, super výraz - hodněnohatejch, to budu používat
, jsi mně zvedla náladu. ![]()
Pokud můžete , tak si opravdu pořiďte pejska a ony k vám nepůjdou…
Jinak tě chápu.. My máme - nebo budeme mít sousedku, která ma 4 kočky a bere je jako děti.. takže když jedeme k našim domů, tak kouká jak zajíždíme do našeho vjezdu a už mi říkala, že máme jezdit pomalu aby jsme je nezajeli- no normální člověk si dává pozor, určitě schválně kočku nezajedem..Když jsou kočky u nás, tak prostě udělám běžné kšá, kšic a kočky běží a už i z toho je naštvaná..
Taky se nemíním s nikým dohadovat, protože to zvíře těžko uvaže doma, ale taky nechci věčně mít nasráno všude možně, tak to budem řešit že si koupíme v budoucnu malého psa, aby k nám nechodily