Jak se zbavit kočky?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pliagi
30.3.11 11:44

mačky

ahojky, my tiež máme tento problém s mačkami,máme 2 malé deti,kúpil som im pieskovisko a furt je v ňom nasr…té, ,,toxoplazma,,.na dvore nášho domu to isté, tráva ani nehovorím.Susedia majú 5 mačiek a tie chodia len k nám.Kúpili sme si nový záhradný nábytok , kde máme podušky večne pobehané, zablatené,zachlpatené, nedajú sa bežne prať lebo sú veľké a nezmestia sa do práčky, musíme ich schovávať.Nebodaj keď necháme po grilovačke nejaké jedlo vonku na stole , večne ráno objavíme , len spúšť, porozbiané riady.Susedia majú mačky odčervené, očkované,no stretávajú sa aj s inými.lezú nám skutočne už na nervy,teraz sa hon…ujú, mravčia, škriekajú a aj po rozhovore so susedovcami sme sa nijak nedohodli,len tak že, ak sa im niečo stane budú nás žalovať! Proste už sme skutočne vytočený a treba s nimi niečo spraviť. Ak mi dieťa napadne nejaká choroba osobne ich obesím a vykuchám pred očami susedových detí. sú to len mačky!!!!!

• Citovat
  • Upravit
15404
30.3.11 11:50
pliagi píše:
ahojky, my tiež máme tento problém s mačkami,máme 2 malé deti,kúpil som im pieskovisko a furt je v ňom nasr…té, ,,toxoplazma,,.na dvore nášho domu to isté, tráva ani nehovorím.Susedia majú 5 mačiek a tie chodia len k nám.Kúpili sme si nový záhradný nábytok , kde máme podušky večne pobehané, zablatené,zachlpatené, nedajú sa bežne prať lebo sú veľké a nezmestia sa do práčky, musíme ich schovávať.Nebodaj keď necháme po grilovačke nejaké jedlo vonku na stole , večne ráno objavíme , len spúšť, porozbiané riady.Susedia majú mačky odčervené, očkované,no stretávajú sa aj s inými.lezú nám skutočne už na nervy,teraz sa hon…ujú, mravčia, škriekajú a aj po rozhovore so susedovcami sme sa nijak nedohodli,len tak že, ak sa im niečo stane budú nás žalovať! Proste už sme skutočne vytočený a treba s nimi niečo spraviť. Ak mi dieťa napadne nejaká choroba osobne ich obesím a vykuchám pred očami susedových detí. sú to len mačky!!!!!

zakrýt pískoviště, podušky schovat, zbytky jídel nenechávat - takhle to přece dělají všichni normální lidé. A taky se tak úzkostlivě nebát o děti, ježiši :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
30.3.11 11:52

klidek…tak jako prvni vec je ze kdyz bydlim nekde kde jsou kocky tak piskoviste zakryju…nechapu proc po grilovacce nechavate jidlo venku…to jako na snidani?? (sem tam zobne ptacek, mysicky, potkanek…) :mrgreen: podsedaky schovavam kdyz nejsme venku…nejde jen o kocky ze…ono si predstav ze ti tam takhle venku pobihaji mysi…potkani apod…a mozna diky tomu ze maji sousedi ockovane a odcervene kocky tam nemate jinou havet co by dotahla teprva nemoci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
30.3.11 12:04

No já mám kočky ráda, máme doma dvě..Jsou teda domácí, akorát na chalupě lítají po venku…Ale toto by mě taky s**** ! No nicméně je to porušování sousedských práv! Oni musí zabránit těm zvířatům lozit na váš pozemek a takto vám znepříjemňovat život! Např. pořádným plotem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
30.3.11 12:18

Otázka je, jestli jsou to opravdu kočky od susedů…
taky jsme si mysleli, že sem chodí sousedovic kočka a hrabe nám tu, ale nakonec to byl koucour, který se tu potuloval…

…jsou to prostě jen zvířata…tomu nezabráníš, o když ti to vadí a chápu to…
to je stejný, jako by sis stěžovala, že nekomu doma pláče dítě a tebe to ruší nebo že někomu štěká pes…

prostě to tak je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
30.3.11 12:22
ka-tka píše:
no asi mne ukamenujete, ale ja bych ji dala co proto!!!

Nesnasim kocky.........brr

U tchyne na zahrade, kdyz chodil ochcavat cizi kocour dvere, parkrat na nej vystrelil manzel ze vzduchovky a uz nechodi........nezabilo ho to, ale odradilo!!!

K

a co ti kočka udělala???? 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
30.3.11 12:25

Pořiďte si psa:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
30.3.11 12:26
Lesina píše:
Holky, ja chapu, ze nechtene kocky jsou problem, ale na druhou stranu - strilet po nich? Nezlobte se, to je moc.
L.

přesně, souhlasím, tak jako ubližovat jakémukoliv zvířeti, já nemusím pavouky ale taky ne nezabíjím, naberu do hadýrky, na papír a vynesu ven, střílení tak to už vypovídá o tom jaký je člověk, já bych to normálně dala na policii, a ještě se s tím chlubit na internetu, to jako pardon :roll: to zvíře nerozumí plotům hranicím atd…nemá rozum :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
30.3.11 12:39
pliagi píše:

Chápu, že ti vadí, ale když je pozveš na nedojezené jídlo, tak co čekáš? Že s díky odmítnou? :mrgreen: Uklízet po jídle, zakrývat pískoviště, zkusit elektronický plašič, pepř, lacinou voňavku, možná i ty citrusy bych zkusila, pořídit si psího miláčka - my máme psa, oplocený pozemek a kočky se drží za plotem, protože vědí, že tady je Krakonošovo. 8-)
Nechutný výlev v posledních dvou větách raději pomíjím. :roll: Potrestat kočky a sousedovic děti, no to je teda „řešení“. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
30.3.11 12:59
pliagi píše:

Začni u sebe, zakryté pískoviště je základ, nejen kočky rády kadí do písku. Jídlo nechané venku 8-o to jako fakt očekáváš, že tam zůstane přes noc netknuté? Asi budeš mít brzy problém i s jinými tvory než kočkami :mrgreen: Podušky, polstry normálně večer schovat :nevim: Já nějaký zásadní problém nevidím. Doporučila bych psa, ale ty určitě taky nemusíte že? A navíc by toto asi pak prováděl místo koček hafan :lol:
Oběsit a vykuchat před zraky sousedových dětí - to už vidím na léčbu u psychiatra :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.3.11 13:05

Holky a co si myslíte že mužete chytnout? :nevim: Toxoplazmozu?To spíš chytnete s kuřecího nebo králíčího masa.
Na vesnici běhá spoustu koček a já vždycky všechny ocucávala,léčila,vodila na vodítku atd– :lol: a nikdy sem nic nechytla.

pliagi a ty by si to jídlo co bylo celou noc venku na stole pak jedla?To už bych se víc štítila všech much co před tím sedli na ho… a dalších hodněnohatejch.

Nejlepší je pes a dobrá obrana je pokud kočku vidíte vzít hadicí s vodou.Kočku jen postříkáte,nic se jí nestane a bude si to dobře pamatovat že u vás furt prší :lol: .Většinou to pochopí po třetím střiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
30.3.11 13:05

8-o 8-o šmarjá kde to žijeme, jedni střílí drzí kuchají :roll: to si zaslouží pobliona :poblion: :poblion: :poblion: „lidi“ zamyslete se přijde vám že jste normální??? 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.3.11 13:06

A já kočky taky nemusim,ale střílet :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
30.3.11 13:43
Kamča.dalmatinka píše:
To už bych se víc štítila všech much co před tím sedli na ho… a dalších hodněnohatejch.

Kamčo, super výraz - hodněnohatejch, to budu používat :pankac: , jsi mně zvedla náladu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
30.3.11 13:54

Pokud můžete , tak si opravdu pořiďte pejska a ony k vám nepůjdou…
Jinak tě chápu.. My máme - nebo budeme mít sousedku, která ma 4 kočky a bere je jako děti.. takže když jedeme k našim domů, tak kouká jak zajíždíme do našeho vjezdu a už mi říkala, že máme jezdit pomalu aby jsme je nezajeli- no normální člověk si dává pozor, určitě schválně kočku nezajedem..Když jsou kočky u nás, tak prostě udělám běžné kšá, kšic a kočky běží a už i z toho je naštvaná..
Taky se nemíním s nikým dohadovat, protože to zvíře těžko uvaže doma, ale taky nechci věčně mít nasráno všude možně, tak to budem řešit že si koupíme v budoucnu malého psa, aby k nám nechodily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný